Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz Peaceliker #27998 üzenetére

"Szivárgás ha neked is jön majd akkor simán a szarabb minőségű tömítésektől. Már ha igaz a riogatás. "

Aludtam a szivárgás témára, és arra jutottam, hogy ahogy a dugattyúk mozognak nyeregben, a por bemegy a henger és dugattyú közé a tömítéshez.

A por keményebb, mint a tömítés így az előbb- utóbb megeszi a gumit és már szivárog is.

Aki poros úton megy számolnia kell vele, hogy hamarabb tönkremegy, cserélnie kell.

Ebből a szempontból, porvédettség jobb a dobféknél.

Személyes véleményem, hogy hátra jó lehet egy dobfék is, de előre mindenképp tárcsafék az ajánlott.

Abból is a minél több dugattyús, hogy minél nagyobb felületű fékbetétet lehessen odanyomni a tárcsákhoz.

Wolf Kingre is jó a linkelt 4 dugattyús, ha 160-as vagy tárcsák vannak rajta, a leírása szerint [link] és csak 30Euro.

MT5e -re ránéztem. Azt írja a gyártó, hogy 45 km/h -ig ajánlott. [link] Franc se tudja... nagy név, de én még nem próbáltam, lehet akár jó is.

Fémhálós, vagy megerősített fékcsövet nem találtam a Zoomhoz, pedig jó lenne, ha nem kellene tartani attól, hogy a nyomás növelésével, fékezéskor "megdagad" a fékcső, ha van infód ilyesmiről kérlek ne tartsd magadban.

Új hozzászólás Aktív témák