Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pano

veterán

Sziasztok!

Megvettük a rollert (F2 Plus). Nagyon szépen köszönöm Thunderzolee-nak az ajánlát és a segítséget!
    Az illető ki is bontotta, összeszerelte, párosította szóval minden okés vele. Ment is egy kis teszt kört (sajnos szakadő eső volt és nem tudta még sokat használni).

Na de a kérdés. A talpazat/fellépő (nem tudom mi a szakmai neve) első részének illesztése kicsit olyan, mint ha nem lenne okés a hátsó illesztésekhez képest.

Nem esztétikailag zavaró, csak biztonság érzetben. Amúgy maga a talpazat amin áll stabilnak tűnik. Meg volt a hátsó sárvédőn egy kis horzsolás amikor kibontotta, ami kicsit fura, de ezek apróságok.

A kérdés, hogy aki sokat látott vagy neki is van hasonló szériása, ott is ilyen?
    Megnézné nekem, hogy meg tudjam nyugtani? :D Meg ha tényleg van valami még időben tudja intézni.

Az a baj, hogy én még 2 hétig nem vagyok otthon és nem tudom a sajátomon megnézni (nekem nem rémlik amúgy), hogy azon is így van-e. Videókból meg nem tudtam egyértelműen kivenni. De szerintem mivel pont ez az elem ívelődik, valószínű azért van.

Kicsit még parázik az e-rollerektől biztonságilag (a vágy úgyis győzni fog).

Első, bal oldali illesztés:

Hátsó:

Új hozzászólás Aktív témák