Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Megvettük a rollert (F2 Plus). Nagyon szépen köszönöm Thunderzolee-nak az ajánlát és a segítséget!
Az illető ki is bontotta, összeszerelte, párosította szóval minden okés vele. Ment is egy kis teszt kört (sajnos szakadő eső volt és nem tudta még sokat használni).Na de a kérdés. A talpazat/fellépő (nem tudom mi a szakmai neve) első részének illesztése kicsit olyan, mint ha nem lenne okés a hátsó illesztésekhez képest.
Nem esztétikailag zavaró, csak biztonság érzetben. Amúgy maga a talpazat amin áll stabilnak tűnik. Meg volt a hátsó sárvédőn egy kis horzsolás amikor kibontotta, ami kicsit fura, de ezek apróságok.
A kérdés, hogy aki sokat látott vagy neki is van hasonló szériása, ott is ilyen?
Megnézné nekem, hogy meg tudjam nyugtani?
Meg ha tényleg van valami még időben tudja intézni.Az a baj, hogy én még 2 hétig nem vagyok otthon és nem tudom a sajátomon megnézni (nekem nem rémlik amúgy), hogy azon is így van-e. Videókból meg nem tudtam egyértelműen kivenni. De szerintem mivel pont ez az elem ívelődik, valószínű azért van.
Kicsit még parázik az e-rollerektől biztonságilag (a vágy úgyis győzni fog).
Első, bal oldali illesztés:

Hátsó:

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ha tényleg van valami még időben tudja intézni.