Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
ridiculous
üzenetére
Ilyen tükröződő felületekkel naponta hülyét csinálnak magukból az emberek.
Napiszaron ez egy tegnapi poszt (de rengeteg hasonlót találni):
https://napiszar.hu/bejegyzesek/mondas-idezet/letteve-valakinek/Filmrajongók között pedig külön gyűjteménye van a tükröződő felületek által feltárt apró részleteknek. Pl. mi látszódik a Star Wars rohamosztagosok sisakjában.
Másnak is feltűnhetett, csak legfeljebb nem említette meg. Az emberek figyelmetlenek, azért készítenek mások is tudtukon kívül hozzád hasonló ciki fotót magukról.
Mi abban a fura, hogy sokan csak gyerekként hordanak rövidnadrágot? Nem kell ahhoz a királyi családba születni, hogy ez előírás legyen, vagy nem kell feltétlenül arab világban nevelkedni hogy ez természetes legyen. Temetésre, esküvőre sem megyünk felnőttként rövidnadrágban, ami természetesnek hangzik. Innentől kezdve csak a határokról beszélünk, kinek mikor mi fér bele. Én kamaszkorban kinőttem őket, és nem vásároltam újat helyettük. Felnőtt vagyok, nem gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest