- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
OhYeah
üzenetére
Mantis King majd jó lesz
most már van v2 kormány, tippre telokbol lesz másik. És ha rossz lesz a hírneve, mire kész, akkor talán olcsóbb is lesz és akkor igazán jó vétel lesz
ha nem esne szét ennyi belőle már most is jó ajánlat lenne szerintem ár érték arányban. Mondjuk dualtron elvileg tényleg nem ennyire nyűgös szerkezetileg, csak nekem nagyon szúrja a szemem, hogy nem olcsó gépekre instant ott "kell" hagyni még több 100k-t hogy olyan dolgokat tudjon, amit némelyik gép polcról levéve tud.
Persze ez is egy üzletpolitika. Rc autóknál traxxas és hpi ami elég jó áron volt értelmes gép... De aztán gyorsan rászaladt tuningra a gép ára még egyszer
Namiról jókat hallani. De nekem nagyon fáj, hogy 1,5 millás gépre szitálás gátló kell, hogy ne dögöljön meg a user és így is látszik videókon, hogy gáz elengedésnél elkezdi néha a hisztit
miért nem állnak már át az összes komoly gépnél dupla villás megoldásra?
vsett 11+ már legalább az.
Amúgy érdekelne, úgy miért cserélnéd le nami-ra? Kell a 72v,kevés ez? Vagy mert fancy? No offence, tényleg érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most már van v2 kormány, tippre telokbol lesz másik. És ha rossz lesz a hírneve, mire kész, akkor talán olcsóbb is lesz és akkor igazán jó vétel lesz
ha nem esne szét ennyi belőle már most is jó ajánlat lenne szerintem ár érték arányban.
miért nem állnak már át az összes komoly gépnél dupla villás megoldásra?
vsett 11+ már legalább az.