Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
OhYeah
üzenetére
Mantis King majd jó lesz
most már van v2 kormány, tippre telokbol lesz másik. És ha rossz lesz a hírneve, mire kész, akkor talán olcsóbb is lesz és akkor igazán jó vétel lesz
ha nem esne szét ennyi belőle már most is jó ajánlat lenne szerintem ár érték arányban. Mondjuk dualtron elvileg tényleg nem ennyire nyűgös szerkezetileg, csak nekem nagyon szúrja a szemem, hogy nem olcsó gépekre instant ott "kell" hagyni még több 100k-t hogy olyan dolgokat tudjon, amit némelyik gép polcról levéve tud.
Persze ez is egy üzletpolitika. Rc autóknál traxxas és hpi ami elég jó áron volt értelmes gép... De aztán gyorsan rászaladt tuningra a gép ára még egyszer
Namiról jókat hallani. De nekem nagyon fáj, hogy 1,5 millás gépre szitálás gátló kell, hogy ne dögöljön meg a user és így is látszik videókon, hogy gáz elengedésnél elkezdi néha a hisztit
miért nem állnak már át az összes komoly gépnél dupla villás megoldásra?
vsett 11+ már legalább az.
Amúgy érdekelne, úgy miért cserélnéd le nami-ra? Kell a 72v,kevés ez? Vagy mert fancy? No offence, tényleg érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most már van v2 kormány, tippre telokbol lesz másik. És ha rossz lesz a hírneve, mire kész, akkor talán olcsóbb is lesz és akkor igazán jó vétel lesz
ha nem esne szét ennyi belőle már most is jó ajánlat lenne szerintem ár érték arányban.
miért nem állnak már át az összes komoly gépnél dupla villás megoldásra?
vsett 11+ már legalább az.