Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergo5991

őstag

válasz Joshi #10736 üzenetére

eléggé bevált nekem a roller, főleg a megspórolt percek miatt.
    Mivel nem járok minden nap melóba, meg amúgy se járok nagyon sehova (kocsi van, ha kell azzal megyek plázába), nem éri meg havi bérletet vennem a tömegközelkedésre, 1 órás jegyekkel szoktam megoldani 1,10 euró 1 jegy. És most lebontom hogy mit értek megspórolt percek alatt.
    Lakás-buszmegálló 5-7 perc séta
    várakozás a buszra átlag 10 perc, este meg inkább 15
    busszal melóba 30-40 perc
    buszról leszál melóba elsétál 5 perc
    összesités: 55 perc eljutni melóba
    aztán 55 perc hazajönni melóbol
    és van, hogy 1 nap reggel be kell menni melóba, meg este is. Szóval 4x buszozás az kb 4 órát elvesz tőlem

roller: 13 perc melóba
    15 perc haza ( csak mert dombon lakok és lassabban jön fel :D )
    szóval ha 1 nap 2x kell melóba lejutnom, akkor rolleral 1 óra alatt megvan, és 3 órával több szabad időm van a buszozás helyett
    Amúgy durva, hogy a városon belül is kilóméteres dugók vannak, főleg télen mikor hideg van lent marad a sok kipufogógáz, nagyon durva elmenni a járdán a dugó mellett, rendesen fulladozik az ember

Persze hóban nem tervezek rollerezni, szóval amig nem lesz hó addig tervezek ezzel közlekedni, A hideg nagyon nem zavar, széldzseki, kesztyü, sál és le van tudva. Bár reggelente elég hideg van, pont tegnap kb 7 fok lehetett, és elfelejtettem a kesztyüt, hát nem tudtam 30al menni mert rendesen fagyott el a kezem, de 15el kellemes volt :D

Új hozzászólás Aktív témák