Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
eléggé bevált nekem a roller, főleg a megspórolt percek miatt.
Mivel nem járok minden nap melóba, meg amúgy se járok nagyon sehova (kocsi van, ha kell azzal megyek plázába), nem éri meg havi bérletet vennem a tömegközelkedésre, 1 órás jegyekkel szoktam megoldani 1,10 euró 1 jegy. És most lebontom hogy mit értek megspórolt percek alatt.
Lakás-buszmegálló 5-7 perc séta
várakozás a buszra átlag 10 perc, este meg inkább 15
busszal melóba 30-40 perc
buszról leszál melóba elsétál 5 perc
összesités: 55 perc eljutni melóba
aztán 55 perc hazajönni melóbol
és van, hogy 1 nap reggel be kell menni melóba, meg este is. Szóval 4x buszozás az kb 4 órát elvesz tőlemroller: 13 perc melóba
15 perc haza ( csak mert dombon lakok és lassabban jön fel
)
szóval ha 1 nap 2x kell melóba lejutnom, akkor rolleral 1 óra alatt megvan, és 3 órával több szabad időm van a buszozás helyett
Amúgy durva, hogy a városon belül is kilóméteres dugók vannak, főleg télen mikor hideg van lent marad a sok kipufogógáz, nagyon durva elmenni a járdán a dugó mellett, rendesen fulladozik az emberPersze hóban nem tervezek rollerezni, szóval amig nem lesz hó addig tervezek ezzel közlekedni, A hideg nagyon nem zavar, széldzseki, kesztyü, sál és le van tudva. Bár reggelente elég hideg van, pont tegnap kb 7 fok lehetett, és elfelejtettem a kesztyüt, hát nem tudtam 30al menni mert rendesen fagyott el a kezem, de 15el kellemes volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DJI topic
- Arc Raiders
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)