- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpa
tag
Na megválaszolom magamnak, hátha valaki mást is érdekel a téma. Szóval azt jelenti amire gondoltam, nem tölti le a teljes fájllistát, kiteszteltem. Kérdés, hogy ez kinek hasznos funkció, hogy csak az adott fájlhoz tölti az infókat. Ha a teljes listája az adott usernek nem jön le alapból (mert túl lassú, vagy állandóan szétkapcsolja) akkor maga a fájl se fog lejönni tőle sosem, mert az még nagyobb méretű alapból szinte mindig. Így ez csak látszat, hogy hamarabb megvan az adott fájlinfó és indulhat a letöltés, mert semmi nem fog attól a felhasználótól elindulni sem akkor sem később. Így én ezt az új funkciót haszontalannak értékeltem és a kód módosításával (nemcsak ezt, mást is) valamint újrafordításával elkészítettem a számomra optimális verziót
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest