- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Mivel konkrét hubcímet nem ildomos leírni, valamiféle iránymutatót kérek szépen tőletek, miként akadok veszteségmentes tömörítésű hanganyagokra (FLAC, APE) specializált, vagy legalábbis jelentős mennyiségben tartalmazó hubokra? (Rákeresés folyamatban,
eddig nem valami jelentős eredménnyel.) -
mzx
senior tag
Sziasztok!
Szinte nulla ismeretem van DC++ -rol , a 0.698 -t feltelepitettem, de gőzöm sincs, hogyan tudok filet letolteni. Annyit sikerult kivennem, hogy valami HUB -okat kell aktivalni elobb (?) Be is masoltam a Public HUBlist-embe párat e topicbol.
1.) Nagyon láma kerdesem: mi az a HUB ?
2.) Miert nem tortenik semmi, ha ezek utan a keresobe ezt-azt megadok? Valamit még be kell állitanom? Mit tegyek?
Koszi a profik turelmét ;) és kérek szépen választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest