Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
mdav88
üzenetére
Match botok tekintetében nekem kimaradt az elmúlt majd 20 év . Sajnos a magyar kereskedők kínálata igen szegényes , mert a horgászok zöme feeder , bojlis , rakós , waggleres botokkal horgászik , és nyilván azokat a botokat keresik .
Igen , valóban vannak pontyozni való úszós botok , és lehet , hogy végső kétségbeesésemben azok közül válogatok .... vagy marad a telematch .galervin93 : Szilárd és az említett bot főszereplésével szívesen vettem volna egy 4-5 kg ponty akasztását , fárasztását , szákolását bemutató videót . De ilyen nincs sajnos .
Abban igazad van , hogy partközelben előnytelen a hosszú bot , de bedobásnál , a kirohanásoknál kifejezetten előnyös .... így vagy vagy alapon kell dönteni . Egy hosszabb bot jobban dolgozik , több erőt szed ki a halakból . Én max 420 asban gondolkodok a 450 már inkább hátrány ... szerintem . A tévedés kockázatát fenntartom magamnak .
Mondom ezt úgy , hogy 450-es bot még a kezemben sem volt .
Ja igen ... nem waggleres botot keresek , hanem egy kellően gerinces , ugyanakkor majdnem C akciós , viszonylag könnyű botot , amivel 10-20 méteres kirohanás után megállíthatom a halat . Nyilván nem 10+ os halakra gondolok . Igen , és a felső polcról kéne , lehetőleg . Nem sok márkát ismerek testközelből, de azt tudom , hogy a minőséget nem adják aprópénzért . Lehet megkövezni , de siheder koromban én mogyoró bottal kezdtem a horgász pályafutásomat . De sok este az első szériás Rileh Rex orsóval a gondolataimban hajtottam álomra a fejem , és azzal is ébredtem .... messziről jöttem . Ma már megengedhetem magamnak a minőséget és igénylem is .Amúgy a pergetőwaggler botos történetedről jutott eszembe ... van 2db SHIMANO Heavy feeder botom ... 396cm 120 gramm dobósúllyal .. a bot súlya sem vészes 298 gramm . Elég karcsú bot ahhoz , hogy kipróbáljam mit tud úszóval . Mondjuk a bot karakterisztikája nem erre lett kitalálva .
aladarazurbe : Megnéztem a videót ... csodálom ezt a palit . Nem kevés időt töltöttem el a Budai rakparton bottal a kezemben , de ez a pali lemegy randomban , és egy olyan kapitális márnát fog , amit életemben nem láttam . De sorolhatnám ... mindenből (is) a kapitális példányokat akaszt...
Igazad van a keszegezés terén , de én ezt , mármint a minőséget más módszerekre is kiterjeszteném . Köszi a videót !
hermanyi : Az a baj a rakós bottal , hogy statikus , min. 1/2 óra felkészülést igényel . Teljesen új módszer , és mire úgy ahogy belejönnék , addigra vinnének az öregek otthonába .
Éppen ezért soha nem venném a kezembe ... félek , hogy megfertőzne .
Görbüljön!
Komolyra fordítva a szót , macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom ezt úgy , hogy 450-es bot még a kezemben sem volt .
Éppen ezért soha nem venném a kezembe ... félek , hogy megfertőzne .
Steady74