Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha szemetelhetek egy kicsit: Ezekre az újságokra emlékszik valaki? Kb 15 évesek (vagy inkább több). Tudtommal csak ez a két szám jelent meg belőlük, nem volt folytatás. Na ezekből is lehetett tanulni.

És benne Will R is.

-
válasz
galervin93
üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, de hermanyi kb leírta a tutit szerintem.
szerk: Ha már Wili Raison...Régen (15-20 éve) emlékszem, hogy a sport1-en adtak angol finom szerelékes úszós versenyekről közvetítést. Kis kocka tavakat ülték körbe, és nézve őket valóban baromi sok mindent lehetett tanulni a közvetítésből. A legtöbb közvetítésben rakós botozás volt. És ha jól emlékszem nem egyszer valóban ott volt többek között Will Raison is.

-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Ezzel nem értek egyet . Néz meg egy angol horgász filmet . Wili R nek pl a csatornájából ne adj isten a fizetős csatornájából és le fogsz döbbeni ,hogy ezt igy is lehet . Mindent is elmagyaráz ,hogy mit miért hova minek , ha igy csinálod az ezért nem fog működni ha úgy azért és meg is mutatja nem csak mondja . Idehaza kurva marketing agyonbaszta ezt a részleget , mert ha nem az én csalimmal ,botommal ,előkötött horgommal pecázol akkor ne csak a te tehened de a falu összes tehene dögöljön meg kategória.
Abban egyetértek ,hogy kint kell lenni a parton és csinálni ,mert youtubrol nem fogsz megtanulni pontosan csuzlizni . De hidd el kurva sokat lehetne fejlődni ilyen filmekből .Rengeteg apró fontos részletet elmagyaráznak egy jó filmben -
galervin93
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Tegyük hozzá pont ezért nincsenek ma már jó filmek, az alapokat százszor elmondta már mindenki, a többit meg a vízparton kell megtapasztalni. Képeken-videókon keresztül nehéz előadni azt, hogy pontosan hogyan is terítsd ki a szerkót vízbe érés előtt, hogy a harmadik rontott kapás után cserélj előkét mert a körmödet még fogja a horog, de a keszegnek már kevés, meg a fenékre hangolt cuccra érkező negyedik feltolós kapás után lejjebb kellene húzni az úszót, ja és hogy éppen mennyivel is...
Nyilván ez minden módszerre igaz. Horgászni csak a vízparton lehet megtanulni, és az ördög, mint oly sokszor, itt is a részletekben rejlik, amiket meg kell tapasztalni, át kell élni, össze kell rakni fejben, mi-miért-hogyan. -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Jaj...
Amúgy igazad van.
Bár szerintem akit valaha érdekelt a matcbotos horgászat az tudja, hogy melyik filmről van szó ha Walter neve is felmerül.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Egy pillanatra elgondolkodtam, miért kell külön film arról, hogyan kell három részes matchbottal horgászni....
Mondjuk nyelvtanilag a "három részes" utáni vessző egyszerűsítette volna nekem az értelmezést, de így is jó, jót röhögtem. Cselekedjetek ti is így.
-
-
Sungoo
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Meg volt eredeti VHS kazettán. A folyó vízi, és az álló vízi is. Rongyá néztem, akor még nagyon szimpatikus volt.
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Dömének anno az első feeder filmjében is szerepelt ez a helyszín ha jól emlékszem. Benne volt még Ipolytölgyes is meg hasonlók.
Húsz plusz éves filmek, de ezek még nagyon nézhetőek voltak. A mostani horgászfilmek színvonala olyan (és nem csak dömének), mint régebbi normális mozi vs Netflix stb szemét összehasonlítva... -
Zoli bácsi
őstag
Délutánra tavasz lett, ugyan nem pecázni (Annyi idő már nem volt), de lenéztünk a Rábára, levegőzni.
Van víz a Rábában!
Nicki gát:
Gát fölötti mélyebb, lassú, szabályozott szintű szakasz egyik horgászhelye. Hát nem kedve támad az embernek pecázni..?
Valami művészeti alkotásra is bukkantam a gát alatt.
További info Youtube-on, ott volt.. no nem a link, csak a keresőszavak: [link]
Egy pecás volt a gát alatt, egy fölötte. Meg pár motorost láttam, őket is előcsalogatta a jó idő.
Nem tudom megint mire készülnek a gát alatt, rengeteg sóder van felhalmozva. Ezt most a Rábából szedték ki, vagy oda hordták.....Nem tudom. Jobb nem lett a helyzet eddig még akármit alakítottak.
Gátról fotózva, ott a kavicshegy végén pecázott egy spori, egy karika kapásjelzős bot volt bevetve, mellette meg egy körforgó villantóval dobált.:
-
@mriya@
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Tegnap egy moccintásom sem volt, ma lustaságból ide telepedtem le.
-
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Pénteken Tiszakécske 2-es Holtágon voltam. 20 ponty lett az eredmény.
Tegnap a Benkó Parkból megint jött egy nagyobb ponty is (31-es állás, nem egy favorit hely)

-
musli26
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Best! -
Zoli bácsi
őstag
Cipőcskéket, csizmácskákat kitenni az ablakba!
Hermanyi mester a tetőket járja (Biztosan tudom
) Szakálla is ősz....
-
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi
üzenetére
Annál azért több szokott maradni
az tény, hogy 4,4-es belső teflonhoz rendesen vissza kell vágni a toppot. Én nem a karbonnak az árát, hanem a hasznosságát nézem, hogy milyen amikor vissza van vágva úgy, ahogy szeretném. A nagyponytos toppok meg 4,8-as belső teflonosak.Pityu: pontyozni csak AB tip-es toppot használok. A T1-es keszeges toppokon külső teflonok vannak.
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen de akkora teflon már nincs
-
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Steadynál úgy van visszavágva a 3 tagos pontyos topp ,hogy az első tagból marad 4cm
Belső teflon 5mm es likböséggel
2.5 ös gumi nehogy megszoruljon
-
válasz
Steady74
üzenetére
Csőgumihoz is belső teflont használsz? Én csak tömörhöz, csőgumihoz indokolatlanul vissza kellett volna vágnom a végét a legtöbb rakómnak, így a külsőt preferálom. Tudom, hogy az sem jó ha nincs eléggé visszavágva, de az esetemben ez nem állt fenn.
Úgy beszélek itt a rakósbot spiccvágásról mintha állandóan ezt csinálnám, közben meg kb 7-8 éve már semmi ilyesmi dolgot nem műveltem...
-
galervin93
addikt
Jó bolt volt és hiánypótló a sok, tucat márkát kínáló n+1 bolt között.
Kicsit csúnyán elnagyolva van az olcsó "Energos" vonal, van a "nyugatosabb" amit mondjuk a Prestonnal lehet jellemezni, egy-két egyedi bolt (pl. Sziszi a márkáival, Walter a mérettel) és kb. ennyi. Üdítő volt ebben a sokaságban egy ilyen kínálatú hely, én is szerettem bejárni, a srácok mindig normálisak, segítőkészek, jó cuccokat árultak, ha meg sztorizni akartam csak bedobtam a fórum mester nevét és egyből volt miről beszélgetni.
Szóval ja, kár értük. Sajnos a covid meg az utána következő "turbulens" idők, amiket ma is élünk, nem kedveztek nekik. -
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Akkor nem tétlenkedsz

Kár, ritkán jártam arra, de jó bolt volt.
-
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Sok időd nincs már rá, még akkor se, ha az Ipoly volt olyan kedves, közelebb folyni hozzád

Most láttam, megszűnt az UK Peca boltja, már csak kiszállítás van.
-
galervin93
addikt
Hirtelen felindulásból hazajött ma velem őkelme, igazából sok mindent nem tudok róla, de kézbe véve annyira megtetszett, pláne a pille könnyűsége, tudjátok ez a b*zim.
Remélem nem túl ropi, vékony anyag, kevés gyanta. Még idén jó lenne kipróbálni.

-
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nem az a zajos hanem a fonott zsinór
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
WR nek azért már elég combos volt a nyél tagja , mivel az 13m re készült nem úgy mint a G50-G90 És bármelyik más Uk bot amik 16M re készültek . És a másik ,hogy a WR az 12, 95 volt gyári Toppal . Míg a Többi UK pálca 12,44 és te még azokból farigcsáltál .
Amúgy nekem valahol megvan a táblázat ahol vagy 8 féle UK rakos le van mérve minden féle módon . -
ctrlaltdel13
őstag
Sziasztok.
Halradarral kapcsolatisan kérdeznék.
Használ itt valaki TF 640-et,vagy van specifikusabb topik rá? -
Zoli bácsi
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm.
Hirtelen felindulásból akkor már a zsinórvezető görgő alatti műanyag perselyt is zárt csapágyra cseréltem, gyárilag egy zárt csapágy, és egy persely van.
Panaszkodtak az Alis csoportban sokan, hogy zajos terheléskor a görgő.
Majd elválik......
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu
üzenetére
Dicsérték valahol a Shimano rakókat, az újakat, viszont az áruk állítólag az egekben.
Volt Daiwa G50-G90-Tournament WR rakósom, igazából nagyhalas, pontyos botoknak írták ezeket, a 13-as tagjuk azért nem volt olyan, mint egy Italica botnak a nyéltagja, de érthető is, mert 16m-re gyártották ezeket. Ahogy én visszavágom a toppokat, úgy toldó nélkül alig volt 12m, talán 12,2 volt a hossz, 4,4-es belső teflonnal szerelve. Gondolom ez a bot is olyasmi lehet.
-
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ezek mind zsírozva vagy olajozva vannak gyárilag is. Valószínűleg változik minimálisan attól függően, hogy zsír vagy olaj kerül rá, de kárt biztos hogy nem tettél benne. Hagyd így nyugodtan.
szerk: Amúgy én zsírozni szoktam.
-
Zoli bácsi
őstag
Kérdés.
Szerintetek ez milyen anyagú féklamella?
Lehet már mindegy, de enyhén olajozottnak tűnt, úgyhogy minimálisan (Eurostar orsózsír) átzsíroztam, ez már zsírzás utáni állapot. Amúgy szín alapján szemüveg nélkül filcnek tűnt, mikor zsíroztam, akkor tűnt fel hogy kemény, és érdes.
Érzetre nekem jobb lett a fék, finomabban állítható, bár így is gyors fék, de talán pár kattanással később satuz, valamivel több a játéktér.
Alis Mifine orsó, ami minap jött, csak most jobban megnézegettem.
Árához képest (Akcióban 12e. volt) nagyon egyben van, és ez a 4500-as tényleg olyan "pontjó" méret egy 3,6M-es, vagy kisebb feeder botra.
Lényeg, kimossam lakkbenzinben, vagy zsírozható?
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ritka az ilyen, és hülyének is néznek. Volt nekem is hasonló, mondjuk jóval kisebb címlettel, de nem bánom, jól alszom.
-
zsola32
őstag
válasz
balou84
üzenetére
Emberek vagyunk, sajnos benne van a tévedés lehetősége a pakliban.
Mostanában nem az Ő botjaikkal pecázok, de még használtam őket, 2x is volt garanciális problémám, mindkét alkalommal segítettek. (egy bot eltört, a Mantánál meg az orsótartó környékén volt valami gebasz)
Bizti Te is le tudod velük tisztázni a rendelésedet...
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
zsola32
üzenetére
Na, ezt sem sokan csinálták volna meg.
Én sem küldtem volna vissza valószínűleg..Hanem szólok, és kifizetem.
Hermanyi, nem röhög!!
Én sem szeretek visszaélni vele, ha valaki téved.
Nemrég találtam a mentőállomásunk előtt egy táskában nagyjából fél misit, forintban. Adatok is voltak a tulajról, rendőrök elvitték neki, de mondták, ha más találja meg, lehet más a történet vége......
-
-
balou84
csendes tag
válasz
zsola32
üzenetére
Wow, ez komoly!
Nekem mindig csak hiányos csomag érkezett, a javamra még nem tévedtek. Valamiért azt feltételeztem, h profibbak a Walterlandnél, bár abból kiindulva, hogy még a kártyás fizetést se tudják megoldani a honlapjukon sejthettem volna, hogy ezeknél is óvatosnak kell lenni. -
balou84
csendes tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Írtam nekik, jó lenne ha nekik lenne videójuk, mert én sajnos naív voltam. Persze hibázunk, de hogy kettő dolgot is kifelejtenek az már azért gáz.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
balou84
üzenetére
Kifizetted, számlán rajta van?
Hívd őket, jelezd mielőbb. Lehet náluk van videó, az összerakásról.
K.... világ lehetett náluk (is), szerintem most fut be a legtöbb rendelés.
Emberek vagyunk, tévedhetünk. Még talán Hermanyi is. Bár ebben nem vagyok biztos.
Nekem a rendelt ebédemet Veszkénybe vitték ki, Veszkényi utca helyett. Meglett, igaz később.
-
balou84
csendes tag
Úgy néz ki már a nagy webshopokban sem lehet megbízni, most a Walterland felejtett ki két tételt is a csomagomból.
Mindenki videózzon minden webshopos csomagnyitást ha kicsi ha nagy bolt akkor is.
-
-
PpenoO
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ritkán érti és akkor sem szereti
-
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu
üzenetére
meg minden mást is, ami szerintem jó és volt a kezemben. Kifelejtettem a Döme gold botokat, abból talán 3 is van. Egyiket kaptam, a másik kettőt vettem, CL, talán 3,3 és 3,6, pontyozni kiváló botok.
-
Grillo
őstag
Év hala szavazás
Paduc-Szilvaorrú-Vágótok -
-
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
"Pedig az elkészült képek huszadát se raktam fel." ...akarod mondani a photoshoppolt képek huszadát...

-
-
hermanyi
addikt
válasz
feelurself
üzenetére
[link] Middy
-
feelurself
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ezt én eddig értem. Rákerestem és a Leeda botok amik elérhetőek. Azonnal rendeltem is egy 360-ast. Ettől függetlenül linkelj kérlek olyan botot, amit akár itthonról, akár külföldről lehet rendelni, mert az összes többi bot amit mondtál, égen földön nem található, se nem rendelhető.
-
hermanyi
addikt
válasz
feelurself
üzenetére
Sajnos UK vonal megdöglött Kintről ebben az ár savban klasszisokkal jobb pálcákat lehetett venni . PL Middy botot idehaza nem tudom kapsz e. PL Baggin vagy Acro tech széria . Szerintem simán jobb . Ár érték bajnok viszont a Leda azt az UK pecánál találhatsz . 20 ezres pálcák de nagyon jól használhatok .
Amit Steady írt nekem voltak MAP jaim a régi szériás Black volt nálam a csúcs , A Drennan acoytek is iszonyat jó botok Italica engem nem fogott meg jó jó de nem ált kezemre még annyira sem mint a Drennan Nem is volt meg annyi ideig
Matrix botok jobban törnek mint a Walter azt azért nem is írtam . Prestonbol 1 feederem volt valami super feeder szombaton vettem vasárnap versenyről már nem hoztam haza ,mellettem üllő kollégának eladtam
:
Amúgy én a lágy taknyos botokat részesítettem előnyben. -
feelurself
aktív tag
-
Steady74
Topikgazda
válasz
feelurself
üzenetére
Érdemes a felső polcos botok közül a MAP-ot, a Drennan-t, a Daiwa-t, az Italica-t, a Rive-t megnézni, ha azokkal szemezel, de van még fél tucat márka, ami egészen jó. Kérdés mi áll a kezedhez jobban. A merevebb, vagy a lágyabb karakter?
Prestonokat nem fogtam kézbe, így nem tudom megmondani, hogy kb hol van a többihez, képest. -
balou84
csendes tag
Hamár a feeder botokat minősítése a téma kérdeznék én is egyet.. használ valaki itt olyan feederbotot aminek az alsó (orsótartós) tagján nincs keverőgyűrű? Összecsukás miatt kérdezném, hogy mennyire zavaró ez?

-
hermanyi
addikt
válasz
feelurself
üzenetére
Nem kioktatás ,csak felvilágositás ,hogy a komoly botoktól nagyon messze van .
B Zsolti anno engem elhívott FB-n privátba amikor megírtam a tapasztalatomat az egyik friss Match botjáról ami eljutott hozzá. Téma csak az volt ,hogy ne rontsam az üzletét ,mert .... De igazat adott és beismerte ,hogy a fészerben talált blankokbol jobb nem jön ki .
-
feelurself
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Tisztelettel fogadom amit írsz.
Dobáltam haver Italica botjával és el voltam ájulva tőle.. valószínűleg be fogok szerezni jövőre belőle.
Egyébként ha már itt tartunk - még nem hallottam, hogy Walter úr közepes minőséget árulna. Ebben az árkategóriában, ahol a racerek vannak, van jobb bot ?
Csak mert régóta szemezek a Preston ascension botokkal. Őket hova helyeznétek a racerekhez viszonyítva ? -
Steady74
Topikgazda
válasz
feelurself
üzenetére
Ha a Mester szólta le a botot, annak két oka van. Egyik, hogy volt több 100-120k+ áru feeder és matchbot is a kezében, és tudja, hogy mi a jó és mi a nem. Én nem az ára, mert ennél olcsóbb botok közül is vannak jók. A másik, hogy nem szereti WT-t közepes minőséget árul magas áron. Meg egy büds gykér volt egy idősebb horgásszal, amit ő személyesen látott.
Szerintem remek a közösség, a zöme (személyes tapasztalat alapján) 40+-os, jószívű, segítőkész emberek. Van egy két renitens (Mester nyers, BlackmMmdog meg kamuzik a halaival állandóan), velük együtt is viszont bőven a léc alatt van a topik hangulata. Sokat segítünk egymásnak szerintem, vagy én legalábbis így látom.

-
ooloo
őstag
válasz
feelurself
üzenetére
Ez egy jó topik .... az , hogy heccelődünk néha néha , az bőven belefér . Szerintem!
-
feelurself
aktív tag
válasz
jézusom
üzenetére
Nem tudom miért divat ebben a topikban ilyen vicceskedően lekezelő módon válaszolni. Ez nem vicces es nem is gondolom, hogy poén tárgyát képezné. Azért írom ezt, mert nem az első eset - amikor beszámoltam, hogy mennyire tetszenek a racer botok, kioktatást kaptam egy másik kolegától, hogy akkor még nem voltak jó botok a kezemben.
Elég árnyalt az összkép, pláne ha ideveszem a benzár-fóbiáját egyes illető(k)nek.
Egy ilyen topiknak egymás segítéséről, tapasztalatszerzés megosztásáról és egy jó közösség kiépítéséről kéne szólnia.
Nem mai gyerek vagyok, más topikokban én is segítettem sok embert.
Lehetne ez egy jó topik is csak hozzáállás kérdése.
Részemről béke. -
hermanyi
addikt
Zoli bácsi péztárcád készítsd Szákó mester akciózik ,mert 20 éves lett a közért .
Karácsonyig minden bot és orsó árából 20% -
jézusom
addikt
válasz
feelurself
üzenetére
Mohosz horgász app 😂
-
Gyok2
senior tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Ez jó hír, köszi

-
-
Gyok2
senior tag
Asso zsinórokról mi a vélemény? Felejtős, vagy használható? Ez tetszett most meg: [link] Gondolom 2-vel helyből kell osztani az értéket, vagy szorozni az átmérőt

-
válasz
feelurself
üzenetére
címkéket szabadon el lehet nevezni
-
feelurself
aktív tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Mi az alkalmazás neve ?

-
válasz
313313
üzenetére
Rendben, írom is.
Első tavat szeretem, de szerintem hasznos lesz az írásom pontyra.Múlt héten még egy hal kivételével a túloldal előtt jött (5-7m-re a túloldaltól), tegnap már a több mint kétharmadát rövid távról fogtam (12-14m-re). Kosárba Top-mix Lake Balaton (Fokhagyma- mandula) és Aqua pellet ment (keverési arány 90% uni és 10% classic, de a classic elhagyható). Ami érdekes elmúlt években aromák nem kellett használni, de most kérték rendesen (citrom és májast használtam). Csali közül kihagyhatatlan télen a Szabadidőben a BaitBait Tüzes Barack 6*8mm -es verziója ment rövidre most is, a túloldalra Promix Krill-Kagyló ment. Múlthéten és tegnap se bírtam most por kajával pontyot fogni, de nem szabad leírni mert van, amikor az aqua pellet nem ad semmit.
Télen egyébként beállnak 35-45 m-re, december elején kihúzom a botokat és február végig ezek a távolságokat pecázom.Por kaja közül a Dovit Base Method Mix Mangó és a TOPMIX FEEDER PRO Lake Balaton használom leginkább.
-
-
313313
addikt
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Én szivesen olvasom, hátha legközelebb sikerül valami pontyocska is.. Dovit Ananászos etetőt említetted múltkor...
Evagyok a keszegekkel is, de gyerkőc telhetetlen. Horgász állás+etető+csali jól jönne.
Én merögzött hátsó tavas vagyok, 82-86-ig
Keszeg, csonti/pinki. Még tanulnibkell mindent is 
-
ooloo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Azt hiszem a fórum koronázatlan pontyvadászát tisztelhetjük személyedben . Light feederrel kiváltképp élvezetes lehetett a fárasztás ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- VGA kibeszélő offtopik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Energiaital topic
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest