- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én a German Rig esetében csak egy gumistoppert húzok fel, a horog hegye felől. Ha kellően vastag a horog, meg ugye a kötés, ott nem csúszik át a karika, nem kell a stopper.
De én felhagytam vele, hogy 10-es horoghoz Germán Rig kötés....Itt a hagyományos csalitüskét használom. Germán Riget meghagytam a 6-8-as nagyobb horgokhoz, nagyobb csalikhoz.
Én ott látom értelmét ennek a Germán Rignek.
Sajnos az idei szabályzat, hogy tilos 14mm vagy feletti csalit használni, leszűkítette a használatot, mert 14-16mm-es wafterseket szoktam ilyen módon felkínálni.
Na, csak azt akartam megkérdezni, szerinted mire lesz jó a Duna vízszintje? Holnap lejár a pontytilalom. Ez engem abszolút nem érdekelne, csak a másik agyatlan szabály miatt lényeges, hogy csak élő csalival lehet csalizni tilalom alatt. Csontival, és gilisztával horgászni egy gébbel fertőzött vízterületen. "S jutott eszembe számtalan, szebbnél szebb gondolat"..Na, de hagyjuk Petőfit, ez egy pecás topik.
Szóval valamikor megnézném a Dunát. Vagy az általad horgászott részt, vagy a Dunakiliti szakaszt, nekem egy távolság, nem tudom még hova menjek.
Nyárfaszösz van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest