Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Márkát biztosan nem olvassa le, de ha minden horgász pont ugyanazt a bojlit tolja, azt megismerhetik. De gondolom a BaitBait is gyárt többfélét, szóval ez nem feltétlen igaz.
Egyébként meg egy minőségi csalival bárhol lehet halat fogni. Persze jellemzően vannak helyi sajátosságok, de ami jó csali az mindenhol jó csali, max nem a legjobb.
-
Olvasom az egyik tónál a kommenteket ( egy srác betlizett egyet):
"Az egyes hely is nagyon jó hely. A csalit legközelebb próbáld Bait Bait paletta közül, a tón ez a márka a megszokott és ezt szeretik a halak."Nem értem ,hogy egy hal hogy tudja megkülönböztetni, hogy BaitBait vagy HD vagy SBS bojli van felkínálva neki?
Az, hogy hord be neki az ember pelletet vagy magot az mást, de gondolom hogy bojlival nincs olyan tógazda aki etet
-
Köszönöm!
#82989jansky1
Ahol csak sport van oda is kell időnként halat rakni. Sportjegyeknél emelések amit tudok 500-1500ft közt vannak (Kozák -tó emelt tavaly 2000-ről 4000-re
). Aki volt Maconkán , 18-as (ide venném csak) menyire beteg oda, vagy 20-as zsinórral készüljek? Ha lekell tárolnom halat fotózásra elég a pontyzsák? Nagy eséllyel nyáron a gáti szakaszra leülök.
-
jjohn
aktív tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Gratulálok, szép halak.
-
tepenzed
őstag
válasz
bercsi
üzenetére
Köszi, kíváncsi vagyok rá. Anyag árban mennyiből hozod ki?
Más:
Idén 160 ezer lett az engedély a tóra, ahova tavaly jártam. Hihetetlen, kíváncsi vagyok ezután mennyien lesznek?! Sportjegy 4000, halas 7000..
Úgy néz ki még nyomom a Dunát amíg lehet (amíg marad szabad partterület és az ára sem tör az egekbe, cuccokat már nem veszek azt elengedtem), aztán ez a hobbi is ellehetetlenül, mint szegény nagyapámnak a vadászat, úgy szerette, hogy 1 hónapig sírt mikor a fegyvereket is eladta, az elit réteg teljesen ellehetetlenítette számára... -
BogyóBP
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Na igen. Nem is foglalkozom most vele, majd kiprobálom így ahogy most van.
fotozni sajnos nem tudok de Stever Ringers irt erről egy cikket a facebookján annak idején. Igaz az a TDR distance 25qd volt de nincs a dobokban eltérés ahogy néztem.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
BogyóBP
üzenetére
Hagyd a fenébe, nem ér annyit. Hidd el, akárhogy pakolod az alátéteket, utána is találsz hibát, ha akarsz. Jól látod amúgy, én is azt néztem ki belőle, hogy alulra picivel többet pakol, de én ehhez nem nyúlnék. Amikkel én alátéteztem, az tényleg csálé volt, de nagyon.
Nincs jelentősége, ekkora eltérésnek. Találkoztam én már olyan hordós zsinórképpel, hogy hajaj, és azt korrigálni sem lehetett.
Mostanában az olcsó orsók is egész jó zsinórképpel jönnek. Pl. 6-7 éve a Nevis Winner Freeway orsók botrányosan rakták a zsinórt, kettő volt, egyik alulra, másik felülre pakolt. A mostani alsó polcos Nevisek egész jók, van több Nevis Aqua Feeder meg a Dömés klónja, egyikkel sem kellett kínlódni. Hozzáteszem ezek sekély dobú feeder orsók. Egy mélyebb dobnál jobban előjönnek a dobemelő szerkezet hiányosságai.
-
-
BogyóBP
addikt
1mm es alátét van a dob alatt a zsinorprofilnak kivettem és beraktam egy 0,5 öst de még mindig olyan mintha alulra többet rakna. Lehet a dob profil olyan azért tűnik úgy nemtudom. Kisebbet már nem merek oda rakni, a következő lépés a 0,3mm es lenne de az már annyira vékony, lehet borulna is. Kiváncsiságból megnéztem a szekrénybe lévő TDR distance 25qd dobalátétet amivel vettem, az is 0,5 ös. Ennek meg adtak gyárilag egy 1mm est. Nemtudom mi volt az elképzelés.
-
hermanyi
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
360 as kétrészes bothoz válóok . MAP nak az a legnagyobb botja szétszedve .
-
Atis45
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Vagy pedig tetőre mint a tetőboxot.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Szerintem én kerestem.
Ezek hatalmasak, nem tudom mekkora a faszi, de a bottartót 210cm-re saccolnám.
Két kerék kellene rá, lámpák, meg vonóhorog csatlakozás és kész.
Jól néz ki amúgy, meg ez valóban kemény toknak tűnik. Lehet a Kalasnyikov lőszer is lepattanna róluk....
-
-
hermanyi
addikt
nemrég valaki keresett bot zsákot , igaz ebből bőrönd lett de tuti véd

-
A Zéé
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Walter féle saját sincs ennyi. Igaz, nem az a nagy karmos, hanem csak kicsi dudor van rajta.
#82974 galervin93
én azt vettem észre, hogy mind a 3 másmilyen. A Black Bream nagyon finom szemcséjű, már-már olyan, mint egy method etető, és baromi édes az illata is. Bekeverni sztem ezt a legmacerásabb Ha egy picit sok vizet adsz hozzá ragad, mint az agyag.
A sima Bream a közepes szemcseméretben, és emlékeim szerint annak eléggé fahéjas az aromája is.
A sárga tűnik nekem a legdurvábbnak, abban mintha ilyen apróra darált angolmorzsa is lenne. Illatra sztem kb. hasonló, mint a barna, talán annál egy kicsit enyhébb, de azért megesküdni nem mernék rá.
Nekem a 3 közül a barna jön be leginkább, de én általában mindig olyasmi sötétbarna színű kajákat próbálok keverni, mint ami abból lesz. Én most próbaképp Etangot vettem tőle, mert szinte mindig az az alap nála, kíváncsi vagyok rá, hogy az egyáltalán milyen
-
galervin93
addikt
Sziszi keszeges kajáit akarom idén kipróbálni. Nem akarom túlbonyolítani, az egyik mindenképpen a Fekete dévéres lenne, így a (kora) tavaszi hidegebb vizekre/versenyekre. Mellé, illetve melegebb vizekre a Sárga dévéres vagy a sima Dévér lenne jó választás? Illetve filózom még a Bodorkás kaján, ha esetleg olyan vízre keverednék ahol rájuk is számítani kell.
-
tepenzed
őstag
Valahol találkoztatok jó árú folyóvizi feeder kosarakkal 100-200 gramm között? Sírok, hogy 1700-2000 Ft körül találom őket a boltban...
Alin se nagyon találok -
andrew911
tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Az szerintem akkor volt, amikor még nem fogyott ki az európai (spanyol/francia) raktár, most már Kínából jön. Lassabban, de jobb áron.
-
andrew911
tag
Már hozzászoktam a fura szabályzatokhoz, de most találtam egy tavat, ahol kötelező a minimum 70 cm-es merítőfej minimum 3m-es nyéllel.
Viszont a FB-ra feltöltött képeken mindenkinél sima methodos merítő van, sokat típusra is felismerek.
Akkor ez olyan szabályzat, mint a faluban a kiskocsma, ahová csak a helyi labdarúgóklub szurkolói köre mehet be tagsági igazolvánnyal (meg mindenki, aki nem egy adott kisebbséghez tartozik)? -
galervin93
addikt
válasz
KunEmber
üzenetére
Ooo, mocsok irigy vagyok.
Gratula, nagyon jó kis peca lehetett!
Az RSD-n annyira nem eszik a csontit, ahogy írod gili, vagy a 2-3 szem pinki szokott még jól működni. Meg hát a szúnyog, de ember legyen a talpán, aki akar vagy egyáltalán tud most beszerezni, de hétköznapi pecára nem létfontosságú. (Amennyire én tapasztaltam a gumiszunyit is csipegetik.) Pinkit viszont szerezz be, hetekig, sőt hónapokig is el tudnak lenni adott esetben, 1 deci nagyon sokáig elég. -
Tegnap a Ho-hó tavon voltam, nyerő taktika az Aqua uni + Ringers Chocolate-Orange + BOOM! Method Spray Mangó.
Megjegyzés(ek):
-Feedermania Fluo Color Syrup Sweet Mango és Fizz (Pontyshow alkalmából 500ft volt ) nem húzza a halakat inkább elkergeti őket. Ahová bekerül az a hely teljesen kuka lett.
-Dovit Magma method aroma hidegbe ledermed teljesen (használhatatlan , nem lehet kinyomni)
- Merítő keret gyenge ,de a hálóba nem akadt bele a bognártüske.
-
KunEmber
senior tag
Madárcsicsergés, távoli város-zaj, nyugalom, kis felhő, kis nap, kis szél. Kevés kutya, még kevesebb evezős. Némi fűszag a görkori-pálya felől. Apró, elkaphatatlan kapások csontira, elkapott halak közepes gilisztára. Fene se érti ezt! Minden esetre nagyon jó volt ma kint lenni, végtelen nyugalom és az elején még a halak sem zavartak a horgászatban.
-
-
WarninShotZ
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Köszi.
Még nagyon infógyüjtés fázisban vagyok, de feljegyeztem a dolgokat!
-
andrew911
tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
Ha lenne egy százhúszerzes orsóm, akkor a megerősítési torzítás mindenképpen azt mondatná velem, hogy ez a legjobb zsinórprofil a világon.
Egyébként megfordítanám a kérdést: nem éred el vele a kívánt távolságot, vagy neadjisten gubancolódik, vagy mi a problémád vele (azon kívül, hogy nem tetszik)? -
BogyóBP
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Szia érdemes esetleg spiccbottal partszéli amúrokat pontyokat kergetni majd a melegben ahol az 5-6 kilós is beugorhat? Gondolom ehhez már begumizás is kelleni fog majd. Kiprobálnám én is.
-
galervin93
addikt
válasz
WarninShotZ
üzenetére
Á, az a bot egy békebeli Eurohold volt, annak idején kb. a mai Nevis szintjén mozgott, de meglepően lágy volt a spicce, csak kicsit nehéz, 5m 30dkg.
Tavaly kezdtem el újra jobban foglalkozni a spiccbotos pecával, kezdésnek vettem egy ilyet 6 méteres hosszban (ááá, brutális a drágulás, 15-tel olcsóbban vettem ennél...
). Ez volt az első pecám vele. Nagyon kellemes bot, könnyű, jó az egyensúlya. Nyugodtan lehet vele finomítani, a fenti ponty pl. 12-es előkével jött ki, tegyük hozzá az első kirohanást sikerült átvészelni, ha ott nagyon megindul nem biztos hogy kijött volna.
Nem ismerem annyira a spiccbotos piacot, de annyi biztos, hogy kevés a jó bot. Alsópolcon van sok, de azok jó nehezek, egy-két normálisat ki lehet fogni, Pl. ET Black Fighter Slim. Ebből konkrétan kettőt is vettem, igaz kuponokkal leárazva, 10ezer környékén bestbuy volt, de csak 6 méteres hosszban, a 7-esnek már nem jó az egyensúlya és nehéz is. Egyet faternak, egyet magamnak.
Egy fokkal erősebb bot mint a Sensas.
Ha igazán finomkodni akarsz még normális áron, akkor ET Blade Pole, csak már alig kapni. Ha inkább picit erősebb vonal, akkor a fenti Black Fighter olcsón jó vétel erre, ha meg kifejezetten nagyobb (1-2 kilós) halak a cél, akkor Nevis Torrent Pole.
Biztos vannak még jó darabok, nekem ezekkel van tapasztalatom.
Ja és 6 méteresben gondolkodj szerintem, az egy jó kis univerzális hossz. 7-es is tök jó, több a mozgástered, csak nehezebb lesz jó áron találni (ld. Black Fighter, 6-ban jó, 7-ben nem.) -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Több orsónál is megfigyelhető hogy a tök új orsó ilyen zsinorprofilt rak. Még a drága orsók is. Van ennek valami funkciója? Kevesebb gubanc / nagyobb táv stb?
-
Grillo
őstag
Én először rezgőspiccel a Balatonon találkoztam, 90es évek közepén. Révfülöpre jártunk nyaralni, és a szabadstrandon minden évben ott volt egy tolókocsis srác (combtőből volt mindkét lába amputálva). Neki volt picker botja, és szépen a nád közé dobálva szedte a szép keszegeket, néha pontyot, miközben én semmit nem fogtam. Nagyon tetszett, de esély sem volt semmi drága felszerelésre, ráadásul az általam ismert horgászoknál is leginkább a sárga spicces dióverők voltak a menők.
-
A Zéé
addikt
válasz
Grillo
üzenetére
Akkoriban jártunk mi is, csak nekem asszem 2001-től lehetett ifi jegyem
Akkoriban kaptam az Eurohold feederem is, ami még mindig használatban van!
Tiszta ufónak tartották a 270-es meg 300-as teleszkópos botokhoz képest, meg hát még a túlpart elé se tudtam eldobni vele...
Haveroknal már akkor is ez volt a valami... Ha át tudtál dobni a túlparthoz! Megelőztük a korunkat, úgy érzem. -
BogyóBP
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
128. tescos ponty
Ez jó volt. Régebben talán kemény 3x pecáztam a dunán akkor is ilyen tömör habszivacs úszóval amiket házilag készítettek és még kapásom sem volt bár igaz nagyon kis fiatal gyerek voltam még talán 8 éves. Felszerelésem nem nagyon lenne talán a match bot ami jó lehet oda mondjuk én csak fixrögzitéses úszot használnék de komolyabb helyismeret hiányában szinte halálos ítélet lenne. Egyik ismerősöm hungarocell golyóval szokott amúrozni az egyik híd lábába de mivel csak futólag találkoztunk így részleteket nem tudtam meg. Egy biztos elég durva felszerése van ha jól tudom. Nekem a legerősebb botom is csak 360 as 120g os Manta Logic II es. -
Grillo
őstag
Én 1996 és 2002 között jártam sokat, és egyből ifivel. Sokat nem úszóztam, mert ott is sok volt a fa, és nem lett vizes az úszó...
Főként fenekeztünk, először elől, ahol a gát felől leér a sétány az alacsonyabb térszintre, aztán utána hátul, az erős rész előtti beállóknál.
Szép idők voltak, lejárt az ember biciklivel, néha éjjelre is. Akkor tudtam meg, hogy a hátizsákba nem rakjuk be a megtöltött viharlámpát, mert a kifolyó petróleum nem barátja a bőrnek... -
A Zéé
addikt
válasz
Grillo
üzenetére
Mi is csak oda jártunk, elsősorban hátra, a villany vezeték utáni részre. Rengeteget úszóztam én is itt, akkoriban gyerek jeggyel csak azt lehetett ugye... Aztán amikor friss ifi horgászként a haverokkal lementünk éjszaka süllőzni, és törpeharcsa filével is csak törpeharcsát fogtunk... Na az volt az utolsó év, hogy éves jegyet vettünk oda
-
WarninShotZ
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Meglehet kérdezni milyen márka/típus az az 5 meteres spiccbot?
1 hónapja bekattant nálam, hogy milyen jó szórakozás lehet, aztán próbálok infókat összeszedni..
-
Grillo
őstag
A hozzászólásomhoz annyit, hogy én gyerekkoromban csak a másik ágra jártam horgászni, de oda sokat. És a 90-es években törpe csak nagyon elvétve akadt benne, az is csak a ságodi ágon. Viszont rohadt sok 3 méteres spiccbot-kompatibilis hal volt benne, szép sügér, vörösszárnyú, bodorka állománnyal.
-
A Zéé
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Érdekes dolog ez amúgy. Egy V alakú tóról beszélünk, aminek az egyik szára rövidebb, ez a "ságodi" ág. Ezen az oldalon 3x horgásztam tavaly, meg most egyszer, és egy törpét fogtam összesen, pedig most is horgásztam fenéktől vízköztig mindenhol.
A másik oldalon 1x voltam tavaly, 1x tavalyelőtt, ott mindkétszer jöttek vízközt is. Egyszer sikerült 2 méteres víznél is felhúzni a törpéket az 40 cm-es vízig (kisebb eresztéket már nem tudtam húzni) csak csemegekukoricával csúzlizva, csalizva... Ez volt a "veresnypálya" részen.
Nem tudom mi lehet az oka, hogy ezen a részen nincsenek. Talán az, hogy ezen az ágon van a termálfürdő túlfolyója bevezetve. Tényleg nem tudom. -
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm a múltkori Alis orsós linket, láttam, csak még nem köszöntem meg.
Na, azt szeretném megkérdezni...A múltkor az első pecámon bajba voltam, mert ugye akkor derült ki, hogy nem férnek el a nagyobb orsós ( Pl Oreel Maximus FS 6000, [link] Ez került a CXP River feederre) botok a sima botzsákokba. Akkor ugyan mondtam hogy nincs az az isten, hogy mégegy botzsákot vegyek, azóta azért már nézelődtem.
Szákó mester szerint ez a Nevis botzsák: [link] szélesebb, nagyobb a többinél, ebbe akár beleférhetnek a nagyobb orsók. Ha nem muszáj, azért nem viszem el a felszerelést kipróbálni. Van valakinek vele tapasztalata? Esetleg más, 3-4 rekeszes 140-145 cm-es zsák, amibe nagy bojlis (méretű) orsók is belemennek..? Ezt néztem volna még ki: [link] ,ebből van a kétrészes feederesem, csak nagyobb orsókhoz kicsi. De ez a háromrészes jelenleg hiánycikk, sehol nincs. Annyira nem is ragaszkodom a merev botzsákhoz, nincs nagy értékű felszerelésem.
Ugyan meghirdettem a nagy botzsákot [link] a horgász bazár oldalon, de próbálgattam az autóba. Úgy sem jelentkezik senki, lehet le is veszem. Ha teljesen előre húzom az anyósülést, meg a támlát is előbbre hajtom, azért ferdén befér. Határeset. A 160cm-es Sárkányt viszont nem cserélhetem nagyobbra, mert neki elég a hely így a jobb egyen.
Mindenesetre ez a botzsák látszatra így is elfoglalja fél csomagteret lehajtott hátsó üléssorral (Nem véletlen volt félretéve..), szóval mégis csak kellene valami kisebb.
Erre is ránéztem, de ezt is rendelni tudnám, nem tudom mekkora. [link]
Ötlet? Egyenlőre nem veszek nagyobb autót, megpróbálom ezzel megoldani, mielőtt ezt mondjátok. Megnézettem az Ignist karosszériással, előreláthatólag még legalább 10 évet mondott a kasztnira miután kifújta az üregeket, 29 éves lesz akkorra.. Sót nem igazán látott. Azt hiszem így van értelme új autót venni, ha hajtom, ameddig gond nélkül megy.
-
Gyok2
senior tag
Tuti halcsalit valaki? Csak itt, csak most

[link] -
galervin93
addikt
Ahogy fentebb már írták, a putrát nálunk Nógrádban is a fenékjáró küllőre használták/ják. Igazából önmagában a fenékjáró nem egy ritka hal, de a "tesói" (halványfoltú, felpillantó, homoki) már igen, és azért, hogy ne keverjék össze a népek, inkább minden küllő védett. Aranyos, bohókás halacska, nem nő túl nagyra. Ugyanúgy a fenéken csipeget, mint a márna, és minnndent is a pici kis szájába gyűr előbb-utóbb, folyamatos apró rázások jelzik érkeztét, illetve bukdácsol az úszó folyamat...
Méretéhez képest egyébként tök jól védekezik, én szerettem finom 5-ös spiccbottal kifejezetten rájuk pecázni.
A legnagyobbak islyen 15-20 centisek. Egyszer közéjük keveredett egy 20-25 centis Petényi-márna, volt ám ramazuri! Azóta sem fogtam, lehet életemben először és utoljára... -
KunEmber
senior tag
Holnap peca. Remélem. RSD hogy áll a Csőhídin? Vót' mostanában valaki?
-
-
A Zéé
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Zalaegerszeg, Gébárti tó.
Ez van "helyben", szüleimtől nincs egy km a part
Nem lenne egy rossz fehérhalas víz amúgy, csak azok a rohadt törpék ne lennének benne. -
válasz
galervin93
üzenetére
Köszi. Az a baj, hogy sajnos ez már csak rosszabb irányba fordulhat idővel
Nem pénzügyi probléma áll a háttérben, hanem egy úgymond gyógyíthatatlan betegség a páromnál. Most diagnosztizálták. Tehát lesz horgászat, de lesz sokminden más is, utazgatás, ilyesmi
De lesz horgászat is, az úgy sem maradhat ki.
Ennek tudatában, mivel már biztos nem megyünk vissza Angliába, ezért megleptük magunkat egy ilyennel
[kép] -
WarninShotZ
tag
válasz
Ibituba
üzenetére
Van olyan, ami nem lebegő, aliexpressen elég széles szortiment van, ezekben sajnos nem vagyok otthon, de facebook-on az aliexpresses csoportokban lehet kutakodni.
Dömééknek van többféle gumikukorica is a repeortárjukban, meg minden egyéb is, van wafter meg pop up is, ott megérné szét nézni. Nem tudom, hogy mindegyik lebegő-e, vagy csak wafter jellegű, de pl a Spécicorn megára lebegőt ír ([link] ), vagy esetleg Duplexcorn ( [link] ). -
válasz
galervin93
üzenetére
Igen, nekünk is kell majd etetőanyag. Bár már megint változtak sajnos a dolgok, nagyon nem tudunk annyi időt tölteni a horgászattal, mint gondoltuk. Az élet mindig átírja a dolgokat, ezért is az az aláírásom ami. Mire megvettünk mindent, most adhatjuk el, mert... na mind1

-
galervin93
addikt
válasz
jansky1
üzenetére
Ó, nem volt megerőltető, meg hát nem az első ilyen kérdés. Ő biztosan nem lesz megelégedve a válasszal, de ha csak egy ember is rájön, hogy szeretné/nem szeretné a Dunáűt, már megérte megírni.
Meg amúgy is rég volt már egy jó kis flame...
fojtviki
Jegeltem a dolgot, méghozzá azért, mert tervek szerint Sziszitől rendelek majd pár tíz kiló kaját, de még nem tudom melyik(ek) legyen(ek) a keszeges-bodorkás cuccok közül. Szóval majd egyben az egészet, ráadásul akkor már lemennék személyesen, és hazaút előtt megejtenék egy tiszakécskei keszeges pecát, ez a nagy haditerv, de ez így összességében már tervezést igényel szabadidőben is, szóval na, itt tartok jelenleg.
A Zéé
Jól hangzik, grat!
Merre jártál? -
Ibituba
aktív tag
Gumikukoricából mindegyik lebeg? Ha nem, akkor melyiknek van jó nagy felhajtó ereje? Nem kell a csali horog balansz, majd sötéttel beállítom, de ha kell szeretném 20-30cm is akár meglebegtetni, vagy még többre ... Pop up nem játszik, horogra rakom a gumikukoricát is, tehát olyan érdekelne ami jól áll a horgon is , ne kelljen tüske.
-
A Zéé
addikt
Megvolt az első peca!
Eléggé minimálba toltam, volt kb fél kiló kaja (Champion yellow bream+black bream kb felesben), egy konzerv csemegekukorica, meg egy matchbot. Csontit a törpék miatt nem hoztam.
Nagy reményeim nem voltak, csak ki akartam mozdulni itthonról. Sem sokat, sem olyan ronda nagyokat nem fogtam de egész jól sikerült, szerencsére a bodorkák, és a keszegek már éledeznek. És fogtam küszt, kukoricával, 3 méterről...

-
jansky1
senior tag
Hihetetlen, hogy olyan régi motorosokat is, mint Grillo és galervin93 még be tud bogyó rántani a hülyeségbe.
Azt sem értem, hogy kérdést miért tesz még fel ide, mikor még soha nem kapott egy számára is megfogadható tanácsot, elfogadható választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
). Ahogy írod, ha nagyon vékony az alátét akkor meg nagyon az elejébe rakja a zsinórt.
Gratula, nagyon jó kis peca lehetett!