- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
mdav88 #80797 üzenetére
Hozzá vannak szokva a halibutos/halas stb. cuccokhoz. Én próbálgattam klasszik édes kajával, lösszel, élővel matchezni, nem mondom hogy nem lehet, de ott még a keszeg is jobban jön a halas cuccokra. Poénból csináltam olyat, hogy löszös Aquát
lőttem, hát azt imádták, keszeg, bodorka, kárász, ponty, minden ette...
---
Urak, kaptam tíz Mátyásnyi utalványt a Walterba', gondoltam valami eksönre el kellene lőni. Preston Inertia orsó mit tud vajon? Szimpi a fém pótdob, sokat használom, cserélgetem őket, de nemhogy a fém, már önmagában a pótdob is egyre ritkább...
Pedig mennyivel gazdaságosabb csak az orsó testét cserélgetni a botok között, ha esetleg arra van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bundle topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest