Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Hi!
A 4 méteres Nevis Powercore merítőnyelem, mint a ropi eltört, szeretném pótolni.
Ezekkel a nyelekkel van valakinek tapasztalata?
Delphin Atoma
Nevis Master Power feeder (ez a by Döme master carp merítő lenne?)
Nevis Master Power river -
vendingo
veterán
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Próbáld ki a dechatlonos talpmelegítő zoknitapaszt. -1 réteg ruha. Ha az ember lába elkezd fázni, az az életbe nem olvad ki a szabadban, és kihat az egész test hőérzetére. Én télen vadászaton próbáltam ki, mindenki vacogott, én meg húztam le a kabátom zipzárját. Egyből vettem egy 30 darabos kiszerelést 3000 forintért. Van belőle kézmelegítőm is, azt volt, hogy a farzsbembe tettem, hogy ne fázzon a seggem a stégen. Lehet darabra is venni, érdemes kipróbálni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
üzenetére
Igen, az apartmanhoz tartozik saját strand/horgászstég, onnan próbálkoztam. Elég sekély ott a víz, nyáron lemértük, 490m-ig nem több, mint 80-100cm a mélység, utána kezd növekedni. És valóban nagyon hideg volt, 3 zokni, 2 nadrág és 5 felső volt rajtam, de még úgy is fáztam este/éjjel.
Ilyen gyenge köröm még sosem volt..

-
törölt tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Sekély vízben próbáltad ? Elég hideg éjszakák voltak a héten lehet az tett be nagyon áthűlt pontyoknak nem tetszett annyira. Balatonon van helyük ahol bóklásszanak.
Visszatérve erre a forgó kötésre lehet pont a kötésnél megsérült peca közben és azért szakadt el. Dunán simán benne van bár nagyon furcsa pont a kötésnél. 18-as fonott nem nagyon szokott elszakadni csak úgy magától akármilyen a kötés rajta . Egyébként az új fonott nagyon trükkös tud lenni megcsinálod a kötést meghúzod jónak tűnik de egy kicsit erősebben meghúzod és kezd kicsúszni a kötés. Meg tudja szívatni az embert . Sima clinch-nél főleg de a hóhér vsz ilyen szempontból is egy jó kötés mert egyre jobban szorul rá ahogy terhelődik. Nekem nem volt vele még problémám szakadt volna a kötésnél.
-
törölt tag
Neoprén kesztyű , de a legfőbb ne nyúlj a vízbe ezt téli pecákon tanulja meg az ember.
Ne kelljen a vízbe nyúlni én halkiemelő fogót használok . Azzal kiemelem és egy ércsipesszel kiszedem a horgot. Ha bilincsre teszem akkor is tartom a halkiemelő fogóval amíg a bilincselem.A legjobb pergetni mikor olyan idő van a fentő kötele szögletesre fagy a csónakban nem lehet összetekerni. Az a süllős idő.
Olyankor igazán jó buli a vízbe belenyúlni . 
-
twine
veterán
válasz
joe979
üzenetére
Felül volt még rajtam egy pufi mellény, ami a fotókon pont nem látszik,,,
Így pont kényelmes volt, 5 fokot mutatott a kerti hőmérő mikor elindultam... Nem fáztam,,,,A két kézfejem kezdett el egy idő után ahogy egyre több nedvesség érte...a jobb kezem a vizes fonottól kezdett egyre jobban gémberedni, aztán az első hal után a bal is ahogy csupa víz lett..
Na utána már pirosodott gémberedett csinált mindent a kézfejem :B :DDD
De a gőzölgő víz, a felkelő nap, és főleg az első szép süllő már kárpótolt,,,
Agyaltam is mivel lehetne ezt kiküszöbölni...
Kesztyű? Elképzelni nem tudom hogyan lehet kesztyűben pergetni,,, és a halat megfogni, vízből kiemelni,, vissza engedni,, még ha használok merítőt akkor is,, mindezt egyedül kesztyűben...
Ahhh.... Én egy bottal és egy hátizsákkal járom a partot...(pár wobblerel)
Nem az a kényelmes "parton parkoló Úri horgász" (semmi pejorativ, vagy sértő szándék nincs benne
) vagyok :D szeretem a vadregényes területeket...
Szóval szerintem marad az ,hogy legközelebb viszek egy nagyobb turcsit , és szárazra törlöm a kezem,,,
De minden ötletért hálás lennék
-
twine
veterán
Ismét érdemes volt a kis Duna ágon megnézni a napfelkeltét,és kicsit megdobálni a vizet:
[link]
Most is mint mindig, vissza is mentek a vízbe,( amitől majd le fagyott a kezem hajnalban)
Már nem olyan a hőmérséklet mint nyár derekán...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
üzenetére
A zsinór új volt, de ez biztosan szakadt, mert ki volt rojtosodva a vége. 8 hurokkal készítettem, meghúzás előtt pedig nyálaztam, majd strapateszteltem, akkor még bírta, szóval passz.
Visszatértem a biztonsági clinch-re, az tartja stabilan. Már csak az a gond, hogy hal nem jön, teljesen mindegy, hogy melyik időszakban és mivel próbálkozom. Etetve is van, de elvétve 1-2 keszegen kívül eddig nem volt semmi. 3 hete ugyanitt nem győztem fogdosni a potykákat, és most arra számítottam, hogy a visszahűlés segíteni fog ebben, de úgy tűnik tévedtem. (Balaton, szomszéd stégeken sem jött semmi, pedig ők is etettek)
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
musli26
üzenetére
Tegnap délután belógattam botvégről kb egy méter mély vízbe vagy 20 percre, stégről, jelentem 18.2 fokos a víz
Meglepődtem volna ha beázik, nem is ázott be. Délelőtt meg a munkahelyemen a liftből kiszállva odavertem a liftajtónak véletlenül, de rendesen. Az inox karimát kapta el, semmi baja nem lett,nyoma sincs. Korai lenne még végleges konzekvenciát levonni, de eddig kiváló. -
stevewonder
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Jajj, de mennék egyet amúrozni. Ha belenyúltok lesz 15 pluszos is. Az már jó sport. Majd számoljatok be, hogy milyen volt. Évente kijárok párszor. Van tuti etető tipp, de ahhoz már késő sajnos.
szerk: nyárfát célozzátok meg szerintem, akkor lesz árnyék is pici -
törölt tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Tipp , az történhetett a fonott amit használtál új volt még ilyenkor jobban csúszik és szétcsúszott a kötés. Kevés volt a hurkolások száma, Ha nem akkor eleve sérült volt a zsinór.
Hóhért használom mindig pergetésnél ha forgókapcsot kell fonottra ill harcsázásnál ha fonottra forgót kötök. Az oka a clinch és a palomar is még vastag fonottaknál is ha forgóra kötöd bárhogy húzod meg csúszkál a kötés a kapcson oldalirányba . Ami problémás lehet mondjuk pergetésnél is a pici kapcson de harcsázásnál főleg a nagy kapcson mozog bevágásnál . Ezért hóhér ami úgy rászorítható egy millimétert nem mozdul oldalirányba. Nekem még nem volt gondom vele szakadás szempontból.
Legalább 7-8 x áttekerve főleg új és vékony fonottaknál. Vastag fonottnál mondjuk vastag alatt értsd 56-os power pro
kevesebb is elég lenne de biztos ami biztos átpörgetem ott is többször. Hozzáteszem dobóelőkének soha nem használok fonottat de úgy saccolom ha pergetésnél a bevágásokat bírja a kötés akkor rendben van. -
joe979
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Szééép, csak így tovább . Köszi a képeket
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
Mikor indulsz ? Mikor van a találkozó a tónál ?
-
rudi666
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem van itt 1-2 ember uk daiwa rakókkal.
Olyan "problémám" lenne, hogy amit a bothoz adnak minit, kis túlzással alkalmas medve ölésre, 244g a maga 80 centijével....
Hallottam olyat, hogy 16m nyéltagból csináltak minit.
Ha ez igaz, feltételezem a festett nyéltagok paralel rendszerűek. (Láttam hogy külön csövekben is utaznak.)
Meg tudná erősíteni valaki, hogy a 16-os tag passzol e a 13-as tagba?

Mivel az enyém 13-as bot, nem tudom kipróbálni.
Tervben van egy törött tag levadászása, amiből minit tudnák gyártani, mert nagyon nem ok, hogy a 80 centis darab nyom annyit, mint az összes többi tag kb. 1/3 része......

-
musli26
tag
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Jó órának néz ki.
Én is gondoltam valami hasonló órát pecakor már korbábban.
De sajnáltam rá a tízezreket.
Kíváncsian várom mikor komolyabban használod(amiket leírtál)
Ha beválik én tuti rendelni fogok.A_ScHuLcZ :
Palomar kötés használok nagyon jó.(legjobb)
Korábban:Trilene csomót használtam. -
vendingo
veterán
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Én is csak ezt használom, még nem hagyott cserben.
-
FireFox1996
addikt
Holnap közös pecára, Gyermelyi horgásztó.
Jön még vki (Zéé + Hermanyi + Steady + rajtam kívül)?Térkép: [link]
-
Gabesz87
veterán
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Én totál kezdő vagyok horgászat, kötés terén, a kötéseket is egyelőre leírások, képek, videók alapján kivitelezem, de legutóbbi horgászatunk során hóhér csomóval kötöttem a főzsinórt a kapocshoz (ha jól emlékszem, ezek összekötéséhez használtam), és baromi jót horgásztunk! Volt jó pár kapás, volt ami leakadt, de 2 db 4,5kg-os ponty azért ki lett fogva. Szóval nekem bejött a hóhér csomó.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Urak, kinek milyen csomó vált be forgókapocshoz?
Eddig mindig biztonsági clinch-et kötöttem a dobóelőke végére, tegnap kipróbáltam a hóhért. Kötés meghúzásánal nedvesítettem és a végén teszteltem, mint mindig. Sajnos nem volt tartós, kb a 6-7. dobás után csatt, repült a szerelékem. Megnéztem, a gumiütközők megvannak, alatta kb 30 centivel szakadt, tehát pont a kötésnél (18-as fonott zsinór).
Szerintem maradok a jól bevált clinch-nél. Aki erre esküszik, kérem azt is írja le, hogy mekkora zsinórnál hányszor szokta áthurkolni.
-
szetcsuszott
aktív tag
Éppen ennek a kérdésnek az egzakt megválaszolása céljából vettem ezt az órát
A MESTER egyik videójában láttam, hogy merített egy vödör vizet és belehajintotta az óráját, és megmérte. Mondjuk ő kicsit komolyabb cuccal adta elő a mutatványt, nem emlékszem a casio típusára, de a legolcsóbb hőmérős belőle a Pathfinder, ami a minimum 20ezres árával ötszörös szorzó az enyémhez képest. 
-
gban
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Nálunk ilyenkor még az van hogy stég elé belógatom és 2 mp múlva viszi a kishal (vörösszárnyú, bodri meg kisbalin a jellemző).
Múlt hétvégén viszont annyira nem ment semmi hogy azokat is alig sikerült fogni, sügér jött sok meg naphal.Más: szerintetek mennyire hűlhettek le a vizek, azok közül is a 20-30m széles csatornák?
A csali / etető / célhal okán kérdem, hogy mire számítsak. -
vendingo
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Minden szeptemberben van egy snecis napom. Ez most nem jött össze, szóval mehetek még máshova is próbálkozni.
-
diablo1984
veterán
-
vendingo
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Tudom hogyan kell snecit fogni, de nyomuk se volt, nem volt csipkedés, csontiszívás, semmi... Fertőre kellene lemennem, csak oda idén nem váltottam. Ott a jég alól is sneci jön.
-
vendingo
veterán
Ma célirányossan snecizni mentem, de egyet se sikerült fognom, csak lapát dévéreket, kispontyot.

Hova tűnhetett az a sokmázsa sneci? Elkezdett lehűlni a víz és beljebbköltöztek?
1 kg tocsogós felhős etetőanyagot kevertem be, csontival csaliztam. -
joe979
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Elvoltál kényeztetve
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Nos jelentem, jól megközelíthető.
Jött paduc, szilva, márna, meg persze gébek. Nekem legnagyobb paduc kilós, márnából másfeles volt. Csali csonti, csemege. Jó peca volt. 
-
joe979
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszönöm a tippet, amint lesz rá időm ránézek
-
törölt tag
Melyik típus vált be neked méretben és színben?
Közben megnéztem a longhornak 4-5 db-os csomagok nem 3-4 db-os Szóval mindegyik amit rendeltem 200-300 ft/db közötti áron volt . Persze relatív a jó ár mert berkeyből mannsből 100-200 között jókat lehet venni.
Nekem ami nagyon bejött berkley flex rib nagyon fogós vsz és a manns swimmin grub főleg ezzel nagyon sokat dobáltam éveken keresztül szétrázza a botot olyan mozgása van .
Ebből is érdekes módon a sárga szín valamiért lehet csak megszokás vagy azt tettem fel legtöbbet és azért. -
törölt tag
Köszi. Rendeltem közben 7 csomagot. Berkley és manns nekem nagyon bevált de egy próba ezekkel is. dfin 9 és 7,5 -est dfin shad 9 centis daiwa prorex 7,5 centis. + Effzett longhornból 11 és 9 centist. Egész jó áron volt kb 1600-2000 7-10 db / csomag a longhornak olyan 800-1300 körül 3-4 db-os csomagok.
Ez úgy sacc/kb 60 db gumihal ezzel kihúzom szerintem pár évig ha nagyon pusztítják a süllők akkor is.
Bár úgy lenne , hogy nagyon rágják őket a halak. 
-
galervin93
addikt
SOS kérdés, a Duna albertfalvai szakaszán, errefelé lehet pecázni, kocsival megközelíthető a ez az Árasztó út, meg le lehet ott menni a partra?
szerk.: Sziszinek ez a friss videója vetette fel bennem a kérdést, megnéznénk a környéket sógorral holnap hajnalban egy rapid pecán. -
törölt tag
válasz
stevewonder
üzenetére
Az engem is érdekelne ha használt valaki ilyet. Mert az ára egész kellemes ha hasonló minőség mint az 570-es.

...
Más téma használt valaki dam effzet longhorn gumihalakat ? Esetleg daiwa dfineket? Ha igen akkor mi a vélemény róluk manns és berkley-k vannak a dobozomban leginkább . Szemezgettem nem tudom érdemes e próbálgatni ezeket is. Jön a gumihalazós szezon végre .
-
törölt tag
válasz
stevewonder
üzenetére
Ár érték arányban szerintem dam quick sls széria nem egy rossz választás . Abból is az 570-es méret. Ez lehet nagy lesz a 3 méteres bothoz súlyban is. Kisebb méretben nem tudom ugyanaz e a belső szerkezete. Ha csak a dob méret más akkor jó választás lehet kisebben is.
-
törölt tag
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Okuma longbow-nál ha jól emlékszem 65-ös mérettől más a belső szerkezet. 60-as és alatta gyengébb más áttétellel . Nekem van két 60-asom . Annak idején nem figyeltem erre, hogy minimum 65-öst érdemes venni. Hát mit mondjak nehéz fenekezéshez , bojlizáshoz , távoli pecákhoz nem ajánlanám , erőlködik az orsó egy 80 grammos ólom 100 méterről kitekerésnél is.
Ez a hajtókar becsukódási probléma , jártam úgy velük többször simán távolról kitekerésnél becsukódott a kar ahogy pörgettem kifelé. Nem fárasztásnál csak a cucc kitekerésénél.
65-ös vagy annál nagyobb az állítólag teljesen más ilyenem nem volt arról nem tudok véleményt mondani.
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Milyen orsót érdemes 15-20k környékén? 3méteres 2,5lb pontyozó botra kellenének, de nem tudok dönteni. Néztem okuma custom black, dam quick 5, tica scepter tipusokat, de nem igazán tudom, hogy melyik lenne jó megbízhatóság/minőség szempontjából. Sokat nem lennének használva, de akkor működjenek.
Köszi előre is a segítséget. -
csƵ
addikt
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Ez valami lobbi lehet. Eddig a kínok között megölt halban felszabaduló adrenalin miatt volt finomabb a hal.
-
[Jobb ízű lesz a hal, ha emberségesen ölik le] Kutatások eredménye nélkül is tudtam.
-
vendingo
veterán
-
hermanyi
addikt
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Nagy Dunán fogtam csónakból . Kölcsön cuccal vagyis aki vitt az övével . Kifejezetten harcsázni mentünk radar meg tudjatököm mi . Lehet én vagyok a gyenge de amikor ugye ment a hal és fenékről kellett felhúzni na én ott az orsót nem tudtam máskor tekerni csak amikor engedtem előre a botot . Nagy élmény de maradok a keszegnél ,nekem a pörgős peca ad elegendő élvezetet (ezért szeretek keszegezni) és nem az ,hogy hetente van 2 rendes kapásom . Szóval a témára visszatérve kell az erős cucc de az ,hogy a hajtókar befittyen az azért gáz .
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ezt pályája válogatja.
Aki a kilós tóból húzogatja a 2 nyaras pontyokat, annak nem sok köze van itt beszéltekről.
(Ne vedd magadra, általánosságba írtam).Igenis van ahol kell az, hogy vagy tudod kordába tartani a halat,vagy sose látod meg, mi volt a horog végén.
Na ott nem beállított fékkel, csak a bottal fárasztgatsz. -
diablo1984
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
A kezdetről lemaradtam, a harcsához nem tudok hozzá szólni!

-
galervin93
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Orsóról volt szó, ami harcsa alatt bírja a strapát-. Hol van itt a feeder?
hermanyi
Bottal téped persze, de a "csontra"* behúzott féknél bírnia kell az orsónak a fellépő brutális erőt (zsinórvezető környéke, tengely, hajtókar, dob stb.).
*=keményre -
hermanyi
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Penn-t azért ne hasonlítsunk egy okumához . Fogtam már közepes harcsát 20+ de azt is bottal téptem nem orsóval (szerintem sokkal könnyebb is )
-
diablo1984
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
De ott erre a cucc is fel van készítve! De például egy feedernél azért nincs ez a tépés, mert ott akkor tényleg valami szakad, vagy törik.(én csak feederben vagy finom szerelékben tudok gondolkozni, ott így működik)
-
vendingo
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Itt nem nagyon van benne a pakliban, hogy nem bírja a bot, vagy a zsinór. Tépni kell kifele a halat, vagy ő tép téged befele a vízbe.
-
galervin93
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Na jó, azért a hari az más. Ott igenis húzni kell a halat, nem jojózik az ember, hogy kihúzza, visszaengedi. Ott izomból kell megoldani a dolgokat, ahhoz meg szerkó kell. A fék csak akkor enged, ha nagyon muszáj.
Nekem sógorom (meg az ő ismerősei), illetve egyik kollégám harcsás, mindegyikük full fém Penn csörlőkkel tolja. Gyanús, hogy nem véletlen... -
vendingo
veterán
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Akkor azzal nem is lesz gond...
-
vendingo
veterán
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Régi vagy új? Az újak szarok, amik most kaphatóak. Nekem is becsuklott egy böszmenagynál.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
joe979
üzenetére
Ott a lamellákkal lehet baj, nem lehet hogy vizet kapott? Szedd ki a dobból a féklamellákat, ha kell tisztítsd meg. Én a filceket benzinben vagy higítóban kimosom ha nagyon koszos. Száradás után kenőanyaggal átitatva össze kell rakni, annak jó kell lenni. Kenőanyagnak jó a sima műszerolaj is, de én szilikon zsírral (biciklis boltban veszem) szoktam megkenni.

-
@mriya@
őstag
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Nekem is 65-ös van, soha semmi baja nem volt még.
És az már a nagyobbik testű orsó.
A dobokkal variálnak, általában két méret van egy testhez.
Ha jól tudom: 30-40, 50-60, 65-70, 80-90. -
dik
őstag
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Biztosan egyről beszélünk! Köszönöm az infót. Remélem összejön a derbi...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Mi a helyzet az Okuma Longbow orsókkal? Nekem szimpatikus, és itt a topicban is jókat olvastam róla. A gyártó a 30-as és 40-es méretet feederezéshez, 50-60-ast pedig pontyozáshoz javasolja. Távdobáshoz nem kicsi a 40-es orsó? Longbow esetén melyiket válasszam a 390H botra távdobáshoz?
-
joe979
senior tag
Nekem ez volt a Ceymar harmadik évadja, lehet kukázom őket , vagy elajándékozom, nagyon tapadós a fékje, ha nem tapad, akkor nem indul el időben ... kicsit bosszant,sőt nagyon , de ennél idegesítőbb dolog nem létezik mert a lb30 az fantasztikus volt hosszú hosszú évekig ... most gondolkozom a Tsurinoya jaguaron , bár amennyit már én pecázom, töredéke az évekkel ezelőtti állapotnak . Lehet marad tervező asztalon a dolog és ennyiért vehetnék MAP orsót is, és akkor jó lennék hermányinál itt a fórumban
-
A Zéé
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
jó, a harcsázás az más tészta.
Én pont most vettem orsót a heavy feederre, és nagyon gondolkoztam azon, hogy nyeletőst kellene, mert az elő szokott fordulni, hogy az a bot be van dobva, mellette meg úszózok. Aztán elmentem a Walterlandba, és a 40-es Longbow-t is hatalmasnak éreztem. Voltak kisebb méretű nyeletősök, amik alig nagyobbak, mint egy sima elsőfékes, de azok meg nem győztek meg.
Az 5000-es elsőfékesek is durungok nekem, szóval arra a botra is Okuma CB40 lett végül.(#52312) joe979
Na igen... Már attól rosszul lennék, hogy 2 kilónyi ólmot kell levigyek a partra, hogy elég legyen a nap végéig
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
rudi666
üzenetére
Akkor most már ezek vannak a listában:
Black Pearl Feeder Baitrunner 555M
FOX EOS 10000 (feederre szerintem nagyon nagy)
Map 5500 (nem nyelerős, és a duplja hajtókar nem jön be)
O'REEL NEXT LCC 8000 FS
Nevis Karma 6500
Okuma DCI 60 (kicsit nagy és kár, hogy a nyeletőt elöl kell kapcsolni) -
ctrlaltdel13
őstag
Remélem egyről beszélünk.
6 -tól van nyitva, előre foglalás nincs,csak érkezési sorrend.
Egy nagyon kicsi molnár kocsi amivel lehet becuccolni, úgy hogy gumipók legyen nálad.
Én a 2-es bojlison voltam annó.
Az az út bal oldalára esik ahogy mész befelé.
A 2-es tó vége a szélesebb, ott az utolsó előtti stégnél van szanetli is.
Én a túlpartot húztam(simán dobható is), vannak benne szép 10 feletti példányok.
Aqua pellet, büdös kukorica. -
-
jpeetr
aktív tag
nekem 360MH feederen van
attol hogy egy orsó 10000-es nem jelenti azt, hogy annyira nagyméretű, és nem lehet rárakni egy feederre
a másik botomon egy kifejezetten feeder orso van (6000es), még a nevében is benne van, és nem sokkal kisebb, súlyra meg talán még nehezebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ne kelljen a vízbe nyúlni én halkiemelő fogót használok . Azzal kiemelem és egy ércsipesszel kiszedem a horgot. Ha bilincsre teszem akkor is tartom a halkiemelő fogóval amíg a bilincselem.

Steady74