Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
musli26
tag
válasz
vihartigris
üzenetére
Szép...
Mire jött?
-
Spoon16
tag
Fú de nagy itt a csend,mindenki előkét köt meg új zsinórt teker a dobokra ?

-
musli26
tag
Fonott zsinórra(HD braxx) lapkás horgot (10)szeretnék kötni.
Hogyan kell?
Melyik a legjobb kötés? -
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem nagyon átjön. Irigyellek, hogy felénk nincsenek ilyen kisebb csatornák-folyók.

-
Interceptor
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Teljesen megértelek és tényleg hangulatos az a hely amit linkeltél.
-
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Ott balint egyszer fogtam tavaly nyáron, napnyugta után fehér színű Team Esko-val :D
Dropshot, 54-es színű Crazy Fish Vibro Worm 5 vagy 7,5 cm méretben stabilan adja mindig azt a pár sücit, csak hát van kb. 3 hely, ahol meg lehet találni őket, és ha pont nem férsz oda, akkor így jártál.Hajógyárinál békés halazni szoktam. Van egy lakóhajó, az az alatti részen megáll a 70g-s kosár ilyen 150-es vízmagasságnál a parttól olyan 15-16 méterre. Van egy valami beton épület lejjebb, kb. ezen a szakaszon jó még ez a kosárméret. Úsztatni olyan 7-8 méterre a parttól már lehet, olyan 2 méter körüli a víz ilyen vízállásnál. Úsztatva keszegnépség feederen paduc, márna is jött. Egyikből sem a legnagyobbak, de jöszögettek. Ha úgy alakul az élet, ahogy nem szeretném, akkor lehet hogy az őszi márna szezon Pesten ér, és akkor veszek valami barbel botot, és jobban ráfekszek arra a sztorira. :)
-
@mriya@
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Leadtam a tavalyi fogásit, megkaptam az ideit.
Tavaly 88-szor voltam a helyi tavon, 45,5 kilónyi pontyot vittem haza.
Idén ha úgy adódik, élek a 70 kilós kvótával.
Hadd egyen halat a Zasszony, ha már én nem fogyasztom!
-
A Zéé
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én most értem haza, leadtam a fogásit.
22x voltam tavaly pecázni, ami ha jól emlékszem, akkor az eddigi legkevesebb mióta újra kezdtem.
Ahogy leírod a tavat, oda tuti nem vennék, max napijegyet. :)Nem tudom még én sem, hogy érdemes lenne-e évest vennem a Dunára, esélyes, hogy nem fogok. Tavasszal-nyáron voltam talán 3x Sződligeten, nyáron-ősszel 4-5x a hajógyári kis ágon, meg kb. 2x pergetni az Újpesti öbölbe. Ez kb. ugyanannyi, mintha napijeggyel mennék. Újpesti öbölbe nem esett jól menni továbbra sem a nagy tömeg, koszos part miatt, meg nézni ahogy a csónakba lévő sporik folyton húzzák a halat, amíg én kikínlódok a partról 3 sügért, meg 2 kövest...
Sződliget az "szerelem", és a hajógyári ágat is igencsak megkedveltem, de ezek nagyon időszakosak, és nem lehet mindig menni. Ide akár jó leszek napijegyekkel is.
A többi meg napijegyes volt már idén is. Törökbálint, Balaton, Dunakeszi. -
Zoli bácsi
őstag
Találtam egy kis telefonos videót az egyik gyakran látogatott vadvízi horgászhelyemről....
Kora nyár, Rábca, a Királytói zsilip alatt.... A Bólót letéve kameráztam, feeder maradt bevetve. Ezen a helyen pár pontyot is szákoltam tavaly...Úgy átjön a hangulat. Szerintem.
[link] -
jansky1
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A hozzászólásodat olvasva, ne.
-
Zoli bácsi
őstag
Itt az új év, leadom lassan a fogási naplót. Egy halat nem hoztam el, üres az a rész. És tényleg nem hoztam el halat, nem csak beírva nem lett. Évek óta kiváltom a megyei folyóvízi engedélyt, ami a környező vadvízekre (Rába, Kis-Rába, Répce, Rábca, Hansági csatorna...) érvényes, illetve veszek egyesületi tavi területi jegyet is, utóbbi években a Szárföldi HE Babóti taván pecáztam. Amin gondolkodom..... Kell nekem ez a tavi jegy? Ha kora tavasszal kimegy az ember, a frissen telepített "butuska" 2 kilós pontyokból óránként fog tízet, szerintem mindegy milyen csali, milyen végszerelék.... Amint a pontyok átkerülnek a tóból a sporttársak fagyasztójába, természetesen a fogási esély csökken, nyár vége fele már fél nap üldögélés/ 2 tépett szájú ponty a fogási esély. Nagy hal nincs, ritkán lehet előző szezont túlélt 4kg körüli pontyot fogni. Valahogy nem igazán hoz lázban ez a "lavór" peca. Kimegyek inkább a Rábcára, ahol csönd van, nyugalom..Meg egy sereg szúnyog..
Na mindegy, szóval kint vagyok a természetben egy (fogjuk rá) vadvízen, ahol kicsi az esély hogy pontyot, vagy nagyobb halat fogjak. Mégis, tudok örülni egy kilós kárásznak, tenyeres bodrinak', vagy szép veresszárnyúnak. Volt hogy az asszonnyal kimentünk a Rába partra, vittem székeket, kaját kávét...Olvasgatott én meg pecáztam. Semmit nem fogtam fél nap alatt, mégis jól éreztem magam. Láttam szarvasbogarat (régen mennyi volt....Évekig nem látok most), este szentjánosbogarak, szólt a kakukkszó..... Teljesen megelégedve mentem haza. Ha kimegyek a tóra, fogom a telepített pontyokat...Nem hoz lázba. Itt van a közelben a Kapusi tó, kis tó, tele kapitális tokhalakkal. Ismerem a tulajt, a csaja és a feleségem kollégák, de eszembe nem jutna kimenni.....Fogjak a fél hektáros tavon egy naponta többször megakasztott tokhalat, és pózoljak vele közösségi oldalon...? Brr.......
Szóval agyalok, mert aktuális lesz a dolog, vegyek-e telepített tavi jegyet........
-
Zoli bácsi
őstag
A feederes az nagyobb, átlagos felszerelés belefér, mondjuk egy távdobó nagy orsóval már nem. Én párszor használtam, szóval a tartósságáról nem tudok nyilatkozni.
Ez szerintem tartósabb lehet: [link] Az árkategória is más persze.
Ami nekem még van, az a Carp Zoom merevfalú botzsák, az volt az első amit vettem, de annak annyira kicsi az orsótartója, hogy egy átlagos feederorsónak is kevés.
-
A Zéé
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ebből nekem a sima van, nem a feederes, az egy kalap kaki.
Abba 2 orsós bot nem fér el egymás mellé, az orsó tartó is alacsonyan van, és a pántja is jól kiszakadt a helyéről. -
busman
veterán
Tud valaki olyan két botos merevfalú botzsákot ajánlani, amibe két felszerelt feeder bot elfér. Az orsó relatív nagy Tica Glat4000.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Zoli bácsi
üzenetére

-
Spoon16
tag
Köszi mindenkinek a fonottas kommenteket, próbálgatok és megmérek néhány variációt.
-
pvt.peter
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Minden ev februar 28.
-
FireFox1996
addikt
Csajok! Mi a fogási napló leadási határideje?
-
törölt tag
válasz
KunEmber
üzenetére
Sokszor az x -elést is elfelejtettem. Kiérek a vízpartra végre horgászat és már azzal voltam elfoglalva .
Egyszer ellenőriztek idén amikor megnézték és szóltak , hogy ejnye bejnye nem x-eltem.
Víztérkódokkal nem foglalkoztam beírtam a megnevezését a víznek ha halat fogtam és a fogást óra percet.Persze az ilyen kis fizetős tavakon jó ha precíz vagy mert ott tudnak szőrözni ilyen dolgokkal. Vagy ha olyan halőrt fogsz ki. De pl rajtam még víztérkódokat eddig nem keresett senki.
-
technium
csendes tag
-
hermanyi
addikt
Az nem rossz bot és még most is 40K . Az ár nem tükrözi a botot ez tény . Itt már ,hogy kinek milyen az ízlése rengeteget számít . Volt Prestonom 2-3 napig (utáltam) ,Volt Drennan Acolyte ultrám ,az kicsit tovább az már egy igazi felső kategóriás versenybot csak élvezeti értéke 0 ,így azok is mentek . Amim jelenleg vannak azokkal 99% ban elégedett vagyok . Én imádom az orsótól hajló taknyokat ,kifejezetten ilyet is kerestem .
-
törölt tag
válasz
Spoon16
üzenetére
4 kilót mértél palomarral. Az feederezéssel több mint elég lesz vsz
4 kiló az baromi sok ám. Monofil fárasztás közben nyúlik , gyengül, de fonottnál a fárasztás végén is 4 kiló az a 4 kiló hacsak nem kő , kagyló vagy valami megsérti pont a kötésnél .
Próbáld meg kikötni és a bottal húzni szerintem az összes feederbotod előbb eltörik mint 4 kilót húzzál vele kivéve vízszintesen.
Ha meg vízszintesen húzod jó eséllyel az orsó megy gallyra elég könnyen. Harcsázó kemény bottal vagy akadóban pontyozás valami kőkemény bottal ahol az a 4 kilós fonott kötés veszélyben van vsz . Mondjuk ha nádba mennél pontyozni ott necces lenne egy dióverő pontyozóval tépni a halat ilyen 4 kilós kötéssel. -
saen
veterán
válasz
hermanyi
üzenetére
Alsó kategóriát kb a legkönnyebb eladni, mert olcsó cuccra mindig van vevő. Emellett azokat is könnyű eladni, amelyek népszerű szériák voltak és az emberekben megmaradt, hogy az milyen tuti bot. Amit nehéz az amit kevesen ismernek és nem olcsó, na az olyanokat kifejezetten nehéz.
Egyébként anno amikor elegem lett a sok ilyen olyan botból, én nyakamba vettem pestet, minden boltban létező feederbotot megnéztem, a legdrágábbtól a legolcsóbbig és egy daiwa sr3-mal tértem haza, ami akkor volt olyan 40k környéke, nálam simán verte a 100k+-os botokat is. Persze tudom ez izlés dolga, de nem minden az ár. Én ezeket a nyélből hajló botokat amik most népszerűek nem szeretem pl.
-
törölt tag
válasz
Spoon16
üzenetére
Bárhogy kötöd a fonottat biztos veszít a szakítóból. Melyik típusú fonott mennyit milyen kötésnél az változó lehet.
100%-ban megőrizd varrod és pillanatragasztó . Ezt vastag méreteknél szokták és harcsázásnál ott is főleg harcsapergetésnél. Ez olyan erős lesz ha jól van elkészítve máshol szakad nem a kötésnél. Vagy amit használhatsz feederen is , not a knottal kapcsolsz a forgókapocshoz. Pici not a knottal akkor nem lesz olyan böszme a két kapocs együtt.
Minden más fonott kötés csökkenteni fogja a szakítóját. Feederezésnél nem használok fonottat egyébként pergetésnél hóhércsomóval szoktam kötni . Csökkenti a szakítót nyilván de pl harcsapergetésnél 23-as power prot használok. Süllőzésnél se nagyon szoktam 15-ös alá menni de általában 19-est használok. Annak a szakítója megfeleződik még mindig annyi kiló, hogy előbb törne a bot vagy valami mint az ott elszakadjon. Legalábbis gondom még nem volt vele.
-
hermanyi
addikt
30 ért már én is ajánlottam 3 at

Azt is írtam ,hogy magamból indultam ki. Amúgy szerencsésnek mondhatom magam ,hogy a középkategória közepével tetejével horgászhatom . De én azt vallóm legyen inkább 1 normális középkategóriás vagy felső kategóriás botom mint alsóból 4-5 . -
A Zéé
addikt
-
hermanyi
addikt
Mindenki annyiért vesz amennyit megengedhet magának vagy csak simán rá szán . Ezzel nincs is baj ,nem egyformák sem a keretek sem az ízlések .
Amit én javaslok ,hogy ne az alsó kategóriát vegyük , mert ha most kezdjük a pecát akkor 80% ,hogy megutáljuk . Ráadásul ha esetleg váltani akarunk akkor sokkal könnyebb eladni egy közép kategóriás felszerelést mint egy alsó kategóriásat , felső kategóriát meg nagyon váltózó ,hogy keresik e . -
technium
csendes tag
válasz
@mriya@
üzenetére
Szia!
Én fonottat főzsinornak nem használok feederen, csak heavy boton dobóelőkének kötök fel a nagy távolságok eléréséhez. Hosszú távon nem tudom, hogy károsodnak-e a gyűrűk, igaz én 10 éve kötök dobóelőkét, még sérülést nem tapasztaltam rajtuk, viszont csak rövid szakaszon (8 méter) érintkeznek a fonottal. Ha fonottban gondolkozol, szerintem érdemes a Daiwa bevonatos zsinorját megnézni. Én dobóelőkének használok ilyet, sokkal halkabban szalad a gyűrűkön és a hagyományos fonotthoz képest szerintem kíméletesebb is a gyűrűre nézve. A kérdés, hogy tényleg kell a teli fonott egy ilyen finom bothoz? Jó, tudom, hogy közvetlenebb a kontaktus, a finom kapások is észrevehetőbbek, de ha nem versenyzel, ahol minden hal számít, szerintem hétköznapi pecához nem kellenek ezek az előnyök, a beugró pontyoknál még veszélyes is lehet. :) -
dik
őstag
válasz
vihartigris
üzenetére
Egészségedre!
-
hermanyi
addikt
Normális új botra necces a 30, amiből nem szeretnél 1 éven belül kuszálni . Persze én magamat veszem alapnak . Én is SW Darth al kezdtem . Aztán kézhez vettem egy mezei Frenzeet és rájöttem ,hogy mit jelent a bot . Kezdésnek én mondjuk Tubi EA ,persze nehéz mint a sár de biztos van benne anyag ,vagy SW de nem a Darth hanem a super Nova light vagy fine , vagy Frenzee Match Pro Fxt -t ajánlanám . De ugye ez csak ajánlás én személy szerint SW-t soha nem veszek lelki okokból . Tubit meg nehéznek tartom bár a bot egyben van. .De 30 ért én már nem tudnék magamnak választani .
-
hermanyi
addikt
Menj el fagyizni és hagyd a pecát ha csak ennyi van botra .
(#53922) A Zéé : vagy EA tubi vagy a sw igen más opció nem nagyon marad .
Én rájöttem ,hogy a horgászattal az a baj ,hogy azt mondod nekem megfelel ez ennyiért és megveszed . Majd kicsit pecázva vele és netán tán kezedbe kerül egy közép kategóriás cucc és már az után érzel vonzalmat . És sosincs rendes megálás ha csak nem vagy elég makacs . De a horgászat hobby azt meg nem számoljuk

Nehogy szívedre vedd a fagyit
-
@mriya@
őstag
[link] basszus!!!!
-
Zoli bácsi
őstag
Én ha kötök, egy kis vödörbe/pohárba mindig készítek oda vizet. Pláne monofil zsinórnál fontos a nedvesítés a kötés meghúzásakor. A dobóelőkéim szakadtak egy időben, aztán rájöttem hogy az volt a gond, hogy szárazon kötöttem. Ez a kis apróság is sokat jelent, higgyétek el.
Nekem a legtöbb szakadásom az a monofil előkén van. Néha az apróhal összetekergeti kissé az előkét, látom hogy ugrik össze, meggyengült kissé a zsinór. Lusta vagyok cserélni, visszadobom, mondván jó lesz a következő taknyos dévérhez..... Hát nem az jön.....
Dobóelőke, fonott horogelőke esetén inkább csak akadó miatt van szakításom. -
galervin93
addikt
válasz
Spoon16
üzenetére
Semelyik zsinór nem szereti igazából.
No de legyen, én spec palomart használok, 10-es J-Braid meg papíron 15, gyakorlatban kb. 18-as fenetudja milyen fonottal, működik minden további nélkül, sosem szakadt még a kötésnél. Kagyló vágta már el felette, előke szakadt, erőgumi is, de konkrétan a kötés még nem. -
Spoon16
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Tudjuk, hogy a fonott nem szereti a csomókat. Ez nem kérdés,csak az a kérdés,hogy mennyire nem szereti
Mindegy,mivel úgyis kell a szerelékbe valami,ami tompít (erőgumi) akkor meg már változik a helyzet.
Ettől függetlenül kíváncsi lennék,hogy ki-mit használ. -
galervin93
addikt
válasz
Spoon16
üzenetére
Értsd valós használatban. Ha egy zsinór azért szakad, mert elérte a szakítóját, akkor a felszerelés elemei nincsenek összhangban. (Ilyesmitől, hogy akadóba betépés stb. tekintsünk el.)
(De ha már mérés, egészen bizonyos a dolog, hogy nem lineáris a szakító csökkenése.) -
Spoon16
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Nem látens félelem,többször mértem

A 16-os fonott,ami notaknottal tud >7 kilót az palomarral kicsivel 4 felett szakad. -
Spoon16
tag
válasz
jansky1
üzenetére
Nem,hanem telibe fonott szereléknél. Ahogy tapasztalom, bármilyen csomó kb. felezi a fonott zsinór szakítóját. Pergetésnél ez nem gond, mert ott lehet használni not-a-knot kapcsot, azzal marad az eredeti szakító. Viszont békéshalas pecánál ez nem előnyős. Legalább egy csomónak lenni kell a rendszerben. Én általában úgy csinálom,hogy felfűzök a forgós kapcsot a kosárnak, utána egy gumiütközőt, Guru gyorskapcsot és abba akasztom a horogelőkét. Namost a Guru gyorskapocsnál kell egy csomó, ez nálam általában Palomar knot. De ezzel is lényegesen veszít a zsinór az eredeti szakítóból.
De akár nézhetjük ka fonott zsinórra kötött horogelőkét is, ott meg a végfül rontja a szakítót.
Mod: nyilván ha van egy erőgumi a szerelékben -márpedig fonottnál erősen ajánlott- akkor nyilván változik a rendszer. -
Spoon16
tag
Urak,aki fonott zsinórt használ feederre az milyen csomót használ? Nyilván a pergetésnél alkalmazott not-a-knot itt nem opció,bármi más meg kb. felezi a szakítót és egy csomó mindenképpen van a rendszerben.
-
@mriya@
őstag
Most már semmit nem értek:
"– A horgászat megkezdése előtt a fogási napló “Fogás összesítő táblázatában” fel kell tüntetni a nyilvántartott halgazdálkodási vízterület megnevezését, valamint a területi jegyen szereplő víztér kódját, függetlenül attól, hogy eredményes lesz-e a horgászata, vagy sem. Csak ezt követően kezdhető meg a horgászat."
Magában a fogási naplóban ezt nem olvastam.
-
@mriya@
őstag
válasz
KunEmber
üzenetére
"Újabb felesleges valami: októberi igenylessel megjött a horgászkártyám is. Most már csak tényleg egy napijegy meg a jó idő választ el a hatalmas törpéktől és fenevad küszöktől."
CSAK horgászkártyával nem tudsz napijegyet váltani, ahhoz még kell az állami jegy/fogási napló is!
-
technium
csendes tag
-
A Zéé
addikt
válasz
KunEmber
üzenetére
"horgászat megkezdése előtt a fogási napló “Fogás összesítő táblázatában” fel kell tüntetni a nyilvántartott halgazdálkodási vízterület megnevezését, valamint a területi jegyen szereplő víztér kódját "
hmm, ez eddig is így volt?

Egyszer nem írtam sosem be a víztérkódot, és se leadásnál, se ellenőrzésnél nem szólt még senki, pedig minden évben ellenőriztek legalább egyszer vízparton is (idén pl. 3x...). -
KunEmber
senior tag
válasz
@mriya@
üzenetére
Jó gondolat, ezen tovább haladva: "A Nébih korábbi tájékoztatásait megerősítve, ismételten felhívjuk a hazánkban horgászók figyelmét, hogy a horgászati tevékenység végzéséhez Magyarország minden halgazdálkodási vízterületén állami horgászjegyet szükséges váltaniuk. Ez alól – a különböző horgászfórumokon terjedő híresztelésekkel ellentétben – a magántulajdonban lévő, nem nyilvántartott vízterületek sem jelentenek kivételt." Magyarul lehet hogy nem lesz kódja.
-
@mriya@
őstag
válasz
KunEmber
üzenetére
Enélkül nem kapsz napijegyet.
A jogszerű halfogási tevékenység végzéséhez a horgász köteles magánál tartani a nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen folytatott horgászat esetén az állami horgászjegyet vagy a turista állami horgászjegyet, a területi jegyet és a horgász fogási naplót, nem nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen az állami horgászjegyet és a fogási naplót vagy a turista állami horgászjegyet és a fogási naplót.
-
KunEmber
senior tag
Hm... Én abszolút újonc vagyok, nem töltöttem ki még ilyet, de: "horgászat megkezdése előtt a fogási napló “Fogás összesítő táblázatában” fel kell tüntetni a nyilvántartott halgazdálkodási vízterület megnevezését, valamint a területi jegyen szereplő víztér kódját "
A Nébih, mint szakszolgálat "Nyilvántartott halgazdálkodási vízterületek víztérkódjai" oldalán nincs ilyen tó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Ena 8 kávégép
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na mindegy, szóval kint vagyok a természetben egy (fogjuk rá) vadvízen, ahol kicsi az esély hogy pontyot, vagy nagyobb halat fogjak. Mégis, tudok örülni egy kilós kárásznak, tenyeres bodrinak', vagy szép veresszárnyúnak. Volt hogy az asszonnyal kimentünk a Rába partra, vittem székeket, kaját kávét...Olvasgatott én meg pecáztam. Semmit nem fogtam fél nap alatt, mégis jól éreztem magam. Láttam szarvasbogarat (régen mennyi volt....Évekig nem látok most), este szentjánosbogarak, szólt a kakukkszó..... Teljesen megelégedve mentem haza. Ha kimegyek a tóra, fogom a telepített pontyokat...Nem hoz lázba. Itt van a közelben a Kapusi tó, kis tó, tele kapitális tokhalakkal. Ismerem a tulajt, a csaja és a feleségem kollégák, de eszembe nem jutna kimenni.....Fogjak a fél hektáros tavon egy naponta többször megakasztott tokhalat, és pózoljak vele közösségi oldalon...? Brr.......

Steady74