- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
Zola007 #20672 üzenetére
Hát a fene tudja. Az alattam lévővel nem értek egyet, én rendeltem ebayről és a legjobb UL csalim, 2000 forintért itt volt a pakk, és van benne 10 wobbler
Írtam régebben róla, keress rá.
Persze bele lehet nyúlni kamu dolgokba is, de itt is a kínait árulják csak drágán. (fuji horogbeakasztó itt 650+pk, én meg rendeltem 1200-ért vagy mennyiért hat darabot kínából, full ugyanaz.)
Én most jigfejet akarok rendelni, mert 300 huf a 100 darab, nem mindegy azért...
Eddig ami pecacuccot rendeltem ebayről mindegyik bevált, persze ilyen zsinór orsó stb nem játszik, csak a tuti dolgok, pl. egy fogó ami 1000, a boltban meg 7000, vagy ezek a wobblerek, apróságok.
Free international shippinget kell választani és ingyen jön.#20673 Nem próbáltam még azt a fajtát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest