Új hozzászólás Aktív témák

• lemmy71

Topikgazda

A minap betévedtem a zöld fenyőfa logos hypermarketbe és megakadt a szemem a LANDMANN 31401 Dorado Faszenes grillkocsin, persze a 88 ezres árától majdnem dobtam egy hátast, ha ugyanezt megrendeled az M....Markt -ból 15 ezerrel beljebb vagy házhozószállítással együtt :D De térjünk rá a lényegre, nagyon gyenge termékről van szó, egy 30 ezres weber gömbgrill kapásból megeszi ezt a pár kilós "bádogdobozt" :K
    Maga a tető illesztése csak félcentivel van elcsúszva, a tető aljára gumi ütközőket raktak, így körbe szintén egy félcentis rés tátong :Y A parázstartó emelőkar lóg lötyög nyikorog, egy vicc.
    Maga a test egy olcsó hidegen préselt pléh bádogból készült, némi zománc festékkel lekezelve. A hústartórács két darabból készült vékony zománcozott öntvény, nem jósolok neki hosszú életet. Tartalmaz még egy pihentető rácsot, ami valami krómozott 3millis acélból lehet. Találunk még rajta alul felül egy zárható kopoltyús szellőzőt és egy hőfokmérő órát. A faszéntartó egy perforált zománcozott acél lemez, ennek állítható a magassága 5 - 6 centi ahogy néztem. A kerek valami kemény műanyagból vannak, olyan olcsó kínai fűnyíró minőség, magyarán sokat ne huzigáljuk térköves udvaron :D
    De ha még nem ábrándultunk volna ki teljesen, akkor félre pillantunk a mellette lévő, faszén kupacra. A zsák megtapogatása után olyan érzésem volt, mintha a gyártás végéről megmaradt morzsalékos anyaggal töltötték volna meg a zsákokat. Olyan ne vedd meg minőség :(
    Viszont a BBQ Expedíció 2. bővített kiadás most 3495 ft :D

Új hozzászólás Aktív témák