- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Srácok a grill már nagyjából megy, ma bbq tervem lett volna.
Egy 1 kg császár megy alatta tál vízzel lassan 4 órája bőr lefelé.Az elején mustárral kentem meg egy bbq fűszerrel. Szép rezgős nemsoká becsomagolva is megy 4 órát.
Tudom a cucc nem bbq barát mert vékony a fala és ez grill de mégis egész jól sikerül tartani vele a 100-120 fokot.
De ehhez fel óránként a brikettet csesztetem újat rakok stb.
Értem hogy ez a lényege de valahogy olyan mintha a brikettet a lassú égese miatt a saját hamuja fullasztana be.
Fel óránként kicsit piszkálom őket de nem az igazi.
Legutóbb a grill után épp erre készülve nyitott keménnyel rostéllyokkal órákon át 120 fokos volt.
Most meg ez a benazas megy.
Mi a titok több brikett vagy kevesebb
Most kb a tűz tálca harmadán van 8-12 brikettet meg egy 20*30 tepsi víz mellette. -
-
spiky03
veterán
Egy örök kérdést dobnék be, ha volt akkor elnézést
Faszenes grill vs gáz grill
Ki mire esküszik?
Én a faszenesre ugyanúgy mint a bográcsnál is a tűz/füst adja az egyedi ízt az ételnek/húsnak.
A gáz grill mellett max a kényelem szól, hogy ott hamar megvan a kívánt hőfok, valamit a szabályzás.
Mert a gázossal olyan, mintha a házban csinálnám a tűzhelyen, kb hasonló, max az, hogy kint vagy vele és nem bent csinálod a kajakat. -
Keef_Lee
senior tag
-
Keef_Lee
senior tag
Allegroról rendeltünk "pizzakemencét", ami összesen egy inox lemez palást és a gömbgrill alsó-felső része közé kell betenni. Adnak hozzá egy pizzakövet és egy pizza lapátot is. (Így volt négyezer.) Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged