- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tof_i
csendes tag
köszi a választ!
bios-ban átállítottam hogy cd-ről bootoljon az egyik(iso fájlos cd) nem csinál semmit fekete kép, a másik(nem iso fájlos cd) elkezdi betölteni de mire eljutna a' telepítés vagy javítás v. kilépés' opcióhoz kékhalálozik. Legutóbbi helyes működési konfiguráció választásánál sem csinál semmit, ugyanúgy újraindul. Parancssor indítást nem próbáltam mert nem értek hozzá -
törölt tag
Amennyire imádom ezt a szoftvert "bluescreenview" legalább annyira gyűlölöm, hogy nem képes konkrétan megmondani egy hibára, hogy mi is az .Igazán ideje lenne ha az MS készítene egy olyan szoftvert ami konkrétan megmondja a hiba okát . A XXI-dik században élünk azt hiszem ez elvárható lenne
-
Gaabor96
csendes tag
-
Avicularia
veterán
Igen, ugyanez a 124-es hibakód.
Közben futtattam Intel Burn Test-et is. High-on lefutott gond nélkül, de very high-on jött a kékhalál. Tápot be tudok rakni egy 300as be-quiet-et ami a htpc-ben van. Ha nincs bent az r9 280x akkor szerintem elégnek kell lennie. Ki tudom próbálni azzal.
Közben a linx is lefutott hiba nélkül.
Táphibának ellentmond, hogy mindig desktopon jön a kékhalál. Játék közben nem csinálja. Pedig akkor ugye kicsit jobban van terhelve a táp. -
Avicularia
veterán
Tuningolok, 4400-en jár a proci kraken x60-as vízhűtéssel. De alapra visszaraktam tegnap és úgy is csinálja, miközben 30 fokos a proci kb. Bios reset is volt, az sem segít.
Ez a legrohadtabb hiba, hogy nincs elromolva, nem tudom melyiket vigyem vissza.
Ráadásul én nem Magyarországon élek. Azt tudom csinálni, hogy veszek új procit és azzal kipróbálom és ha nem az akkor visszaviszem és visszaadják a pénzt. -
misiizsai
tag
Ohh értem
Esetleg terveztem még elvinni szervizbe.Átvizsgáltatni hogy mi a hibás és a hibás alkatrészt visszaküldeni.Mert ha potyára küldöm el a procit és az alaplap a hibás +3-4 hét várakozás.Sajnos az nekem sok idő mert gameplayezni szoktam.Az a fura 2-3 napja nincs kékhalál.Köszönöm a segítségedet
-
misiizsai
tag
Alaplapon a legújabb BIOS van.Azt fel lehet újra rakni? Az a furcsa hogy plusz feszültséggel viszonylag stabil a processzor.Gondolom legkönnyebben úgy lehetne kideríteni hogy másik alaplapban kipróbálni a processzort vagy ebbe tenni másik processzort.Sajnos az a gond erre nincs lehetőségem.Csak azt se szeretném megvárni hogy lejárjon a processzor garanciája ha esetlegesen az a hibás.
-
misiizsai
tag
A hűtéssel nincs gond 35-40 fok alap állapotban.A processzort használtan vettem a srác azt mondta neki 2 ASUS alaplapba is tökéletesen ment alap beállításokkal.Még szeptember 21 ig garis.Tápom egy másik konfigon szolgált 1 évet gond nélkül kb.Az alaplap is vadonatújan lett véve.Én őt tartom a legesélyesebbnek.Itt a kép
-
NyuszyCaster
senior tag
nincs egybe esó időpont
akkor hová irjak?
csak ezt talátam
Napló neve: System
Forrás: Service Control Manager
Dátum: 2015.04.21. 15:27:13
Eseményazonosító:7026
Feladatkategóriaincs
Szint: Információ
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: ANYA
Leírás:
A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
dam
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Service Control Manager" Guid="{555908d1-a6d7-4695-8e1e-26931d2012f4}" EventSourceName="Service Control Manager" />
<EventID Qualifiers="49152">7026</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>4</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8080000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2015-04-21T13:27:13.466374400Z" />
<EventRecordID>6536</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="680" ThreadID="684" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>ANYA</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data Name="param1">
dam</Data>
</EventData>
</Event> -
DGery
aktív tag
Előzőleg passzolok, akkor nem én telepítettem a gépet.
De win alaplapi driverrel is csinálja. de érdekes, hogy tegnap 5-6 alkalommal is volt kék halál (win driverrel is, mert közben nekem is eszembe jutott és leszedtem a vidkariéval együtt), ma egész nap 1x sem.
Minden alkalommal benne van valamilyen NT-kernelre utaló hiba.Memtest hibamentes
Alaplap: Gigabyte GA-MA770T-UD3 rev 1.4
-
dobobazsy
őstag
a frissítést hogy érted? hogy régebbi rendszerről frissítettem (telepítettem?) mert akkor nem
ez utalhat RAM hibára? mert egy kicsit húztam rajtuk.és talán nem is azóta jöttek elő a kékhalálok, de azért majd ránézek. egyébként zsír újak, szinte biztosan hibátlanok.
a rendszer SSD-ről fut, ha ez jelent valamit.köszi!
-
Traze
csendes tag
Ez a 10 eset egy nap történt mind (a 2012 az csak a rendszerfájl létrehozatala lehet v ilyesmi, de nem releváns a probléma szempontjából.), úgy, hogy előtte 2 évig sose csinált ilyet. Windowst pedig nem szokásom frissíteni...
A gépet pedig alig egy hónapja portalanítottam, kábeleknek is rendben kell lenniük. Valami kitörhetett szerintem a registryből de lehet jobban járok ha újrarakom az OP rendszert...nem tudom már mi baja tényleg. -
Traze
csendes tag
A tcpip.sys-ből a LAN Driverre gyanakodtam, úgyhogy azt újraraktam, de ekkor már volt 3 kékhalál, illetve a videokártya illesztőt is frissítettem.
Utána a DirectX11-et raktam újra, de nem oldódott meg.
Múlt héten csináltam a WiseCare365-el fél év után egy registry cleant, lehet az volt a baj...de ilyet ettől sose csinált
Memtestet futtattam egy óráig, de hibát nem írt ki, pedig a RAM-ra gyanakodnék, de az is újonnan vett, 2 éves sincs..az SSD pedig szerintem nem csinálna ilyet...ötlet? -
K!$$rác
tag
igen ,mert az Asetto corsához "kevés" a két mag , minél több autó van a szerveren úgy csökken az fps-em, cpu limites mert a vga bírná...
ha egyedül megyek a pályán 80-100 fps-em van ha már +5-6 autó van rajtam kívül akkor már csak 40-50 és szerdán a futamon 20-an leszünk...Offline beraktam 19 'bot ' autót így 20-an mentünk és 10-20 Fps-em volt :/
-
K!$$rác
tag
köszönöm szépen megpróbálom ,pedig alap feszen megy az e6750 3,6 ghz-en .
450 FSB-ről vissza veszem 400-ra .
Am geil ultra 2x2 gb 1066 mhz-es ram van mellette így is csak 900 mhz-en ment de most már csak 800-on
ha jó akkor utána megpróbálom 1066-onA procinál ezeket bekapcsoljam ?
C1e support
max CPUID value limit
Virtualization tech
CPU TM funk
Execute disable bitegy 8 gb-os penyót betettem boost funkcióba ,lapozó memóriának vagy minek az szerinted (szerintetek) hasznos lehet ilyen nagy gépigényű játéknál ?
kb 4 éve beállítottam 3.6 ghz-re azóta nem volt gond s már elfelejtettem a dolgokat -
-
dobobazsy
őstag
-
dobobazsy
őstag
és tényleg!
találtam két eseményt.
az egyik szövege:
Az előző rendszerleállítás (2015.02.15. - 21:16:17) váratlan volt. Szint: Hiba
másik:
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása. Szint: Kritikusezekből ki tudnék valami információt nyerni? elnézést a tudatlanságomért
-
dobobazsy
őstag
nem próbáltam, viszont először nem volt ilyen gond, és amióta megvan a kártya a 14.12 omegával használom.
egyébként nem feltétlen a videókártyára gondoltam amikor írtam a v-sync-es dolgot, csak ugye ha az be van kapcsolva eleve nem tol ki többet 60 fps-nél. mindenesetre kipróbálom. esetleg nem naplózza valahova az ilyen spontán fagyást a windows? -
-
Ermac
tag
Tegnap raktam fel a legújabbat, előbb poroltam meg kicsit a cuccokat kábeleket vga ki-be portalanítás, majd ha lesz netem nyomatok egy bios frissítést is feltéve ha van újabb, még max annyit tudok tenni hogy beszerzek új sata kábeleket hátha az mivel hdd sentinel nem talált hibát 97 % ssd kondi ami a smartból ered de ez se hiba ezek ilyenek, nemtom honnan tudjam h mikor nem fog kékhalálozni, elég ritkán tolja asszem annó lan kártya driverét nézegetve állandóan fagyott, legújabb driver felrakásánál is most azt még nem próbáltam...valami más esetleg mi lehet ez.. ?
-
porto1992
tag
vissza tért a hiba viszont eszembe jutott hogy van nekem még lg1156 -os alaplapom csak nem tudtam hogy jó e vagy nem mert 1 darab pin le van törve a cpu foglalatnál gondolkodás nélkül szét is szereltem a gépet bele raktam a procit futattam prime 95 teljesen rendben futott megnéztem a feszültség értékeket most helyesen jelzi az asusrock lap tehát az alaplap volt a hibás lánc szem
-
sanzi89
addikt
Tegnap széthúztam meg összedugtam minden csatlakozót, és leteszteltem a memóriát Mentest-tel, valamint HD Sentinel-lel a HDD-re is ránéztem, de ezek szerint minden hibátlan.
Driver frissítgetésbe nem kezdtem, de a BIOS-t azt frissítettem, bár szerintem nem ezzel van a gond, mert a régi BIOS-szal probléma mentesem ment régen. -
seederking
őstag
Egyszer már frissitettem a win-t csak utána letiltottam hogy ne töltögessen.De most rákerestem új frissitèsekre ès leszedett jópárat.A lan drivert asus oldaláról töltöttem.Esetleg ha megint előjön megpróbálok egy règebbi verziót.Az a fura hogy játèk közben egyszer sem volt hiba.Általában google megnyitás után.Gondolom ezèrt is lehet lan driver hiba.
Köszi a tanácsokat.Ha problem lesz jövök megint. -
seederking
őstag
network driver alatt azt érted,hogy menjek föl a gyártó oldalára úgy mint pl asusp8p67 lan driver?
Mert ez meg volt és lehet nem is erre gondolsz mivel a gyártó oldalán nincs frissítés csak ugyan az a driver amit első telepítésnél is leszedtem.Egyébként tegnap frissítettem a win-t,leszedett jó pár dolgot kb 1xx db telepítést hajtott vége.Azóta nem volt bs (koppkopp).De előfordult már ilyen hogy egész nap nem jelentkezett.Szóval ha a drivert illetően másra gondoltál légyszi írd meg.
Köszi. -
seederking
őstag
Egy upc által adott wifis modemem van,ami a géppel utp-n megy (router nélkül) telefonokon pedig értelemszerűen wifin.Bnőm laptopján szintén wifin de ritkán használja.Azt nem értem,hogy miért csak most jelentkezik.Pl előző konfigomnál miért nem volt gond vele....
Itt lehet a gond?A modem-el vagy inkább a lappal/driver-el? -
#hpq
aktív tag
Helló,
Köszönöm a tippet! Intel oldala szerint mind a kettőből az aktuális változat van telepítve. Fentebb ajánlották, hogy nézzem át a kábeleket, annyival vagyok előrébb, hogy azóta nem jelentkezett a probléma. Arra gyanakodtam, hogy az nap több HDD-t csatlakoztattam USB-s kerettel a géphez, némelyiken os-is volt. Mert formáztam/particionáltam stb. Nem-e esetleg ez zavart be az intel toolboxnak. (De ez csak tipp.) -
lamasz
tag
Szerintem igen, de jelenleg nem tudom megnézni, este csekkolom az összes hibakódot (van pár). Meg kipróbálom akkor a vga drivert legyalulni. DDU és még utána eszközkezelőben is alapig. Illetve ajánlottak egy ilyen moddolt drivert másik topikban: [link] egy srácnak megoldotta a hasonló problémáját. Utána ez jön.
-
lamasz
tag
Egyszer megnéztem azt is, ha jól emlékszem integrált vga drivert írt. Igen új OS-t felhúzni macera és egyébként is egyszerűen nem tom elfogadni, hogy nem létezik megoldás egy szoftveres problémára. Este esetleg kipróbálom, hogy DDU és utána eltávolítás még pluszba. Egyébként már majdnem azt hittem sikerült megoldani, Biosban átállítottam a AUTO-ról PEG-re a vga-t. Ekkor képernyő illesztő hiba nem nagyon jött, és kb jó 20-30 percig játék és 3d mark is lefutott. Aztán megint jött egy kék
-
-
Zozo33
csendes tag
Köszönöm, hogy utána néztél!
Rég írtam, de volt is oka, hiszen úgy néz ki sikerült megoldani (lekopogom).
Felfrissítettem a windowst, mer úgy voltam vele ártani nem árt, és végül nem a Wifi drivert raktam újra, hiába csak azt használom, hanem a Lan drivert (mer én ilyet találtam külföldi honlapon) és lám több mint egy hete nincs kékhalál. Fura mer ugye írtam, h dvd-ről raktam fel a drivereket és a laptop honlapján ugyanaz a verzió van fent, de úgy néz ki bevált. -
Micsurin
nagyúr
Nos , szerintem ram lesz , most kíváncsiságból rávágtam egy sima 8-ast ( a .1 helyet) és aktiválási időszakban hagytam ott önmagában a gépet , 3 napja megy azóta lett egy megint :
Most vissza vágom rá a 8.1-et , és szerintem elmegyek veszek a 4GB ram helyet 2x4gb-t , nem én építettem a gépet , hanem anno ismerős , de 2gb+1gb+1gb nagyon szar szerintem , szvsz ez is okozhatta ? (most lett a proci pasztázva , új HDD+SSD.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nintendo Switch 2
- Magisk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest