- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
tof_i
csendes tag
köszi a választ!
bios-ban átállítottam hogy cd-ről bootoljon az egyik(iso fájlos cd) nem csinál semmit fekete kép, a másik(nem iso fájlos cd) elkezdi betölteni de mire eljutna a' telepítés vagy javítás v. kilépés' opcióhoz kékhalálozik. Legutóbbi helyes működési konfiguráció választásánál sem csinál semmit, ugyanúgy újraindul. Parancssor indítást nem próbáltam mert nem értek hozzá -
tof_i
csendes tag
Sziasztok!
2 napja kapott frissítést a windows xp-m, kikapcsolás után frissítette. másnap nem töltött be. Nem tudom csökkentett móddal sem elindítani. boot-olni cd-ről vmint pendrivről sem tudom ( nem tudom miért de nem érzékeli semelyiket). vhogy azért szeretném lementeni a dolgaimat. esetleg tudtok vmi megoldást vagy vigyem szervízbe? (gépem asus k50ij)
ezt írja ki: STOP: 0x0000007B (0xB9CCF524 , 0xC0000034, 0X0000000 ....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest