- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
#22743424 #3872 üzenetére
Újraraktam a wint, eddig nem volt kékhalál. Ha esetleg lenne, akkor mindenképpen ki fogom próbálni. A rendszer egy samsung 830-as 128-as ssd-ről fut, ott nem hinném, hogy lenne bad sector. Adatok egy 2 terás seagate-en, hd sentinel szerint hibátlan. Ettől persze lehet rajta bad sector.
-
Avicularia
veterán
Linux alatt még mindig nincs hiba, nem indult újra. Lehet valami windows para van nálam. Mondjuk kb. másfél éves a win7, lehet már véres a torka.
-
Avicularia
veterán
Most bootoltam egy live linux mint-et, ott futtatom a passmark burnintest-et. Kiváncsi vagyok, itt is dobja a kékhalált?
Minden ötletet szivesen fogadok, szóval bátran szóljon bele bárki
Driverek frissek, bios is a legutolsó. -
Avicularia
veterán
Igen, ugyanez a 124-es hibakód.
Közben futtattam Intel Burn Test-et is. High-on lefutott gond nélkül, de very high-on jött a kékhalál. Tápot be tudok rakni egy 300as be-quiet-et ami a htpc-ben van. Ha nincs bent az r9 280x akkor szerintem elégnek kell lennie. Ki tudom próbálni azzal.
Közben a linx is lefutott hiba nélkül.
Táphibának ellentmond, hogy mindig desktopon jön a kékhalál. Játék közben nem csinálja. Pedig akkor ugye kicsit jobban van terhelve a táp. -
Avicularia
veterán
Visszaraktam alapra, biosreset után prime95 teszt. Kb. 1 óráig ment hibátlanul prime-al, utána kékhalál.
-
Avicularia
veterán
Tuningolok, 4400-en jár a proci kraken x60-as vízhűtéssel. De alapra visszaraktam tegnap és úgy is csinálja, miközben 30 fokos a proci kb. Bios reset is volt, az sem segít.
Ez a legrohadtabb hiba, hogy nincs elromolva, nem tudom melyiket vigyem vissza.
Ráadásul én nem Magyarországon élek. Azt tudom csinálni, hogy veszek új procit és azzal kipróbálom és ha nem az akkor visszaviszem és visszaadják a pénzt. -
Avicularia
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest