- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisherhun
tag
Van itt nekem egy ilyen problem :
[link]Hál isten nincs fagyás
De aggaszt h mi lehet
Lehet ezt valahogy javítani ?
Nyomtam ccleanert, vírusirtást és semmi gyanús dolog nincs.
Lehet hogy egy win frissítés miatt van ez ? Mert olvastam valahol egy ilyet is -
Fisherhun
tag
válasz
Fisherhun #3820 üzenetére
Nah megvan a ludas.
A hwinfo amit mondtam. Kétszer is elindítottam a sensor only t is ugyanúgy critical process died hibával.
Beszéltem pár kollégával ez ügybe akiknek asus lapjuk van.(valamiféle sensor a felelős pedig ki van kapcsolva)Még pár dolog be van pipálva megpróbálok azokkal játszani hátha.De amúgy utána nyomtam cmd be egy sfc /scannow t kíváncsiságképpen és itt nem hibázott semmi szépen lefutott. Még múlthéten mikor vírusra gyanakodtam a formázások előtt és akadt is jó pár akkor ez a cucc már nem futott le.
Tehát ez szimplán a program hibája lesz (hwinfo)
Másik kérdés: A blue screen view progit h kell használni ? Tehát hova telepítsem vagy mit kell bekapcsolni h lássa a fagyásokat ?
Nekem van egy ilyen gyors leírásom arról hogyan kell az ssd élettartamát megnövelni és különböző dolgokat kell leállítani pl: rendszer visszaállítás virtuális memória kikapcsolása stb. Lehet valamelyik bezavar és nem menti el a kék halálról szóló adatokat ? -
Fisherhun
tag
Hali !
Sajnos nekem is akadt egy kék halál probléma :S
Jó párszor újra raktam a gépet de mindig elő jön.
Először azt hittem vírus lesz. De most már másra gyanakszom.
Minden le lett formázva vagy tízszerDe csak előjön.
CRITICAL_PROCESS_DIED hibával fagy le.
Most legutóbb ezt avval értem el h egy Hwinfo t indítottam. Pedig lelőttem az asus sensort meg minden más egyebet. Most hogy nem megy nincs fagyás. Sajnos nagyon random a dologMost indítottam egy blue screen view progit hátha pont bedobja magát.
Proci nincs meghúzva most alapon megy. Memóriánál xmp bekapcsolva.(De úgy 2-3 hónapig nem volt ilyen fagyásom csak mostanság jött elő úgy egy hete) Van fent egy nod 32 vírusirtóm is de evvel se volt baj ez is megy már vagy 2 hónapja.Most a drivereket is megnézegetem de az eszközkezelőben is minden ok.
Para hogy az ssd hez vagy a memóriához lesz köze
Tudtok segíteni ? -
Fisherhun
tag
Üdv!
Szeretném a segítségetek kérni !
A minap volt egy kék-halálom de elég furán indult.Épp a firefoxot használtam amikor váratlanul lekapcsolt a monitor majd újra be és kiírta, hogy a firefox váratlanul összeomlott és alul egy kis csíkba meg valami vga dirveres dolgot írt ki de nem tudtam elolvasni.Ezek után rányomtam a régi oldalak betöltésére és erre már a : BAD_POOL_CALLER kékhalál fogadott.
Ebben kérnék egy kis segítséget ,hogy ez mi lehet?
Amúgy nem rég cseréltem le a régi konfigom és annál is voltak hasonló leállások de általában mindig más hibakóddal és körülbelül 1-2 hónaponként előfordult az ilyen.
A mostani pc :Asrock 990fx extreme 4 alaplap (új)Amd fx8120 3.10Ghz Processzor (új)
Msi Twin Frozr 2 480GTX videokártya (régi)
Kingston 8GB 1600Mhz DDR3 Ram(Egészen a gépcseréig a memóriára gyanakodtam de a régiek lelettek cserélve erre, vadi újak és 1333 Mhz en mennek) (lehet az időzítés a problem?)
Chieftech gps550W AB A Tápegység (régi) ő be is lett vizsgálva 2 napon át tesztelték és hibátlanul működött
A merevlemezre is gyanakodtam de azt is cseréltem egy ssd re
Rendszer: Windows 7 64 bitKöszi előre is.
-
Fisherhun
tag
Helló !
A segítségetek kérném.
Egy jó hónapja ,hogy újra raktam a gépem.Windows 7 -et raktam fel 64 bites zsír új progit eddig nem is volt vele semmi probléma. Ma bekapcsoltam és a bejelentkezésnél mindjárt kiírta a kék halál: BAD_POOL_CALLER.Ez volt az első alkalom hogy ilyet írt ki utána indítottam egy vírusirtót semmi memóriateszten se bukott meg.Szóval nem tudom mi lehet a probléma.Ám valami sejtésem van hogy a virtuális memória szórakozik ezt olvastam több fórumon is de úgy igazából nem tudom hogy mit kezdjek vele A fájloknál valami minidumpra hivatkozik.képet töltöttem fel hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged