- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
misiizsai
tag
Ohh értem
Esetleg terveztem még elvinni szervizbe.Átvizsgáltatni hogy mi a hibás és a hibás alkatrészt visszaküldeni.Mert ha potyára küldöm el a procit és az alaplap a hibás +3-4 hét várakozás.Sajnos az nekem sok idő mert gameplayezni szoktam.Az a fura 2-3 napja nincs kékhalál.Köszönöm a segítségedet
-
misiizsai
tag
Alaplapon a legújabb BIOS van.Azt fel lehet újra rakni? Az a furcsa hogy plusz feszültséggel viszonylag stabil a processzor.Gondolom legkönnyebben úgy lehetne kideríteni hogy másik alaplapban kipróbálni a processzort vagy ebbe tenni másik processzort.Sajnos az a gond erre nincs lehetőségem.Csak azt se szeretném megvárni hogy lejárjon a processzor garanciája ha esetlegesen az a hibás.
-
misiizsai
tag
A hűtéssel nincs gond 35-40 fok alap állapotban.A processzort használtan vettem a srác azt mondta neki 2 ASUS alaplapba is tökéletesen ment alap beállításokkal.Még szeptember 21 ig garis.Tápom egy másik konfigon szolgált 1 évet gond nélkül kb.Az alaplap is vadonatújan lett véve.Én őt tartom a legesélyesebbnek.Itt a kép
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Szintén 124 es hibakódom van.Alap feszültségen van a proci 1-2 perc alatt kékhalált kapok.50 mV Offsettel meg random.Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a válaszokat!
ASROCK B75 Pro 3
Intel Core i5-2400 3.1 GHZ
Gigabyte R9 270X 2GB OC
Kingston Hyper X Black Fury 4X2 GB
Kingmax 4 GB
Corsair VS650
Windows 7 64 bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest