- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
-
Fisherhun
tag
válasz
Fisherhun #3820 üzenetére
Nah megvan a ludas.
A hwinfo amit mondtam. Kétszer is elindítottam a sensor only t is ugyanúgy critical process died hibával.
Beszéltem pár kollégával ez ügybe akiknek asus lapjuk van.(valamiféle sensor a felelős pedig ki van kapcsolva)Még pár dolog be van pipálva megpróbálok azokkal játszani hátha.De amúgy utána nyomtam cmd be egy sfc /scannow t kíváncsiságképpen és itt nem hibázott semmi szépen lefutott. Még múlthéten mikor vírusra gyanakodtam a formázások előtt és akadt is jó pár akkor ez a cucc már nem futott le.
Tehát ez szimplán a program hibája lesz (hwinfo)
Másik kérdés: A blue screen view progit h kell használni ? Tehát hova telepítsem vagy mit kell bekapcsolni h lássa a fagyásokat ?
Nekem van egy ilyen gyors leírásom arról hogyan kell az ssd élettartamát megnövelni és különböző dolgokat kell leállítani pl: rendszer visszaállítás virtuális memória kikapcsolása stb. Lehet valamelyik bezavar és nem menti el a kék halálról szóló adatokat ? -
-
törölt tag
válasz
Fisherhun #2337 üzenetére
Tuning van valahol? Magfeloldás? Ha valamelyik igen, akkor ne legyen. A biosban kapcsold ki a CPU Overlocking funkciót (Auto-ról Manual-ra) és keresd meg a manual beállításhoz tartozó bállításokat, illetve állítsd be őket fixre a hardvered paramétereinek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest