- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
-
Fisherhun
tag
válasz
Fisherhun #3820 üzenetére
Nah megvan a ludas.
A hwinfo amit mondtam. Kétszer is elindítottam a sensor only t is ugyanúgy critical process died hibával.
Beszéltem pár kollégával ez ügybe akiknek asus lapjuk van.(valamiféle sensor a felelős pedig ki van kapcsolva)Még pár dolog be van pipálva megpróbálok azokkal játszani hátha.De amúgy utána nyomtam cmd be egy sfc /scannow t kíváncsiságképpen és itt nem hibázott semmi szépen lefutott. Még múlthéten mikor vírusra gyanakodtam a formázások előtt és akadt is jó pár akkor ez a cucc már nem futott le.
Tehát ez szimplán a program hibája lesz (hwinfo)
Másik kérdés: A blue screen view progit h kell használni ? Tehát hova telepítsem vagy mit kell bekapcsolni h lássa a fagyásokat ?
Nekem van egy ilyen gyors leírásom arról hogyan kell az ssd élettartamát megnövelni és különböző dolgokat kell leállítani pl: rendszer visszaállítás virtuális memória kikapcsolása stb. Lehet valamelyik bezavar és nem menti el a kék halálról szóló adatokat ? -
-
törölt tag
válasz
Fisherhun #2337 üzenetére
Tuning van valahol? Magfeloldás? Ha valamelyik igen, akkor ne legyen. A biosban kapcsold ki a CPU Overlocking funkciót (Auto-ról Manual-ra) és keresd meg a manual beállításhoz tartozó bállításokat, illetve állítsd be őket fixre a hardvered paramétereinek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest