- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
K!$$rác
tag
igen ,mert az Asetto corsához "kevés" a két mag , minél több autó van a szerveren úgy csökken az fps-em, cpu limites mert a vga bírná...
ha egyedül megyek a pályán 80-100 fps-em van ha már +5-6 autó van rajtam kívül akkor már csak 40-50 és szerdán a futamon 20-an leszünk...Offline beraktam 19 'bot ' autót így 20-an mentünk és 10-20 Fps-em volt :/
-
K!$$rác
tag
köszönöm szépen megpróbálom ,pedig alap feszen megy az e6750 3,6 ghz-en .
450 FSB-ről vissza veszem 400-ra .
Am geil ultra 2x2 gb 1066 mhz-es ram van mellette így is csak 900 mhz-en ment de most már csak 800-on
ha jó akkor utána megpróbálom 1066-onA procinál ezeket bekapcsoljam ?
C1e support
max CPUID value limit
Virtualization tech
CPU TM funk
Execute disable bitegy 8 gb-os penyót betettem boost funkcióba ,lapozó memóriának vagy minek az szerinted (szerintetek) hasznos lehet ilyen nagy gépigényű játéknál ?
kb 4 éve beállítottam 3.6 ghz-re azóta nem volt gond s már elfelejtettem a dolgokat -
K!$$rác
tag
Sziasztok !
Egy olyan problémám lenne hogy most tettem fel az Asetto Corsa Játékot és közben 1-2 kör után kékhalált kap a gép .
Tegnap egy 5 éves 160 gb-os vinyónál is ezt csinálta de ma egy újabb egy 1 TB-os vinyón is ezt csinálja.Új a VGA ATI 7950 3gb , és most csak 4 gb ram van benne . 180-190 FPS-em van.
Fontos lenne mert jövőhéten egy tehetségkutató versenyen kellene mennem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged