- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traze
csendes tag
Ez a 10 eset egy nap történt mind (a 2012 az csak a rendszerfájl létrehozatala lehet v ilyesmi, de nem releváns a probléma szempontjából.), úgy, hogy előtte 2 évig sose csinált ilyet. Windowst pedig nem szokásom frissíteni...
A gépet pedig alig egy hónapja portalanítottam, kábeleknek is rendben kell lenniük. Valami kitörhetett szerintem a registryből de lehet jobban járok ha újrarakom az OP rendszert...nem tudom már mi baja tényleg. -
Traze
csendes tag
A tcpip.sys-ből a LAN Driverre gyanakodtam, úgyhogy azt újraraktam, de ekkor már volt 3 kékhalál, illetve a videokártya illesztőt is frissítettem.
Utána a DirectX11-et raktam újra, de nem oldódott meg.
Múlt héten csináltam a WiseCare365-el fél év után egy registry cleant, lehet az volt a baj...de ilyet ettől sose csinált
Memtestet futtattam egy óráig, de hibát nem írt ki, pedig a RAM-ra gyanakodnék, de az is újonnan vett, 2 éves sincs..az SSD pedig szerintem nem csinálna ilyet...ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest