Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ermac

tag

válasz Out #3720 üzenetére

Tegnap raktam fel a legújabbat, előbb poroltam meg kicsit a cuccokat kábeleket vga ki-be portalanítás, majd ha lesz netem nyomatok egy bios frissítést is feltéve ha van újabb, még max annyit tudok tenni hogy beszerzek új sata kábeleket hátha az mivel hdd sentinel nem talált hibát 97 % ssd kondi ami a smartból ered de ez se hiba ezek ilyenek, nemtom honnan tudjam h mikor nem fog kékhalálozni, elég ritkán tolja asszem annó lan kártya driverét nézegetve állandóan fagyott, legújabb driver felrakásánál is most azt még nem próbáltam...valami más esetleg mi lehet ez.. ?

• Ermac

tag

Sziasztok ! Énis ide kerültem sajna, volna nekem egy kékhalál mizériám mely neve dpc_watchdog violent
    0x133 hibakódra hivatkozik naplófájlban: Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x00000133 (0x0000000000000000, 0x0000000000000281, 0x0000000000000280, 0x0000000000000000).

Config: I7 3770k Asrock z77 extreme 4 mobo, 2x4gb corsair venegance ram LP, 1tb wd 10EZEX-22RKKA0
    , samsung 840 pro ssd, MSI HD7850 twin frzr II vga, + asus dvd..win 8.1 64 bit
    A win 8.1 már vagy jó 2 éves volt a gépemen, mióta nincs net vagyis kikapcsolták költözés miatt, rákötöttem a telóm azt használva netezésre azóta van ez a problémám előtte nemigen volt, talán kétszer atikmdag.sys-es kékség ez mind2 szer youtubozásnál soha nem volt játék közbe. Mostani kékhalálok esetében legtöbbször kimentem wcre vagy kajáltam mire visszaértem ott fogadott a hibaüzenet...holott csak a chrome volt megnyitva friss rendszerrel no vga driver csak a windowsos kb csak az intel chipset készletét raktam fel meg pár alapvető progit mint skype synapse razerhez..legutóbbi "caused by driver" hal.dll erre hivatkozott, de volt hogy szimplán ntkernel vagy atikmdag.sys de ugyanúgy 0x133 as watchdogsos nyavaja volt a kódja....

Prime95 megvolt memtest86 is szőrös fánk is(furmark) hiba nélkül, ssd kapott új firmware-t ITT a dump file
    Valakinek vmi ötlet nagyon jó lenne, nem túl gyakran jön elő tegnap is csak egyszer előtte régi win 8.1 en többször volt hogy le is fagyott fullra...pls help me előre is ksözönöm !!

Új hozzászólás Aktív témák