- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes problémával állok szembe. Leírok mindent részletesen az álláspontról.
Egyetlen játékkal játszom és ez a Starcraft II és teljes grafikán. Játék közben az alábbi képen látható kék halált (az által keletkezett dump állomány tartalmát) kaptam:
Nos volt mikor, máskor is kaptam kék halált, de nem tudom pontosan hogy ez volt az. Akkor a memória időzítési beállításokkal volt súlyos gond. Konfigurációm az adatlapomon olvasható!
Op. rendszerem: Windows 7 Ultimate with SP1 ENG x64
Ami a memóriát illeti, az XMP által hajtom 1600mhz-en. CPU csak alulfeszültséget kap, elvileg az nem lehet gond. (IDLE állapotban 0.992, full terhelésen pedig 1.216)
Chkdsk lefuttatva, semmi hiba. Minden a legnagyobb rendben úgy érzem. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm!
(Én gondoltam arra is hogy VGA amelynek picit poros a hütője, tehát túlmelegedésre tippelek, de nem tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest