- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Szia!
Lefuttattam a VGA tesztet (elindult Windows alatt is). 2x futtattam le és semmi baj! Baj egyébként hogy Win alatt futtattam a tesztet?
Tesztképpen megint elkezdtem játszani és megint kidobta kék halállal.
BAD_POOL_HEADER (Dobjak képet hozzá?)
VGA típusa: Gigabyte
Játék közben a GPU hőmérséklete elérte a 82 fokot is! Szerintem túlmelegedés van, mert tegnap semmi baja nem volt a sok órás játék alatt. De azért holnap lecserélem a tápkábelt. Természetesen adtak a táphoz kábelt csak nem azt használom.
-
Carasc0
őstag
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!
Megmondom őszintén eléggé random ez a kék halál mert pl. tegnap egész nap játszottam a játékkal és nem jött be. Amikor most meg bejött nem is volt olyan súlyos grafikai jelenség hogy bejöjjön, szóval érdekes!
Amit végrehajtok:
- Kitakarítom mert a ventilátor kicsit poros (ref VGA-m van)
- Másik slotba nem tudom berakni, mert akkor a hangkártyát nem tudom elhelyezni sehova. Illetve lenne még neki hely csak az PCI_EX8 és nem 16. Bár nem tudom hogy számít-e.- Tápellátó kábel alatt a 220V főtápkábelre gondolsz? Egy régebbit használok, de a Corsair TX650-hez külön kaptam egyet. Használjam azt?
- A legújabb nvidia driverrel másnak is volt gondja a Stacraft 2-vel, most 1 verzióval korábbival hajtom a VGA-t.
- Hogy kell használni ezt a VGA memória tesztelő programot? Olvastam hogy ez egy boot alkotás, de nincs floppym. Letöltöttem egy ZIP állományt, annak a tartalmát ha kiírom DVD-re akkor menni fog?
Előre is köszi!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes problémával állok szembe. Leírok mindent részletesen az álláspontról.
Egyetlen játékkal játszom és ez a Starcraft II és teljes grafikán. Játék közben az alábbi képen látható kék halált (az által keletkezett dump állomány tartalmát) kaptam:
Nos volt mikor, máskor is kaptam kék halált, de nem tudom pontosan hogy ez volt az. Akkor a memória időzítési beállításokkal volt súlyos gond. Konfigurációm az adatlapomon olvasható!
Op. rendszerem: Windows 7 Ultimate with SP1 ENG x64
Ami a memóriát illeti, az XMP által hajtom 1600mhz-en. CPU csak alulfeszültséget kap, elvileg az nem lehet gond. (IDLE állapotban 0.992, full terhelésen pedig 1.216)
Chkdsk lefuttatva, semmi hiba. Minden a legnagyobb rendben úgy érzem. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm!
(Én gondoltam arra is hogy VGA amelynek picit poros a hütője, tehát túlmelegedésre tippelek, de nem tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest