Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carasc0

őstag

válasz Arki #1408 üzenetére

Szia!

Lefuttattam a VGA tesztet (elindult Windows alatt is). 2x futtattam le és semmi baj! Baj egyébként hogy Win alatt futtattam a tesztet?

Tesztképpen megint elkezdtem játszani és megint kidobta kék halállal.

BAD_POOL_HEADER (Dobjak képet hozzá?)

VGA típusa: Gigabyte

Játék közben a GPU hőmérséklete elérte a 82 fokot is! Szerintem túlmelegedés van, mert tegnap semmi baja nem volt a sok órás játék alatt. De azért holnap lecserélem a tápkábelt. Természetesen adtak a táphoz kábelt csak nem azt használom.

• Carasc0

őstag

válasz Arki #1405 üzenetére

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!

Megmondom őszintén eléggé random ez a kék halál mert pl. tegnap egész nap játszottam a játékkal és nem jött be. Amikor most meg bejött nem is volt olyan súlyos grafikai jelenség hogy bejöjjön, szóval érdekes!

Amit végrehajtok:

- Kitakarítom mert a ventilátor kicsit poros (ref VGA-m van)
    - Másik slotba nem tudom berakni, mert akkor a hangkártyát nem tudom elhelyezni sehova. Illetve lenne még neki hely csak az PCI_EX8 és nem 16. Bár nem tudom hogy számít-e.

- Tápellátó kábel alatt a 220V főtápkábelre gondolsz? Egy régebbit használok, de a Corsair TX650-hez külön kaptam egyet. Használjam azt?

- A legújabb nvidia driverrel másnak is volt gondja a Stacraft 2-vel, most 1 verzióval korábbival hajtom a VGA-t.

- Hogy kell használni ezt a VGA memória tesztelő programot? Olvastam hogy ez egy boot alkotás, de nincs floppym. Letöltöttem egy ZIP állományt, annak a tartalmát ha kiírom DVD-re akkor menni fog?

Előre is köszi!

• Carasc0

őstag

Sziasztok!

Egy érdekes problémával állok szembe. Leírok mindent részletesen az álláspontról.

Egyetlen játékkal játszom és ez a Starcraft II és teljes grafikán. Játék közben az alábbi képen látható kék halált (az által keletkezett dump állomány tartalmát) kaptam:

Nos volt mikor, máskor is kaptam kék halált, de nem tudom pontosan hogy ez volt az. Akkor a memória időzítési beállításokkal volt súlyos gond. Konfigurációm az adatlapomon olvasható!

Op. rendszerem: Windows 7 Ultimate with SP1 ENG x64

Ami a memóriát illeti, az XMP által hajtom 1600mhz-en. CPU csak alulfeszültséget kap, elvileg az nem lehet gond. (IDLE állapotban 0.992, full terhelésen pedig 1.216)

Chkdsk lefuttatva, semmi hiba. Minden a legnagyobb rendben úgy érzem. Mi lehet a gond?

Előre is köszönöm!

(Én gondoltam arra is hogy VGA amelynek picit poros a hütője, tehát túlmelegedésre tippelek, de nem tudom) :F

Új hozzászólás Aktív témák