Új hozzászólás Aktív témák
-
És majd valaki az ország másik feléről utazgat érte?
Persze volt. Én mondjuk az Alföld közepéről nem megyek el személyesen Székesfehérvárra. ( más meg Debrencenből sem. )
De kár ezen agyalni, hogy mi volt... Most nincs. Utólag merengeni, hogy mit kellett volna máshogy csinálni....
Páran már ezt is leírták, és több bolt is bizonyos érték felett elkéri a pénzt.
Semmivel nem leszünk és lesznek előbb a károsultak ezen az utólagos morfondírozáson.
Átveheted személyesen... De X összeg felett ki kell fizetni a cuccost.( lehet persze megint mondani, hogy de miért kell ekkora összeget... CSak hát egy 5090 most pl. 1,2 milla körül mozog...
--------------------------
Ettől függetlenül én kiszállok ,mert nem tudok hozzátenni a témához, így nem bosszantanám a károsultakat feleslegesen . -
Ez már szerintem ki volt vesézve.
Azért mert 1 millás rendelést nem vállaltak be és nem tartották készleten...
Nem azért húzták le a rolót, olvass csak a téma elejébe kicsit, hogy miért húzták le a rolót.
Egy kis előképzettség hozzá: [link]Előbb olvasunk, utána hozzáfűzzük a gondolatainkat a témához. De már pár napja szerintem te is olvastad ezt.
Vagy Te most arra a következtetésre jutottál, hogy befizette sok ember a lóvét, és a csávó meg lelépett vele?
Nem értem az összefüggést így.
-
-
Arra lennék kíváncsi, hogy a kazy volt szem előtt, de vajon mely üzletek, boltok voltak még benne.?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Bittorrent topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest