- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
A Brikkat teljes neve a Bialetti Brikka Elite. Kb mint amikor valakit Kovács János Istvánnak hívnak, de helyenként csak Kovács Jánosként ismerik
. Többen panaszkodtak rá, de még többen használják elégedetten. Sajnos nincs alternatívája. Én is indukcióson használom egy vas alátéttel, kicsit lassúbb mint gázon, de használható. Gond inkább akkor van, ha egymás után többet készítenél, a 3.-ra nekem rendszeresen letilt a főzőlap elektronikája túlmelegedés miatt.Jveres: nem egy filter daráló a HG1 sajnos. Ha valaki gondolkodik HG1 vásárláson az most döntsön, nem sokáig szokott megmaradni a külföldi oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Többen panaszkodtak rá, de még többen használják elégedetten. Sajnos nincs alternatívája. Én is indukcióson használom egy vas alátéttel, kicsit lassúbb mint gázon, de használható. Gond inkább akkor van, ha egymás után többet készítenél, a 3.-ra nekem rendszeresen letilt a főzőlap elektronikája túlmelegedés miatt.