Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hú, ilyen topik is van? 26 vagyok... 13éves korom óta kávéfüggő vagyok...
régen 1-1eket ittam naponta... aztán középsuli-fősuli alatt 3-4-5 is volt naponta, de az elmúlt 4-5 évben visszafogtam magam és napi 2nél ritkán iszok többet... (alapból alacsony a vérnyomásom és ha nem iszok reggel kávét, zombi vagyok... szédelgek... nem tudok magamról...) főle d.e. kávékat ittam... egy ideig segafredo-t ittam, amikor akciósak voltak, de az elmúlt 3-4évben itthonra kizárólag paloma-t veszek... olcsóbb kávék között a kedvencem
(vettem egyszer davidoff kávét is, de az árát leszámítva nem volt nagy szám... soha többet nem veszek olyat, az tuti...)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
régen 1-1eket ittam naponta... aztán középsuli-fősuli alatt 3-4-5 is volt naponta, de az elmúlt 4-5 évben visszafogtam magam és napi 2nél ritkán iszok többet... (alapból alacsony a vérnyomásom és ha nem iszok reggel kávét, zombi vagyok... szédelgek... nem tudok magamról...) főle d.e. kávékat ittam... egy ideig segafredo-t ittam, amikor akciósak voltak, de az elmúlt 3-4évben itthonra kizárólag paloma-t veszek... olcsóbb kávék között a kedvencem