Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hú, ilyen topik is van? 26 vagyok... 13éves korom óta kávéfüggő vagyok...
régen 1-1eket ittam naponta... aztán középsuli-fősuli alatt 3-4-5 is volt naponta, de az elmúlt 4-5 évben visszafogtam magam és napi 2nél ritkán iszok többet... (alapból alacsony a vérnyomásom és ha nem iszok reggel kávét, zombi vagyok... szédelgek... nem tudok magamról...) főle d.e. kávékat ittam... egy ideig segafredo-t ittam, amikor akciósak voltak, de az elmúlt 3-4évben itthonra kizárólag paloma-t veszek... olcsóbb kávék között a kedvencem
(vettem egyszer davidoff kávét is, de az árát leszámítva nem volt nagy szám... soha többet nem veszek olyat, az tuti...)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
régen 1-1eket ittam naponta... aztán középsuli-fősuli alatt 3-4-5 is volt naponta, de az elmúlt 4-5 évben visszafogtam magam és napi 2nél ritkán iszok többet... (alapból alacsony a vérnyomásom és ha nem iszok reggel kávét, zombi vagyok... szédelgek... nem tudok magamról...) főle d.e. kávékat ittam... egy ideig segafredo-t ittam, amikor akciósak voltak, de az elmúlt 3-4évben itthonra kizárólag paloma-t veszek... olcsóbb kávék között a kedvencem