- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hú, ilyen topik is van? 26 vagyok... 13éves korom óta kávéfüggő vagyok...
régen 1-1eket ittam naponta... aztán középsuli-fősuli alatt 3-4-5 is volt naponta, de az elmúlt 4-5 évben visszafogtam magam és napi 2nél ritkán iszok többet... (alapból alacsony a vérnyomásom és ha nem iszok reggel kávét, zombi vagyok... szédelgek... nem tudok magamról...) főle d.e. kávékat ittam... egy ideig segafredo-t ittam, amikor akciósak voltak, de az elmúlt 3-4évben itthonra kizárólag paloma-t veszek... olcsóbb kávék között a kedvencem
(vettem egyszer davidoff kávét is, de az árát leszámítva nem volt nagy szám... soha többet nem veszek olyat, az tuti...)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

régen 1-1eket ittam naponta... aztán középsuli-fősuli alatt 3-4-5 is volt naponta, de az elmúlt 4-5 évben visszafogtam magam és napi 2nél ritkán iszok többet... (alapból alacsony a vérnyomásom és ha nem iszok reggel kávét, zombi vagyok... szédelgek... nem tudok magamról...) főle d.e. kávékat ittam... egy ideig segafredo-t ittam, amikor akciósak voltak, de az elmúlt 3-4évben itthonra kizárólag paloma-t veszek... olcsóbb kávék között a kedvencem