- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írtam privátot is, de azért legyen itt is, hátha más okosabb lesz.
Szóval a tartály alján lévő gyűrű nagyon-nagyon-nagyon hasonló, de nem 100% pont ugyanaz. Lehet, hogy ettől még kompatibilisek (legalábbis kívülről) és az is lehet, hogy csak valami gyártástechnológiából adódó okokból van az a pici eltérés (nálam, a legjobban kiálló körben van 3 öntési rögzítőpötty 120° fokonként). És a csavarok is mások (bár azt talán már Te cserélted). Viszont a tartály az teljesen más formájú és az alján ajtó is máshogy van megoldva. Szóval tartok tőle, hogy esetleg milliméteres eltérések lehetnek itt-ott.
Ja, azt meg én néztem el, hogy nekem CM900-asom van, tehát lehet az a széria ki is maradt két iterációnyi módosításból. Egy haveromnak CM702-ese van, majd egyszer talán élőben megnézem mindkét tartályt, illetve azok csatlakozóját. -
iatti
aktív tag
egyet értek veled. azért a tizenkét kilós mazzer minimet sose próbáltam pofozgatni
sepregetni kellett,meg vizezni a babokat. most hétvégén szedtem szét kitakarítani,azt ment a spájzba pihenni. ahhoz képest hogy kb egy éve volt utoljára szétszedve,nem is volt vészes. a késtartó falcokba pár nap alatt beleül a kávé,utána már nem vesz fel többet. a nichen meg még nem ment át egy kiló, bejáratós még,de a sötét pöriből azért marad ebben is egy kevés. de érezhetően napról napra jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest