- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írtam privátot is, de azért legyen itt is, hátha más okosabb lesz.
Szóval a tartály alján lévő gyűrű nagyon-nagyon-nagyon hasonló, de nem 100% pont ugyanaz. Lehet, hogy ettől még kompatibilisek (legalábbis kívülről) és az is lehet, hogy csak valami gyártástechnológiából adódó okokból van az a pici eltérés (nálam, a legjobban kiálló körben van 3 öntési rögzítőpötty 120° fokonként). És a csavarok is mások (bár azt talán már Te cserélted). Viszont a tartály az teljesen más formájú és az alján ajtó is máshogy van megoldva. Szóval tartok tőle, hogy esetleg milliméteres eltérések lehetnek itt-ott.
Ja, azt meg én néztem el, hogy nekem CM900-asom van, tehát lehet az a széria ki is maradt két iterációnyi módosításból. Egy haveromnak CM702-ese van, majd egyszer talán élőben megnézem mindkét tartályt, illetve azok csatlakozóját. -
iatti
aktív tag
egyet értek veled. azért a tizenkét kilós mazzer minimet sose próbáltam pofozgatni
sepregetni kellett,meg vizezni a babokat. most hétvégén szedtem szét kitakarítani,azt ment a spájzba pihenni. ahhoz képest hogy kb egy éve volt utoljára szétszedve,nem is volt vészes. a késtartó falcokba pár nap alatt beleül a kávé,utána már nem vesz fel többet. a nichen meg még nem ment át egy kiló, bejáratós még,de a sötét pöriből azért marad ebben is egy kevés. de érezhetően napról napra jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest