Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
Alcsi69 #12707 üzenetére
Én is kézzel tekerek, K6-om van. Napi 1-, max 2 presszó az adagom, egyedül kávézom. Nem olyan dráma ez, most pl. világos babom van, és bár érezhetően "combosabb" mint a ks., egyáltalán nem mondanám lehetetlennek / fárasztónak azt az egy percet, amíg leőrlök 13g-ot
Szóval hajrá! (702-ről váltottam én is)
-
whisky71
tag
válasz
Alcsi69 #12672 üzenetére
Részemről nem pálya a kézi őrlő; naponta 5-6 duplát iszom, de inkább többet és nem tudok olyan indokot mondani, hogy miért szívassam magam a kurblizással. A 702 hangja valóban nem kellemes, biztos van nála szebb hangú elektromos őrlő, de ezt még kibírom. (Az jobban zavar, hogy sok a pangó őrlemény benne.) De ezek tökre szubjektív dolgok.
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
Alcsi69 #12665 üzenetére
Szinte biztos hogy az van amit írsz...szedd szét megint és rakd össze újra...járasd meg és jó lesz. Én mikor eladtam az enyémet (ami tökéletesen működött, de eladás előtt én is szétszedtem kitakarítani, meg a fotók miatt) a vevőnél pont ez volt a szitu mint nálad...ott is valami gebasz volt mikor összeraktam, de a vevő rendes volt, szétszedte újra összerakta és azóta minden oké...
-
válasz
Alcsi69 #9337 üzenetére
Az a gaggia elég hulladék. DeLonghi dedica a legkisebb közös többszörös. De mint előttem írják plusz az őrlő. A piros hülyeboltos sencor mákdaráló ötezeré nem jó.
Szerk.: lidli és Aldi táján szok lenni akciós karos, azt mindig érdemes megvizsgálni, épp mennyire ciki, mert van amikor nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest