Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Szokott hozzá kosár lenni, azt nézd meg hogy szimpla (9-12g) vagy dupla (14-18g) kosárral adják (attól függ hol veszed, én aliról vettem).
Jellemzően a duplát preferálják, de én pl a szimplát használom (papíron 10, de a legtöbb babból 11,5-12g megy bele rendesen, puck screen szűrővel a tetején - mert így megúszom a takarítást).Ha túl finomra őrölöd, normális hogy nem, vagy alig jön.
Ezzel a karral/kosárral lesz értelme az őrlőnek.
Hogy a gyáriból hogy esik ki a kosár vagy nem passz, párszor használtan őrölt kávéhoz, amíg az (ízesített frei) véletlen bele nem esett a kukába. (Nem nagyon itta senki, kezdett 'avasodni' az amúgy is **** kávé.
Nem tudom mid van, de valószínűleg disztibutor és mérleg is felkerült a listára (ha még nincs), és szerintem elég nagy lesz a difi a gyári, őrült kávéra alkalmas setuphoz képest: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest