- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
keresztg
csendes tag
Én anno JH "The Best Cheap Manual Coffee Grinder" videója alapján indultam el, és végül pusztán az őrlemény minőségre adott pontok és az elérhetőség miatt vettem Rhinowares-t. Mondjuk abból a Compact-ot. Elég finomra lehet a legszűkebb álláson őrölni vele, de ott viszonylag sokáig is tart 15g-ot letekerni (1,5-2 perc). Főleg világosabb pörkölésből... Napi használatra ezért nekem nem is jött be igazán, pedig sikerült vele finomat főzni...
Pont emiatt lépek most K6 fele, ami mondjuk nem kifejezetten hordozható, cserébe minimum gyorsabb. Pár nap, és valószínűleg a Rhinowares szettem eladó lesz...
Egyébként JH-nál összpontszámban a Porlex Mini nyert az olcsó kategóriában. Viszont van egy második rész is... Meg azóta eltelt 4 év.
U.i.: JH emlegetéséért a kezdő fórumban jár megkövezés? 😅
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- PlayStation 5
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest