- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
keresztg #9174 üzenetére
Hát szerintem a Weber kézi őrlőjét (na, ennek az említéséért járhatna kövezés
) leszámítva - ami 11 kg - minden kis kézi kifejezetten hordozható. Értem, hogy túrázásnál a 2 őrlő közötti 360 g különbség hangsúlyos lehet, de azért a mindennapi életben egy fél literes üdítőspalack súlyára és méretére hajazó cuccot kifejezetten
hordozhatónak nevezhetünk.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
keresztg #8774 üzenetére
Sztem a hc-ben pont a kísérletezés mindig tárt karokra lel, mindegy mivel teszed
tKb.@ a gc-ben nem a foshalmaz és nehezen tisztítható (zegzugos) műanyag tartályt használtam, hanem egy hatszögletű aldis befőttes üveget. 3-4 dupla alatt kifogyott, vagyis max. egy nap. Sose volt nyákos, a tartály meg kb. mindig.
Nyilván az ember igyekszik nem pancsolni, meg feleslegesen locsolni a dizájner vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest