Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- TKSTAR TK905
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
válasz
pető bá'
üzenetére
pető bá' 3-at már húztam vele zsinórban. Szétszed, pogácsa kiüt (kivakar
), új őrlés és mehet is. Egy konyharuha jól jön az alsó fém cucc letekeréséhez. (Sőt, járt hozzá egy microszálas kendő, bár lehet, hogy a webshop ajándéka volt
) Amúgy is hasznos, mert csapoláskor meleg (de nem vészesen forró) tartani. Én mindenesete megvettem hozzá aliról a gyári borítót (sleeve), szép is, jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), új őrlés és mehet is. Egy konyharuha jól jön az alsó fém cucc letekeréséhez. (Sőt, járt hozzá egy microszálas kendő, bár lehet, hogy a webshop ajándéka volt
) Amúgy is hasznos, mert csapoláskor meleg (de nem vészesen forró) tartani. Én mindenesete megvettem hozzá aliról a gyári borítót (sleeve), szép is, jó is.
Mr.Csizmás