- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
ööö, lenne egy kérdésem hozzátok
egy kávézóban ittam perté kávét, hosszú kávé volt, 1-1,25 deci tejet hozzáöntve is mondhatni sötét barna maradt a kávé, brutál erős kávé íze volt, úgy tudom klasszikus hosszú kávé volt 8 gramm kávéval vagy csak erre tippelekna a kérdésem az, hogy itthon a delonghit ha még maxra is állítom 5/5 kávémennyiségre, elkezdi lefőzni a gép a presszót vagy a sima kávé programot, 1 deci víz után már világosbarnás vizes kávé jön a gépből..
hol lehet itt a probléma?
kávézóban 8grammos kávé 1 deci tejjel is brutál erős színi ízü
itthon meg max kávé fokozaton gondolom az 16gramm kávé híg a kávé..jelenleg julius meinl kávét használok
tudtam hogy karos gép és automata kávégép között lesz különbség, de ekkora szakadékra nem számítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest