- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz
RetepNyaraB #9989 üzenetére
nálunk (szlovákia) elég korlátozott a friss pörkölésü rész, nálam a lélektani határ 1 kiló kávéért 20-25 euró max
szeretnék szépen fogalmazni, nálunk ez az életstílus még nem annyira elterjedt, azért pesthez képest mondhatni egy román faluhoz tudnám viszonyitani a mi városunkat -
gergo5991
őstag
válasz
#31639808 #9987 üzenetére
delonghi dinamica 350.50 es a gépem itthon
volt még a gyári kávé hozzá a delonghi prestige, na az brutál sötét volt
karos kávégépből azt vettem észre, mintha állagra is sűrübb lenne a kávé, olyan mint a nyúlós karamel, de nem értem hisz ott is csak a kávé meg a viz van, nincs "titkos" szer hogy mitől sűrűbb az állagaaz automatából meg nagyon híg, mint a viz
-
gergo5991
őstag
ööö, lenne egy kérdésem hozzátok
egy kávézóban ittam perté kávét, hosszú kávé volt, 1-1,25 deci tejet hozzáöntve is mondhatni sötét barna maradt a kávé, brutál erős kávé íze volt, úgy tudom klasszikus hosszú kávé volt 8 gramm kávéval vagy csak erre tippelekna a kérdésem az, hogy itthon a delonghit ha még maxra is állítom 5/5 kávémennyiségre, elkezdi lefőzni a gép a presszót vagy a sima kávé programot, 1 deci víz után már világosbarnás vizes kávé jön a gépből..
hol lehet itt a probléma?
kávézóban 8grammos kávé 1 deci tejjel is brutál erős színi ízü
itthon meg max kávé fokozaton gondolom az 16gramm kávé híg a kávé..jelenleg julius meinl kávét használok
tudtam hogy karos gép és automata kávégép között lesz különbség, de ekkora szakadékra nem számítottam
-
gergo5991
őstag
válasz
RetepNyaraB #6344 üzenetére
az mit jelent és üt is? akikkel itattam hát tényleg kóvájgott tőle a fejük, pedig azt olvastam minnél jobban meg van pörkölve, annál kevesebb a koffein benne.
-
gergo5991
őstag
tud valaki ajánlani valamilyen kávét? ami jó espresso-ra is meg hossz kávéra is. Most [link] ezt - delonghi espresso prestige-t isszuk itthon, de nagyon meg van pörkölve valami lightosabb kéne. Valami lightos édeskés kevésbé savas vagy közepesen savas. A julius meinl van kinézve mert kávézóban az nagyon izlett, meg rokon ajánlotta a segafredo márkát, mert hogy olaszoknál azt adják a kávézókban és finom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest