Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
Anubris
üzenetére
Szerintem szép a pogácsa szerkezete. Nálam is hasonló, a százas trükkel én nem szórakoznék, ha a névleges kávé mennyiséggel van töltve, és megfelelően tamperolva, közel hasonló eredményt kapok. Nincs két teljesen egyforma főzet. De a lényeg ami a csövön kijön, az finom legyen neked. A PS meg hasznos, de lényegében mindegy, hogy ezt mosom el, vagy a fejet öblítem ki. Mondjuk én ezzel sem szórakozok, kap egy üresjárati vizet és az lemossa a zaccot a fejről. De meg kell hagyni, jól mutat, precízen dolgozol vele
Én H24-es kosarat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én H24-es kosarat használok.
Mr.Csizmás