- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő

ez attól is függ milyen babbal fogod etetni, milyen ízvilágot vársz el. A kotyogó számomra valahol (talán) egy erősebb aeropressre hajaz leginkább, tehát NEM presszót készít neked. Nagyinak a karaván téglából hegesztett sűrű mérge nem követendő út.
Szóval én simán filtervizet (vagy a világos pörköléshez valót) tennék bele inkább, mint presszósat. Aztán próbálnám az elkészítésnél ezt figyelembe venni (nem tömöm túl, nem égetem meg, szelep aljáig rakom a vizet, nem fölé-alá egy centivel, előmelegítem az egész szajrét vizestül, a minél rövidebb felforralás érdekében).De rögvest elmondom a minőségi és frissen őrölt bab előkövetelmény. Ha ez nincs meg, a vízzel bohóckodás sem segít
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Új Touroll MA1 elektromos kerékpár bicikli 36V 13Ah 25 km/h 26"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás