Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jamby18

senior tag

Szerettem volna megrendelni Amazon-ról a K6 őrlőt. Àtszàmolva 40k be jött volna ki ingyenes szàllítàssal.
    Megadom fizetésnél címet, bankkàrtyàt, gondolom le ellenőrizte az oldal a kàrtyàm vagy nem tudom. De semmi àtirànyítàs vagy kamu oldal.A fizetésre még rà sem nyomtam, nemsokára jön egy sms telefonra az OTP-től, hogy bankkàrtyàjàt fel függesztettük hívja a ... szàmot :/ nyílvàn hívtam a szàmot meg ajànlott egy másik szàmot visszaélés miatt, de 30perc zenehallgatás utàn meguntam.Tegyen rendőrségi feljelentést illetve hétvégén csak ebben meg abban tudnak segíteni meg letiltani mondta a gépi hang. Most se őrlő se kàrtya.
    Vicces, de nyàron ugyan így jàrtam. Rendeltem Ali expressről meg magyar webshopról mint bárki más. Egyszer aztàn nyàr közepén jön az OTP alkalmazàsba egy -2500ft Google ads levonàs pàr perccel utànna meg sms az OTP kàrtyàjàt felfüggesztettük.....
    Akkor sikerült beszélni ügyintézővel és mondta, hogy a gyanús levonàs miatt lett letiltva, de nem kifejezetten AliExpress miatt. Hanem akàr egy régebbi webáruház megszűnt ahonnan én is rendeltem és ki szolgàltatta az ügyfelek adatait.Aznap délután jött egy +2500 jóvàíràs. Csak ugye új kàrtyàt kellett készíteni.
    Úgyhogy marad a magyar webshopról valami, és holnap felhívom őket nem tudnànk e vissza àllítani az régi kártyàt. Tudom, hogy az AVX cg őrlő meg a K6 ajànlott, de egy egyszerűbb 30K körül nem létezik? Arra a napi két kàvéra egy dedikàval? Koràbbi hozzászólásoknàl feljött a Kingrinder K2 vagy Timemore C3(ESP). Ők?

Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák