Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz MrSealRD #33776 üzenetére

en meg azt nem ertem, hogy az miert nem tunik fel senkinek hogy 8000USD-bol 4000 lakasra az bar pont ugyan olyan 50% mint 800ezer forintbol 400ezer, csak az iphone nekem is MINIMUM annyiba kerul mint az amcsiknak, meg a toyota corolla nekem is MINIMUM annyiba kerul mint az amcsiknak, csak neki a "elmegy a fizetesem fele lakhatasra utan" a maradek 1.5millio forint, nekem meg az "elmegy a fizetesem fele lakhatasra" utan a maradek 400k. es amit abbol a 400k-bol venni tudok az pont annyiba kerul mint nekik, csak neki a "maradek" nem 1000usd.
    szoval ja, ertem, aranyaiban ugyan annyit kolt lakhatasra a sokkal nagyobb fizetesebol... csak aranyaiban a maradek penz ami nem a lakhatasra megy kicsit mas, es valahogy nem azt latom, hogy a magyarorszagon 20k-ert osszevalogatott elelmiszerkosar naluk 80k, vagy a nalunk 500ezres iphone naluk 2 millio, vagy a nalunk 15millios toyota corolla naluk 60millio... ugye...
    inkabb koltenek 4k usdt lakberre amerikaban a 8k havi fizumbol, mint 400ezret budapesten 800as nettobol...

Új hozzászólás Aktív témák