- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
varga911 #6253 üzenetére
Köszönöm szépen!
2 sáv ment egymás mellett, majdnem dugó volt, de a forgalom nagyon lassan araszolt. Mondták, hogy a következő lámpánál balra menjek. Külsőben voltam, be kellett mennem a belsőbe, de előttem egy bicajos tekert. Buszöböl jött, reménykedtem, hogy bemegy, de nem tette. Előtte már kísértem, nem kerültem ki, gondoltam bemegy a buszöbölbe. Idáig akivel találkoztam a bicajt betette a megállóba. Hátul villogtak már, éreztem a sok anyázást, kiraktam az indexet és sávon belül kikerültem. Oktató mindig azt modnta, hogy a bicajostól kellő távolságot (autónyi) tartsak, emrt a sávtartása bizonytalan, itt pedig csak egy fél autónyi volt. Szóval azt kellett volna elvileg tennem, ha szakad, ha esik, végig a bicajos mögött addig krúzolni, míg nem lesz alkalmam bemenni belsőbe előzni, vagy a belső üres nem lesz és lesz annyi hely, hogy a sávot jelző vonalat átlépve de sávba visszamenve tudjak tartani egy autónyi távolságot előzés közben. -
jerry311
nagyúr
válasz
varga911 #6185 üzenetére
Automatánál a kuplung egy hidrodinamikus nyomatékváltó, amin nincs szétkapcsolt állapot. Az egyik fele mindig forog, a másik meg néha áll, mert nyomod a féket vagy P-be rakod, ahol reteszelve van a bolygómű és ezért nem mozdulnak a hajtott kerekek.
tibi666
Kényes dolog ez a P dolog. Mozgó autónál kapcsolva általában döglik a váltó, már egészen kis sebességeknél is. Egyik kolléga annyit csinált, hogy kivette N-be, kb. lépésben előrébb gurult 5-6 métert lejtőn és visszarakta P-be. Aztán amikor indult volna és nem tudta D-be rakni, szépen hívta a trélert. -
tibi666
senior tag
válasz
varga911 #6185 üzenetére
p-nél nem kézifék van, egyszerűen blokkolja a szerkezetet és nem tud elgurulni az autó, csak ha széttörik a váltó. de egy bmw-ben olyan váltó van, ami nagyobb, mint sok kommersz autó motorja, szóval ez a veszély nem fenyegeti.
az automata tényleg jó, én egy 530d-t vezettem most 3000km-en keresztül.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
varga911 #6185 üzenetére
németben valóban udvariasabbak, a gyalogosokkal is. emellett kevesebb a bunkó. annak idején mikor kimentünk szülőkkel, ismerősökhöz, egy férfi meghúzta kicsit a kocsi oldalát, belénkcsúszott oldalról v valami. nem magyarázott, nem volt nagyképű, megbeszélték hogy fizet 100 márkát aztán viszlát
automatát már én is vezettem 2x is, egy élmény, igazi lustáknak való -
tibi666
senior tag
-
Tibcee
tag
válasz
varga911 #5956 üzenetére
Én is negyedikre mentem át rutinból, jövő héten megyek végre forgalomból és egész tűrhetően megy, úgyhogy bíztató volt a sikeredről olvasni.
Remélem elsőre összejön, már csak azért is mert a tanulóautó (Skoda Favoritocska) már egy hónapja a garázsban áll és jó lenne végre hajtani is, nem csak nézegetni.
-
petrelli86
aktív tag
válasz
varga911 #5171 üzenetére
hát komám, ha ez megnyugtat
nekem sikerült most kedden harmadjára is megbuknom forgalomból, ami még nemis lenne olyan nagy gáz, mert már kezdek hozzászokni a dologhoz
csakhogy 11.-én lejár a 2év rendelkezésre álló időm, és így sikerült buknom minimum 200k-t..
szánalmasan érzem magam, és mind3-szor annyira kis hülyeségeken csesztem el
és a legszarabb a dologban hogy mindig a legvégén húztak meg..
én nemis gondoltam volna, hogy ilyen szerencsétlen leszek egy hibátlan kresz és egy csont nélküli rutin vizsga után.. -
Tibcee
tag
válasz
varga911 #5171 üzenetére
Abba ne hagyd, harmadikra mentem át, a másodiknál pont ilyen kérdezéses szitu volt, persze megbuktatott... 3. alkalommal - mikor végre sikerült- tele volt emberekkel a vizsgapálya. Mint kiderült havonta 1x külföldi állampolgárok is vizsgázhatnak és sok rossz arcú román cigány állt a pálya közepén. No mind1, szerintem ne add fel, a rutinnak tétje sincs, buktál 3000 forintot, így kell felfogni!
-
P4czy
csendes tag
válasz
varga911 #5171 üzenetére
Melyik feladatnál volt elötted autó, az "intenzív" fékezésnél?
#5179: Biztos is, hogy fokozatosan kell haladni. Én is gondolkodtam már a motorozáson, de max egy szempontból tenném le a korlátlant, hogy ne kelljen duplán fizetnek. Először biztos vmi gyengébb 125-250 körülit keresnék, nyomatékosat de nem versenygépet. Lehet, hogy sok embernek aki kapásból 600-sra vagy hasonlóra ül, a felelőssége még meg is lenne hozzá, de azt a sok erőt ami alatta van meg is kell tanulni kezelni. Ha vki kezdőjogsival beül egy erősebb autóba az elején egy padlógáznál ő is nagyon meg fog lepődni....
-
leeate
senior tag
válasz
varga911 #5178 üzenetére
És ez miért bukás?
Nincs a lapon ilyen pont, de még hasonló se..
De nem is értem, mert nekem minden vizsga előtt elmondták, hogy kérdezzek, ha nem értek valamit. Meg emlékszem, rutin vizsgán nálam is álltak mindenhol kocsik, és megkérdeztem, hova álljak, aztán mégegyszer meg mégegyszer, mert nem értettem pontosan, hova gondolja.Nyugi, vannak kecseg vizsgabiztosok, de nem mind az! A legtöbben közülük oktatók is egyben (vagy voltak), tehát át tudják érezni a vizsgázó helyzetét. De kivételek mindig vannak.
-
-
P4czy
csendes tag
válasz
varga911 #5107 üzenetére
Ezt most nem nagyon értem, a kapuba beállást cseszted el, vagy rossz helyre soroltál be? Kapunál nem fél méter magas oszlopok jelölik a helyet? (tudom, hogy élőben sehol nincs olyan, de nekem anno pályán úgy volt asszem) Amúgy előre néha szarabb beállni mint tolatva, főleg mikor két kis splash vagy smart akkorra helyet hagy, hogy szerintuk ott még egy autó elfér (szigorúan 4m vagy alatta
) Előrefele arra figyelj, hogy minél kisebb a hely annál nagyobb íven kell rámenni.
-
Kakumix
senior tag
válasz
varga911 #5104 üzenetére
Állj be rendesen padka mellé és próbálj találni a szélvédőn, motorháztetőn, ablaktörlőn egy pontot amihez a járdát tudod kötni.
Egyébként a tükörállítást én is megcsináltam, de az oktatóm nem szólt ellene semmit csak annyit mondott: látom okosították a hétvégén (pedig saját főből jött az ötlet).
Egyébként addig sosem vezettem annyira "profin", mint a rutinvizsgán (és talán azóta sem).
-
-
nemma
addikt
válasz
varga911 #4892 üzenetére
Én is a Csigavérnél csináltam, és úgy érzem, hogy nagyon jó oktatót fogtam ki.
Persze meg kellett találni vele a közös hangot, de hát téma az volt bőven(autók, autók, autók, autók, stb...). Szóval nem volt paraszt, nem az ő ügyeit intéztük az óra alatt(na jó, egyszer elmentünk medencét nézni), csak féltette az autóját, ahogy az összes többi is. Ami azt illeti, én is félteném, sőt nem is engedném másnak, hogy vezesse
No, de a lényeg, hogy én a budaörsi Virágpiacra jártam hozzá, úgyhogy gondolom ez ki is esett...Ha viszont mégis érdekelne, akkor előkeresem valahonnan a számát, és akkor hivatkozz rám, hátha emlékszik még!
Gondar: Még sosem voltam Miskolcon, úgyhogy nagy ajánlatom nincs a számodra, de sok sikert kívánok! Jogsi nélkül pedig ne vezess!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest