Új hozzászólás Aktív témák
-
dim3nsi0n
tag
válasz
momo2828 #6007 üzenetére
A 1,5-2 hét a reális időtartam. Én kedden hosszabbítottam meg a jogsimat (miután 1 hónapig úgy vezettem, hogy le volt járva -
-. Szerencsére rendőr nem állított meg, mert az minimum 30e-be fájt volna.) , akkor azt mondta az ügyintéző, hogy kb. jövő hét csütörtök-péntek között már valószínűleg kész is lesz, és mehetek átvenni. Ráadásul nekem még a régi papír jogsim volt, és azt cserélik újra, tehát ugyanazokat a lépéseket járatják végig az okmányirodában, mint egy olyannak, aki most kapja meg először a jogsiját.
-
puttputt
őstag
válasz
momo2828 #5970 üzenetére
Nekem 4 volt... Valami ilyesmit szövegelt: "Amikor egyenesen hajtott, az is nagyon szép volt..." Ezt nem tudtam mire vélni
Ki is fejtette: "Szépen kontrollálta a kocsit, meg figyelte a történéseket, de azért ne bízza el magát." Amúgy, az enyém általában buszosokat "szokott volt" vizsgáztatni, kb. 70 évesnek nézett ki... köpcös, szigorú pofa, öltöny, szemüveg... féltem tőle rendesen
T.bányán szemetek? Nem tudom, miért nem csodálkozom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest