- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
DagadtNinja #4613 üzenetére
Nekem csak olyan problémám van a telefonnal, hogy néha befagyasztja a mobilnetet, és a végtelenül gyenge videóchip miatt akadoznak rajta dolgok néha itt-ott, és a 720p-s filmeket még épphogy csak viszi a telefon, valamint JB alatt szerintem tényleg többet fogyaszt sajnos, de még így is 1 nap / 1 töltés (és nem haldokló akkut kell tölteni, hanem kellemes 30-50% közöttit). Szerintem a JB sokkal szmúszabb mint az ICS. Ha kijön a G3S megpróbálom lecserélni rá, mert a 12000 pontos Antutuval már minden fog rajta futni teljesen gördülékenyen.
-
Dominó85
addikt
válasz
DagadtNinja #4613 üzenetére
Mind a G3 és a G3N is 720p max felbontású videót rögzít. A hangerős bulira pedig a Volume Control kifejezésre keress rá a Google Play-en. Szerény véleményem szerint az eddigi leg"hibátlanabb" OS verzió a 4.0.4 gyári ICS a telefonra. Aki csak szimplán használja (mint én), annak bőven elég.
-
DagadtNinja
csendes tag
válasz
DagadtNinja #4612 üzenetére
Még egy dolog. Úgy tudom, hogy ez a telefon 1080p-ben rögzít videót, viszont ha Fine-ra állítom, az nálam csak 720p (számítógépen ellenőriztem) Van valahol valami más beállítási lehetőség amit nem találok, vagy a G3N "csak" 720p-ben rögzít?
-
GazVezír
tag
válasz
DagadtNinja #4266 üzenetére
Én rövid ideje használom, gyári ICS-vel. Működik szépen, nincsenek különösebb problémáim. A GPS az a téma, ami többek között folyton porondon van, de ha megnézed a nagyobb gyártók telefonjainak a topikjait, ott is gyakori téma a GPS. Én már csak azért sem navigálnék egyetlen telefonnal sem, hogy ne kelljen nyugtatókon élnem
. Viszont tudni kell, hogy mibe vágsz vele, amikor kínai telefont vásárolsz. Ehhez jó, ha átfutod a vásárolni kívánt telefon topikját, illetve a Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja témáját, hogy kicsit árnyaltabb képet kapj. Rá kell szánni azt a néhány órát, sőt akár napot, hogy ne érhessen meglepetés. Legalábbis én így gondolom.
apeelme: Nem lenne érdemesebb egyébként a natúr 4.1.2 Beta-hoz nyúlni, ahol semmilyen módosítás nem történt? A Wakelock útmutató alapján az is vezethet érdekes jelenségekhez, ha a telefon, illetve az Android rendszerhez szükséges rendszerprogramokat távolítasz el. Amiben van logika, hiszen nem tudni teljes mértékben, hogy melyik program milyen egyéb programokat, illetve azok szolgáltatásait, erőforrásait venné igénybe, amiket ha nem talál, az újabb problémaforrásokhoz vezethet. Jó példa erre a Windows, ahol bizonyos szolgáltatások letiltása egyéb programok funkcióinak, további szolgáltatásainak nem működéséhez vezethet. A különbség az, hogy a Windows erre figyelmeztet, de Android-on nem tudok ilyenről.
-
Veg1ta
tag
válasz
DagadtNinja #4266 üzenetére
Az lehet... de az emberek inkább a problémáikat beszélik itt meg. Pontosan ezért lehet kevesebbet olvasni arról, hogy ez, meg az milyen jól működik...
-
andyTM
őstag
válasz
DagadtNinja #4263 üzenetére
- csak a srác bénázik, mondhatni túlságosan is érzékeny a kijelző. nyugi...
ez nem grand x in
-
GazVezír
tag
válasz
DagadtNinja #4208 üzenetére
7-10 nap alatt várhatóan megérkezik szerintem legrosszabb esetben, amennyiben egy kínai ünnepbe sem szalad bele a feladás, illetve szálítás. Azt ugye tudod, hogy DHL-t választva szinte biztosan fizetsz áfát?
Nem csúsztál le szerintem, a promó verzió apk-je utólag is biztosan széleskörben elérhető lesz, továbbá a jövőbeni verzió mindössze 2 USD kóstál, ami tényleg egy szerény összegű támogatás a kapott szórakozásért cserébe szerintem.
Engedjetek meg, hogy megosszak egy képernyőmentést. 720p Carmageddon a tenyerünkben. Akik ezen nőttek fel, gondoltátok valaha, hogy egyszer eljön ez az idő?
-
sasa311
veterán
válasz
DagadtNinja #4074 üzenetére
Senkinek nincs semmi infója és fogadnék rá, hogy 15-én nem fog megjelenni
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest