- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Ma felraktam és megnyomkodtam az általad is felvetett miui-t. A letöltött fájlnév szerint MIUI_3.10.26 azonban a belső infó szerint csak MIUI_3.10.25 verziójú.
Első benyomás az hogy gyönyörű, és nagyon eye candy, ezt hatványozza a milliónyi letölthető téma, háttér, zárképernyő, ikonok, betűtípusok stb. Egyszerűen élvezet lenne használni ha...
Sajnos használat közben elmegy az egésztől az ember kedve. Számomra a portolt 4.2-knél tapasztalt lagg itt többszöröse van jelen. Minden alkalmazás/rendszerösszetevő gondolkozik hogy az érintésemet végrehajtsa-e, történjen-e valami. (Sikerült olyan zárképernyőt feltelepítenem aminek a grafikai összetettsége miatti feloldása kb. 1percembe telt annyira akadt.) Ez frusztráló de nagyon, magam részéről szvsz használhatatlan és csak felidegesítem magam, a miui-nál megszokott szénné módosított grafikai megjelenítés miatt ez így is marad a G3 gyenge GPU-ja miatt is...de legalább elmondhatjuk hogy van, és ez is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest