- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
Az én G3-asom is pont ezeken a ponton hibásodott meg. Még nem tudtam jobban belemerülni, de akkor valószínűleg touch screen csere lenne a megoldás nekem is.
Mondjuk 3000 ezerért megéri, bár már kicsit öregecske a készülék.
De az biztos, hogy kell hozzá egy jó nagy adag kézügyesség, mert nehéz szétszedni. És ugye még az érintőképernyőt is le kell szedni és rátenni a másikat.
Ha sikerül, akkor érdekelne, hogy milyen problémákba futottál, mert ha nem lesz nehéz, akkor lehet, hogy megjátszom én is.Köszi
Lidl -
sasa311
veterán
Nekem TOTÁLISAN ugyan ezt csinálta 4.0.4-el - csak gyárival kb. 3 hónap után. Én feltettem a 4.1-es ruszki ROM-ot, azóta nincs gond. Nekem azért merült mert nem ment deep sleepbe TÖLTÉS UTÁN a telefon, újraindítás, ki-be kapcsolás nem segített, csak az akku ki és meguntam.
-
szumoo@gmail
tag
Kikapcs-bekapcs.
Ha nem segít.
Akkucsere oda-vissza.
Ha csak az egyik akksira haragszik akkor ott a hiba.
Többen linkeltek be appokat amik figyelik mi ébreszti fel a telefont, talán neked is segít valamelyik.Én kivettem belőle a 30%-os akkut, beletettem azt ami 100%-on volt, bekapcsoltam, kikapcsoltam majd újra visszatettem a 30%-ost, és akkor már 100%-nak látta. Fene se érti. Lemerítettem feltöltöttem most biztos annyit mutat amennyi van benne.
Lehet hogy kicsit off, olyan app-ot vagy beálítást keresek ami időzítve tudja ki-be kapcsolni a sim-eket.
Adott időablakban ügyelek a céges kártyával, de nincs nagy kedvem kézzel folyton ki-be kapcsolgatni.
Ha kikapcsolva felejtem akkor az a baj, ha bekapcsolva akkor olyankor is megtalálnak ha épp nem ügyelek.
Telefon időzített kikapcsolása nem jó, mert a privát simem mindíg be kell legyen kapcsolva. -
hevizms
addikt
Emlékszem,talán még én javasoltam a kártyacserét,viszont ha jól emlékszem nálad könnyebb volt a dolog,mert a hibaüzenetben benne volt hogy nem tudja olvasni a kártyát(vagy valami hasonló).
Viszont most megtanultuk hogy ha valakinek telepitési problémája van,akkor ez is szóba jöhet mint hibalehetőség.
-
Marko_
tag
Köszi a választ, de nem jutottam vele előrébb sajna, mert nincs ilyen menüpont benne.
Audio profiles/general/, ezen belül pedig csak a következők vannak:
- Vibrate(vibrate devices for incoming calls) -> nincs pipa
- Volumes
- Voice call ringtone
- Video call ringtone
- Default notification
- Message ringtone
- System (Dial pad touch tones, Touch tones, Screen lock sound, Vibrate on touch) -> egyik sincs bepipálva4.0.4 ICS gyári rendszer van a telón.
-
andyTM
őstag
- mobileuncle tools-al ismételd meg a cwm-et és ha rákérdez, azonnal menj recoverybe, de próbáld ezzel:[CWMR_6.0.1.5_JiayuG3 (by ng0tkul4).zip]
-
janez
aktív tag
PdaNet32bit
PdaNet64bit
Nekem XP-hez ez volt jó. Vagyis az én gépemhez a 32 bites a kettő közül. -
miroon
aktív tag
Nem tudom kell-e még,de én ez alapján csináltam meg mind a két G3-mamat.
Igaz,ebben leírja hevizms kolléga,hogy hogyan rootolj,meg hogyan rakd fel a recoveryt,a mentést nem. De a mentés is könnyedén megoldható recoveryből. Backup and restore,és azon belül backup
szépen lementi az sd kártyára a gyári romot,aztán tolhatod is fel az install custom zip from sd card opcioval.
Jó szórakozást
_____
(#793) gabor
Paypal-el küldtem a pénzt,de nem paypal-el váltattam dollárba,hanem a bankkal
Szóval utalási költség nem volt.
-
Lidl
senior tag
Szia,
nekem 11 nap alatt megjött, amiben volt 2 hétvége. Szóval nagyon gyors volt mind a minideal, mind a szingapúri posta. Én szerdán rendeltem, péntekre volt ragszámom és következő hét csütörtökre már el is vámolták. (ja, nem kellett fizetni, jelöletlen csomagban érkezett és 50 USD volt ráírva)
A minideal-től csak egy fóliát és egy fülest kaptam a csomagban (meg persze kábelt és töltőt). A fülest inkább nem is említem, már kikukáztam.
Eredetileg 4.0.4-es Android volt rajta, és szerencsére angol nyelvre volt állítva. Magyar nem volt benne.
Mivel azt meg akartam oldani, egy percig sem használtam, rögtön kerestem hozzá a ROM-ot.
A #4 hozzászólásban lévő linkekkel kezdtem és elolvastam Hevizmus leírását (2. link)
Ez alapján kezdtem neki a rootnak és a CWM-nek. Ez eltartott sok-sok óráig, mivel a linkekben szereplő chinamobiles.org oldal német volt, és valahol elakadt a regisztrációkor küldött email. Így nem tudtam letölteni. Találtam egy csomó kínai fájlt, de azokat nem nagyon mertem használni. Végül ezt találtam: [link]
Ez tulajdonképpen ugyan az, mint Hevizmus 2. fajta root-olása (mármint a root része).
Miután ez megvolt, már gyorsan ment minden. A CWM és a ROM-ok pik-pak felmentek. Többször kellett ROM-ot telepítenem a GPS miatt.
A nyelv miatt először Sanyesz féle 4.0.4-est használtam, majd gondoltam legyen JB és feltettem az Ő 4.1.2-jét.
Mivel a GPS nem akart menni és az #5 hozzászólásban leírt opciókat nem találtam a JB-ben (most már tudom, hogy vannak), ezért vissza kellett tennem a 4.0.4-et. Miután ment a GPS, újra feltettem a 4.1.2-t és máig az muzsikál rajta.
A GPS megoldást a #388-as hozzászólásban leírtam, de többnyire ugyan az, mint Save megoldása az #5 hozzászólásban. #388
Szóval ezek a progik kellettek:
Driver (én a PDANet-et használom), CWM 5.5.0.4 English és Root_with_restrore: Modaco-ról
Mobileuncle MTK tools: Playről letölthető (GPS-miatt használtam): [link]
Sanyesz féle ROM-ok: a #4 hozzászólásban.Ezekkel biztosan menni fog minden. Másra nem emlékszem, amit használtam volna hozzá.
De ha elakadsz szólj, igyekszem segíteni.
Lidl
-
"150$ felett válaszd a DHL ,FEDEX vagy EMS szállítási módot, mert a posta val'szeg elhagyja és mág hosszú ideig is tart a szállítás. A dhl/fedex csak 1 akksit hajlandó vinni, tehát ha neked az eredeti csomag 2-t tartalmaz, akkor tedd megjegyzésbe a rendelésnél, hogy a másik akksit postán küldjék. Ha van kérdésed, tedd fel sales@mixeshop.com emil címen"
-
Lidl
senior tag
Én a minideal.net-ről rendeltem.
01.31-én rendeltem és 02.11-én hozta a postás. És benne volt 2 hétvége, valamit 2 munkanapon a magyar postán csücsült.
Nem a legolcsóbb, mert itt most 200 USD körül van, de máshol nem volt szingapúri postás szállítás, és a DHL több lett volna, mint amennyivel olcsóbb volt a teló.Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS Plus előfizetések
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest