- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Azért, mert Windows-on egyesével fel kell telepíteni, Linuxon meg egy
apt-get install subversion maven2 mc eclipse etc...
Mondjuk az elég baj, ha a netről kell összevadászni. Mi egy fájlrepóban tároljuk az összes szükséges cuccot. Persze csak Windows-hoz. Linuxhoz meg egy emailben a szükséges apt-get parancsot
A konfigurálás meg doksi alapján.
-
A Google Annotations Gallery megvan?
-
-v-
addikt
Hat igen ... Igazabol a spring mvc restes webservicekkel, meg egy extjs mvc a frontenden az tok jo architektura ... Soa-sodik a vilag, meg ez a sofea architectura az kb. pont ez. Nekem csak annyi a bajom, hogy a javascript az egy fos ....kene valami tisztesseges kliens oldali nyelv meg technologia ...
-
MrSealRD
veterán
Való igaz ez egy hiányosságom amit majd rövid úton szeretnék pótolni...
Elmondom vázlatosan, hogy volt anno. Kell egy ERP. Használjuk a Netbeans Platformot mert az jó. Használjunk Maven-t mert az jó...Menet közben kellett (volna) mindkét témát megtanulni 0-ról... Éppen ezért ki lett osztva mindenkinek egy-egy téma... Maven-t pont nem én kaptam, akinek meg kellett volna az nem csinálta meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged