- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Robottal a nyomában üldözi a Honor a Huawei-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Programozás alapjai, oop alapok, mindez a java-n keresztűl.
Angster Erzsébet: Objektumorientált tervezés és programozás, JAVA, 1. kötet
Innét letölthető: www.4kor.hu/ -
Cathfaern
nagyúr
SSD-t mindenképp. Én itt ülök egy Samsung i7-es céges laptoppal, még Radeon 7670M is van benne, de sokszor a falat kaparom, annyira lassú, mert 5400rpm-es HDD van benne... szóval SSD szerintem kötelező egy újonnan vett gépbe.
-
plaschil
aktív tag
Áh, akkor ezért volt, hogy csak azonos directory-ban lévő fájlokkal működött.
Köszönöm a helpeket, javítottam őket!
-
Aethelstone
addikt
Azért, mert Windows-on egyesével fel kell telepíteni, Linuxon meg egy
apt-get install subversion maven2 mc eclipse etc...
Mondjuk az elég baj, ha a netről kell összevadászni. Mi egy fájlrepóban tároljuk az összes szükséges cuccot. Persze csak Windows-hoz. Linuxhoz meg egy emailben a szükséges apt-get parancsot
A konfigurálás meg doksi alapján. -
n00n
őstag
Csak azokat tölti be aminél nincs bepipálva, hogy csak egyetemi IP-ről lehessen letölteni...

-
-
xTc
aktív tag
-
xTc
aktív tag
-
-v-
addikt
-
-v-
addikt
Hat igen ... Igazabol a spring mvc restes webservicekkel, meg egy extjs mvc a frontenden az tok jo architektura ... Soa-sodik a vilag, meg ez a sofea architectura az kb. pont ez. Nekem csak annyi a bajom, hogy a javascript az egy fos ....kene valami tisztesseges kliens oldali nyelv meg technologia ...
-
floatr
veterán
-
floatr
veterán
Szvsz nem gáz az xml, ha a mérete vagy a struktúrája rendben van. De fanatikusok csapnak össze a témában (xml vs java config, mint ahogy a JEE vs Spring esetében is.
-
MrSealRD
veterán
Való igaz ez egy hiányosságom amit majd rövid úton szeretnék pótolni...
Elmondom vázlatosan, hogy volt anno. Kell egy ERP. Használjuk a Netbeans Platformot mert az jó. Használjunk Maven-t mert az jó...Menet közben kellett (volna) mindkét témát megtanulni 0-ról... Éppen ezért ki lett osztva mindenkinek egy-egy téma... Maven-t pont nem én kaptam, akinek meg kellett volna az nem csinálta meg...
-
WonderCSabo
félisten
-
Superhun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Robotporszívók
- OTP Bank topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/1TB Silver
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 MAX 32/512 Astro
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 MAX 32/1TB Astro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 100% Akkumulátor (126 ciklus) 6 hónap garanciával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jogos, de legtöbbször működik
Egyébként én is otthagynám a régi XML-eket, bár az való igaz hogy a későbbi fejlesztésben egyszerűbb lenne annotálgatni.