- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 185 Hz-es kijelzővel és 9000 mAh-s akkuval jöhet az új OnePlus
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Ez mondjuk nem feltétlenül igaz.
Maximum annyi, hogy a különféle tiszta JS frameworkok alapvetően HTML alapúak és a JS csak amolyan kiegészítő. Dinamikus formkezelés, eventek, stb.
A GWT meg full JS, tehát a HTML oldalak is JS kóddal épülnek fel és kerülnek a DOM-ba. Lehet deklaratíve is kódolni, lásd UIBinder, de az elkészült kód az ugyanaz lesz.
A nem feltétlenült úgy értem, hogy pl. JQuery vagy AngularJS segítségével is lehet olyan kódot írni, amiben egy darab HTML nincs, de nem ez a design pattern ezekben.
A legnagyobb előnye egyébként a GWT-nek az említett JS framework halmazzal szemben, hogy JAVA. Minden design pattern, stb. használható. Nekem sosem volrt kedvem JS design patterneket megtanulni

-
Aethelstone
addikt
-
emvy
félisten
-
Aethelstone
addikt
Ez GWT. Igaz, hogy SmartGWT, ami lényegében csak egy JS wrapper.
http://www.logalyze.com/
Azt meg lehet nézni, hogy mire képes a cucc. Már a GWT. A showcase-ek nagyon felületesek. In action sokkal jobb

-
Aethelstone
addikt
Közvetlenül nem.
Ha valami hákolni akarsz, akkor vagy osztályt extendálsz vagy natív JS kódot is tudsz írni a Java forrásba!!!!!!, de azt is a GWT fogja fordítani, ergó a végeredmény mindig egy menedzselt, a lehetőségekhez képest optimális kód lesz.
Végső esetben meg előveszed a GWT forrást, ami opensource és közvetlenül teszed, amit tenned kell. Viszont a végeredmény ismét csak menedzselt lesz. Optimális nem biztos, ha rosszul nyúlsz hozzá.

Kb. 3 éve GWT-zek. Ezidőalatt komoly projektek fordultak meg a kezem között, kb. 2 alkalommal kellett natív JS kódot írnom a forrásba. Az egyik egy SHA1 algoritmus volt, a másik pedig a window.open újragondolása, mert a GWT-s Window.open() implementáció nem ad vissza handlert. Kb. 5 sor volt

-
Aethelstone
addikt
Az a GWT-vel a "baj", hogy sok Java fejlesztő beleesik abba a hibába, hogy nem veszi figyelembe azt az "apróságot", hogy az elkészült végtermék JS lesz és nem Java alkalmazás. Aztán csodálkoznak, hogy lerántanak a szerverről 3K adatot és lepusztul a böngésző

-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
-
raggg
senior tag
-
raggg
senior tag
-
MrSealRD
veterán
Nah de a "végeredményt" jar-t,war-t, ear-t bármit csak össze kell állítani valahogy, ehhez minimum egy ant kell, még ha az IDE-ben is van ez megoldva. Végülis lehet külön projektben, akkor viszont függőségként be kell hivatkozni a teszthez. Csak nem írnak bele a kódba a teszt helyett, bár bármi megtörténhet alapon akár jogos is lehetne.
Bocs. Netbeans-en megy a dolog. Szóval Ant van.
Csak arra akartam célozni, hogy nem annyira nagyméretű a dolog... -
MrSealRD
veterán
Helló!
Véleményem szerint rossz a megközelítés. Ha adott A projekt, amit tesztelnénk unit tesztekkel, akkor a unit tesztek a projekt részét képezik. Ezért én az A projektben tartanám őket. Illetve ha pl maven build tool-t használsz/használtok a projekthez, akkor eléggé jól definiált helyen kellene, hogy a unit tesztek legyenek src/test package.
Maven szerencsére nincs...
Sajnos oka van, hogy bepróbáltuk ezt a fenti gondolatmenetet... Egyetértek egyébként és én is azt tanácsoltam, hogy a tesztek legyenek az adott projekt Test Libraries-ben. -
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
floatr
veterán
-
floatr
veterán
Használtál már myeclipse csodát? Nah az az igazi "csoda".. Sajnos a cégnél ez fut, 1000éves verziókban természetesen. :-( Bughalmaz, az általa létrehozott projekteket nem lehet más ide-be behúzni, egyrészt mert sajnos property fileokat generál, másrészt mert sajna a projektfájlok is az svn részeit képzik ügyesen okosan :-)
Az volt nálunk is beállítva, de elkezdtem átállítgatni pár projektet natúr eclipse-hez, és szerencsére a legtöbben leszoktak a myeclipse-ről.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
juhasz22
aktív tag
-
juhasz22
aktív tag
-
n00n
őstag
@Override
protected Integer doInBackground() throws Exception {JFrame frame = new JFrame();
frame.setSize(400, 200);
frame.setLocationRelativeTo(null);
FileCopierPanel panel = new FileCopierPanel();
FileCopier fc = new FileCopier();
panel.setFileCopier(fc);
frame.add(panel);
frame.setVisible(true);fc.copy(copyJob);
return null;}
Itt null-t adsz vissza, és Integert specifikálsz. Nem biztos, hogy ez a hiba, de ez így biztosan nem az igazi.
Biztos, hogy nem ez a hiba. Az a baj, hogy nem tudom, hogy mit kell berakni a SwingWorker osztályba. Ebben tudna valaki segíteni?
-
alratar
addikt
-
alratar
addikt
-
DopeBob
addikt
Megnézegetem, hogy itt miket lehet fellelni, köszi. Codingbat-ot nézegettem eddig. Valami olyasmit keresek, ami azért nem az egy-két osztályos minifeladat, hanem egy fokkal bonyorultabb, jó gazdag magyarázattal, hogy mi miért lett úgy megvalósítva, ahogy. Mondjuk ez nem is igazán java specifikus, inkább OOP, de ha java nyelven van hozzá a példa, az mégjobb

-
RaPiDsHaRe
aktív tag
-
kispx
addikt
-
adam_
senior tag
Először kellene neked az oldal forráskódja. Erre vonatkozóan az oldala tulajdonosa tud neked információt adni, hogy hogyan tárolja a kódbázist pl verziókövetővel. Azután egy helyesen konfigurált eclipse-szel tudnád az oldalt módosítani. (JDK, alkalmazásszerver,stb) Ha ezzel megvagy, akkor a tárhelyhez megadott módszerrel fel kell deployolnod a kész web alkalmazást a tárhelyre. (Erre megint csak az oldal tulajdonosa vagy a szolgáltató tud információt mondani) Elindulásnak ez szerintem ennyi is elég
Ha minden infó megvan, akkor szívesen segítek tovább.Nagyon szépen köszönöm, akkor keresem az oldal tulajdonosát. Később pedig meg téged, ha elakadnék.

Számomra eddig csak ezek adottak:
ISP user,ISP pass
FTP user, FTP pass
DB user, DB name, DB passGondolom itt még kellene egy FTP kiszolgáló név is. A DB azonosítókat hogy használhatnám? Valamint az ISP-t (Eclipsbe?))
-
Votyesz13
tag
-
Votyesz13
tag
A baj az csak hogy kb semmit sem konyítok a javahoz:S C-t tanultam idáig és ez így nem megy.Csak sajna az egyetemen nem raktak ennek a tárgynak javas előfeltételt így nem tudom megcsinálni:S Esetleg kicsit pontosabban leírnád?Előre is köszi.
üdv bolvar
-
8nemesis8
veterán
Köszi, igen én is erre gondoltam mellékesként de kivettem könyvtárból ismerkedés céljára, meg tutorialok mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Thrustmaster t-lcm pedál
- AMD FX-6300 CPU + ASUS M5A97 EVO R2.0 + GeForce GTX 1060 3GB
- Új - MacBook Pro M5 Pro Chip 14" 15C / 16C / 24 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)